1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Rich Wilde of the Amulet of Dead

Rich Wilde of the Amulet of Dead

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Rich Wilde of the Amulet of Dead
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
94.28%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  94.28%
Despre Slotul Rich Wilde of the Amulet of Dead

Rich Wilde este deja o vedetă în lumea sloturilor video. Exploratorul inventat de Play'n Go bate lumea în lung și în lat pentru a găsi comori și a descifra mistere ale civilizațiilor dispărute. Mr. Rich a fost în Egipt, în America Centrală, în India, iar acum s-a întors pe tărâmuri egiptene în căutarea unei amulete ascunse în interiorul piramidelor. Grafica este asemănătoare cu cea folosită în „Rich Wilde and the Book of Dead”, dar caracteristicile sunt puțin diferite.

Structura grilei este clasică, cu cinci role și trei rânduri, pe care se formează 10 linii de plată. Miza minimă este de 0,50 RON, iar cea maximă ajunge până la 100 RON, pentru o valoare a fisei de 10 RON. Muzica este caracteristică sloturilor egiptene, creând un ambient tocmai potrivit pentru relaxare.

Descriere slot Rich Wilde of the Amulet of Dead

Așa cum este tradițional, Rich Wilde este cel mai valoros simbol din jocul de bază. Dacă reușești să umpli o linie de plată cu pictograme ale aventurierului primești de 1000 de fise. În cazul în care sunt 5 faraoni de aur pe o linie de plată, atunci îți rotunjești bugetul cu 400 de fise. Totul este mai ușor atunci când pe grilă se oprește și un pandantiv, preferabil pe prima sau pe a doua rolă.

Pandantivul (amuleta) care înfățișează ochiul sacru este simbol Wild, dar și Scatter, luând locul cărții din „Book of Dead”. El poate înlocui orice alt simbol cu excepția simbolului special expandabil din secvența de rotiri gratuite.

Caracteristici slot Rich Wilde of the Amulet of Dead

Funcția specială Freespins este una cât se poate de obișnuită pentru sloturile inspirate din istoria Egiptului Antic. Minim trei pictograme Scatter declanșează 10 rotiri gratuite în care unul dintre simbolurile obișnuite se extinde și plătește chiar dacă nu se află pe role adiacente.

Marea noutate adusă de Play'n Go prin acest slot este Wild-ul Thoth, care deseori ocupă toată rola, având și rol de multiplicator. Un singur Thoth stivuit multiplică orice câștig cu doi. Două Wild-uri de acest tip înseamnă multiplicator x3, iar trei Thoth-uri activează multiplicatorul x3, de deasupra grilei.

În plus, un Thoth stivuit în serie de rotiri gratuite substituie și simbolul special extins. De exemplu, dacă simbolul special este „J”, ai câștig dacă pe ecran se opresc două pictograme „J” și un Thoth, pe altă coloană. Minim trei scatters în timpul jocului bonus îți aduc alte 10 rotiri gratuite.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Rich Wilde and the Amulet of Dead”: Superbet Cazino ★ Betano Casino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate