Reel Steal logo

Reel Steal

5 ( 1 recenzie ) Votează!
124
95.9%
FREE SPINS
JOACĂ LA Vlad Cazino
Reel Steal cover
phone shifting suggestion
Reel Steal logo

Joacă Reel Steal

în cazinoul de top Vlad Cazino

Jackpot Progresiv Max Bet Min Bet
NU 180 0.45
Free Spins Simbolul Scatter Evaluare
DA DA 8
Coloane / Stiluri Combinații posibile Payout
5 9 95.9%
Reel Steal

Reel Steal este o nouă producție de succes marca NetEnt ce iese în evidență prin câteva caracteristici pe care nu le vedem de obicei la prea multe jocuri de păcănele online. Alte sloturi top de NetEnt sunt: ☞ Jack and the BeanstalkJackpot 6000Dracula


În ce constă jocul de păcănele Reel Steal?

Reel Steal iese în evidență încă de la prima accesare datorită melodiei foarte moderne și antrenante de pe fundal. De altfel tematica jocului este reprezentată de un jaf plin de adrenalină, așa că nici nu ne puteam aștepta la o coloană sonoră plictisitoare.

Ca și caracteristici, Reel Steal nu se diferențiază prea mult de alte producții NetEnt. Avem 3 role și 5 coloane, 9 linii de câștig, și o miză ce pornește de la 0.45RON și poate fi setată până la maxim 180RON. Află de ce e bine să joci pe miză maximă pentru a genera câștiguri mai serioase. 


Cu ce iese în evidență Reel Steel?

Unul din dezavantajele acestui joc de păcănele îl reprezintă payout-ul, care este setat doar la 95.9%. Ceea ce nu este foart mult ținând cont că NetEnt de obicei impresionează printr-un RTP ridicat.

Dar chiar și așa, jocul rămâne unul interesant datorită facilităților speciale disponibile. În primul rând avem simboluri WILD, care nu doar că înlocuiesc orice alt simbol pentru a forma linii câștigătoare, ci vin și cu un multiplicator de 5x în jocul standard, și 25x în jocul bonus.

În al doilea rând, avem și simboluri SCATTER care în număr de minim 3 oriunde pe ecran declanșează minim 15 FREESPINS cu un multiplicator garantat de 5x. Deci practic ”specialele” din acest joc pot genera câștiguri consistente. Iar când discutăm despre câștiguri consistente, ce avem în vedere în realitate?


Reel Steel - jocuri gratis cu Pariurix

Dacă dorești să testezi acest joc gratis, o poți face chiar din partea de sus a acestei pagini. Iar când te simți pregătit să îți încerci șansa pe bani reali, o poți face la ★★★Vlad Cazino★★★, primul cazino 100% românesc de la noi din țară! Vezi și lista de păcănele gratis de top 2020 aici. 

Simpaticul vampir Vlad vă oferă posiblitatea de a alege între sute de jocuri de cazino disponibile atât pe desktop cât și pe mobil, din oferta sa făcând parte bineînțeles și Reel Steel. Poți depune prin nenumărate metode de plată precum card, Paysafecard, Skrill, Trustly, Apple Pay sau Top Pay, depunerea minimă pornind de la doar 25RON. Iar primul depozit îți aduce și un super bonus de bun venit (detalii aici).