1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Retro Reels Diamond Glitz

Retro Reels Diamond Glitz

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Retro Reels Diamond Glitz
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  1250
 • Min Bet
  12.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  10
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
Despre Slotul Retro Reels Diamond Glitz

Retro Reels: Diamond Glitz este un slot cu șeptari, dezvoltat de Microgaming, un slot video strălucit cu 5 role și 25 de linii de plată lucioasă, în stilul general al slotului. Jocul aparține seriei Retro Reels, din portofoliul Microgaming și are nuanță de epocă cu simboluri de joc întotdeauna în trend, cu o răsucire de Diamond Glitz.

Nu numai că Retro Reels: Diamond Glitz strălucește vizual, dar și reușește să trezească interes cu multe caracteristici interesante. Slotul oferă free spins, cu care puteți câștiga până la 440.000 de monede, dar și o a două șansă de respin. Are și un jackpot orbitor! Sloturi video cele mai jucate în România produse de Microgaming sunt ☞ Big KahunaLucky LeprechaunThunderstruck II cu 243 lini de câștig!

Descrierea slotului video Retro Reels: Diamond Glitz

O baie de diamante - cam astfel am putea clasa acest slot video. Cu o tematică destul de vintage, tema retro și simboluri din păcănele la aparate crează un nou nivel de sloturi video. Apropo, aici este un articol despre cum putem juca strategil la sloturi la aparate.

Printre simboluri găsim cireșele, șapte, diamante în număr de 1, 2 sau 3, BAR, dublu și triplu BAR, clopote, semnul dolarului. Fiecare din ele are o valoare personală atașată, cel mai ieftin fiind vișinul, care întoarce pariul 200x pentru 5 simboluri pe o linie. Alte simboluri au valori diferite - clopotul și 7 - câte 250x pariul inițial, diamantele având o greutate destul de mare. Un diamant dublu și triplu prezintă cel mai valoros semn al întregului slot - în valoare de până la 10.000 x numărul de credite de pe linie. Jucătorii pot lua și acasă câteva câștiguri, dacă combină simbolul BAR cu un simbol cu diamante.

Caracteristicile slotului video Retro Reels: Diamond Glitz

Acest slot video este ușor de jucat, având combinațiile câștigătoare de la stânga la drepata pentru 3, 4 sau 5 simboluri consecutive. Acestea vor multiplica suma pariului plasată pe linia respectivă. În total, există 25 de linii de plată, dar puteți alege să alegeți orice număr, pentru că nu este fixat. 

Pentru a lua un a doilea respin, este necesar de a alinia 5 dolari la rând, apăsând butonul respin. În mod esențial, aceasta oferă jucătorilor o a doua șansă de a alinia acele secvențe de câștig jackpot. Totuși, această funcție vă va costa totuși credite. Prețul fiecărui spin independent este calculat și listat sub role. Și, evident, va trebui să scoateți mai multe monede pentru a roti rolele și a lua o sumă jackpot. Aici avem 4 sloturi video spectaculoase când vine vorba de câștiguri

Slotul nu conține un simbol wild, dar simbolul scatter este prezent. Acesta va plăti pentru 2 sau mai multe simboluri apărute pe role, chiar dacă nu sunt aliniate pe o linie de plată. Acest simbol scatter nu este ușor de trecut cu vederea, fiind un mare „5” cu cuvintele „bonus de rotire gratuită”.

 • 3 simboluri scatter = 15 rotiri gratuite
 • 4 simboluri scatter = 20 rotiri gratuite
 • 5 simboluri scatter = 25 de rotiri gratuite

Diamond Glitz este un slot care arată superb și este foarte distractiv de jucat. Pasionații de sloturi clasice se pot bucura de o mulțime de simboluri de joc vintage, în timp ce pot beneficia de o serie de funcții suplimentare, și un câștig combo!

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★★★Winmasters★★★

Winmasters Casino
L1160650W000194
Joacă acum Retro Reels: Diamond Glitz cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15