1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Rich Wilde and the Tome of Madness

Rich Wilde and the Tome of Madness

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Rich Wilde and the Tome of Madness
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.59%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  0
 • %
  Payout
  96.59%
Despre Slotul Rich Wilde and the Tome of Madness

Gamblerii au fost extrem de încântați în vara anului 2019, când a fost lansată prima păcănea de excepție din seria Rich Wilde de la providerul Play’n Go. Video slot-ul Tome of Madness este o lucrare aparte, care a fost foarte bine și repede primită de public, având în prim plan un chipeș aventurier care aduce câștiguri. Ulterior, au apărut și alte video slot-uri de top în continuarea sa, precum Shield of Athena sau Amulet of Dead.

Jocul Tome of Madness are un intro care te inițiază în tainele misterelor pe care le are păcăneaua. În acesta îți vor fi prezentate pe scurt funcțiile și oportunitățile pe care le ai dacă te aventurezi pe rolele păcănelei, așa că fii foarte atent la el.

Grafica are și ea o contribuție mare în crearea unei atmsofere parcă de film, în care cauți comori ascunse, ca în poveștile cu Indiana Jones. Aventura este la fel de intensă indiferent de dispozitivul de pe care joci Tome of Madness, el fiind în versiune atât pentru desktop, cât și pentru mobil.

Specificații tehnice ale video slot-ului Rich Wilde and the Tome of Madness

În păcăneaua Tome of Madness aventura se desfășoară pe o grilă de 5x5 care are o plată tip cluster. Acest lucru înseamnă că nu există linii de plată, ci se achită când reușești să faci o combinație de minim 4 icon-uri identice care să fie alăturate pe role, sub forma unui grup. Sistemul de acest fel, combinat cu mecanica tip cascadă, este mai interesant și îți dă ceva mai multe șanse de reușită, însă tot ai nevoie de noroc pentru a obține premii. 

Miza pe care o poți plasa în video slot-ul Tome of Madness este limitată între 0.1 credite și 100 credite, iar payout-ul maxim ajunge la valoarea de 2000x. Titlul vine cu un RTP de 96.59% și are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că dacă joci responsabil, ai câteva oportunități generoase de a pleca cu un premiu. 

În plus, păcăneaua Tome of Madness vine cu unele elemente care te vor ajuta enorm în obținerea unor câștiguri legendare. Printre ele se află simbolurile Wild cu puteri speciale, Rundele Gratuite, dar și portalurile, asta pe lângă multiplicatorii care-ți vor mări considerabil premiile. 

Simboluri și funcții ale păcănelei Tome of Madness

În universurile Rich Wilde ai de depășit multe provocări, însă efortul merită, în mod special în video slot-ul Tome of Madness. Această versiune vine cu o listă destul de lungă de caracteristici, care cuprinde simboluri speciale, care te vor ajuta să ai parte nu doar de experiențe inedite, ci și de câștiguri impresionante.

În primul rând, trebuie subliniat faptul că păcăneaua vine cu mai multe tipuri de simboluri Wild. În funcție de cum le folosești și de când umpli contorul, poți să ai parte de funcții sau beneficii, precum:

 • Portal - sunt adăugate 2 simboluri Wild Speciale, care pot declanșa funcția
  • Abyss, în care sunt eliminate o linie și o coloană
  • Void, în care sunt eliminate toate simbolurile de același fel de pe role
 • Eye Marks - îți sunt adăugate 2 icon-uri Wild Speciale

În al doilea rând, trebuie avute în vedere alte simboluri Wild, așa cum sunt:

 • Cartea cu ochi, cu rol de Special Wild, care și declanșează portaluri
 • Portretul lui Rich Wilde, care este Wild Multiplicator
 • Mega Wild, creatura fantastică care își schimbă poziția pe role la fiecare rotire

Acestora li se alătură și FreeSpins-urile care vin cu elemente aparte, care îți vor crește considerabil șansele de câștig. Tot ele te vor ajuta să scazi din riscuri, având capacitatea de a aduce distracție suplimentară, fără ca tu să fii nevoit să faci investiții la fel de mari. Însă, pentru a te bucura de ele, este nevoie de noroc.

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15