1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Release the Kraken

Release the Kraken

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Release the Kraken
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Release the Kraken

Persoanele care sunt pasionate de jocuri de noroc, dar și de mitologie, au în mediul online numeroase titluri pe care le pot încerca. Dintre cele mai populare păcănele care au o tematică în direcția misterelor și a creaturilor subacvatice scoase din legende, Release the Kraken este un titlu care nu trebuie ratat. El a fost lansat de furnizorul Pragmatic Play la începutul anului 2020 și a rămas constant în topul video slot-urilor favorite. 

Jocul are o grafică superbă și extrem de multe elemente care transportă gamblerii într-un univers virtual plin de surprize plăcute. Chiar dacă această creatură pare înfricoșătoare, ascunde numeroase comori pe care ți le va arăta dacă ai curajul să pășești în peștera sa de sub valurile de pe matrix. Aventura poți să o începi și continui atât de pe desktop, cât și de pe device-uri mobile!

Specificații tehnice ale video slot-ului Release the Kraken

Dacă te decizi să te cufunzi în păcăneua online Release the Kraken, trebuie să fii pregătit. În primul rând, ia la cunoștință că jocul are un RTP de 96.5% și o volatilitate medie spre mare. Matrix-ul pe care poți să îți încerci norocul este de 5x4, acesta având două moduri, primul are 20 de linii de plată, iar cel de-al doilea cu 40 de linii de plată. Numărul de paylines se schimbă automat, când sunt declanșate Rotirile Gratuite. 

Miza admisă în jocul de bază trebuie să fie cuprinsă în intervalul 0.20-100 credite, iar payout-ul maxim este de 10.000x valoarea sa. Oricât ai avea bugetul pentru a testa acest video slot, șansele de reușită sunt neschimbate. El vine cu destul de multe surprize și oportunități prin care să-ți diminuezi riscurile. Printre cele mai bune exemple se află Rotirile Gratuite, dar și mini-jocurile tip Pick&Collect. 

Simboluri și funcții ale păcănelei Release the Kraken

Video slot-ul Release the Kraken are câteva particularități neașteptate. Pe lângă simbolul cu rol de Wild, are 3 icon-uri tip Bonus, iar fiecare vine cu alte surprize. Odată ce este declanșată funcția cu același nume, va apărea spectaculoasa caracatiță, care va avea 3 tentacule cu câte un cufăr, simbolizând una dintre funcțiile:

 • Kraken Lockin Wilds
 • Colossal Kraken Wilds
 • Infectious Kraken Wilds

Ele îți vor acorda Wild-uri suplimentare pe role, Re-Spins, Cash&Collect, multiplicatori, simboluri Wild gigant de forma 3x4, dar nu numai. Însă, toate acestea țin de norocul pe care îl ai atunci când alegi unul dintre cele trei cufere. 

Pe lângă acestea, în Release the Kraken ai posibilitatea să activezi inclusiv Rotiri Gratuite, care sunt declanșate printr-o combinație specială de 2 simboluri. Înainte ca ele să înceapă, poți să alegi un cufăr pentru a primi câteva runde extra, iar odată inițiată această funcție, cele 20 de linii de plată vor fi dublate, având un total de 40 paylines.

Deschide cont și joacă acest slot cu un bonus atractiv de bun venit!

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate