1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Ramesses Riches

Ramesses Riches

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Ramesses Riches
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
95.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  95.5%
Despre Slotul Ramesses Riches

NextGen vine cu un alt slot cu tematică egipteană: Ramesses Riches. E un hit din multe puncte de vedere, cu șarmul specific doar Egiptului antic. Ramesses este un nume folosit de 11 faraoni egipteni din regatul nou, deci are sens că un slot ar onora legenda. Slotul este prezentat cu grafice asemănătoare altor sloturi online. Simbolurile egiptene includ Ramesses, Ankh, Bastet, Isis, Eye of Horus și Scrolls. 

Ramesses Riches este oferit pe 5 tambururi și cuprinde 20 de linii de plată, plus o serie de rotiri și bonusuri. 

Povestea jocului Ramesses Riches

Deși nu este creat în 3D - slotul este uimitor, cu un design inteligent care reflectă o faianță de ardezie. Ramesses Riches de la NextGen este un slot video online care preia tema populară egipteană și o execută foarte bine, în ciuda lipsei oricării funcții bonus. Grafica este destul simplă și nu va produce niciun fel de impact instantaneu. Totuși, jocul este ușor, cu regulile simple de înțeles, deci un slot  potrivit pentru începătorii care caută un joc necomplicat.

Ramesses este simbolul Wild, el înlocuiește toate celelalte simboluri în afară de Ankh pentru a efectua o linie de plată atunci când un simbol lipsește dintr-o combinație. Ramesses îți va dubla și câștigurile și sunt șanse să își acorde cu x5.000  atunci când obții 5 Ramesses pe o linie, ceea ce înseamnă că un pariu mai mare va genera o plată mai mare dacă această combinație rară, dar profitabilă. 

Cea mai mică limită de pariu disponibilă în Ramesses Riches este de 0,02; astfel, activarea tuturor celor 20 de linii de plată la cel mai mic preț va costa 0,40 credite. La celălalt capăt al scalei, cel mai mare nivel de pariu este 5.00, făcând un pariu maxim pe toate cele 20 de linii de plată 100.00.

Caracteristicile slotului video Ramesses Riches

Ramesses Riches este un slot de talie mediu avansat, cu câștiguri mici în jocul de bază, și câștigurile mari care apar în funcția Free Spins. 
Simbolurile obișnuite din slot acordă câteva premii de top dacă reușești să le aliniezi la rând, dar există câteva elemente suplimentare pe role, care îți pot ridica câștigurile mai departe. De exemplu, un scatter nomeri roiunde pe ecranul păcănelei și facilita alinierea unei combinații câștigătoare. 
Scatterii sunt un simbol care contează indiferent pe care dintre tamburi nimeresc; nu trebuie să apară de-a lungul unei linii de plată active, spre deosebire de celelalte simboluri. Dacă primești trei sau mai multe, obții un câștig separat al unui premiu de scatter. Acesta variază până la 20 de jocuri gratuite de Free Spins. Simbolul Ramesses se aplică, de asemenea, dacă utilizezi simbolul Wild pentru a lua un câștig în timpul rotirilor gratuite, cu multiplicatorul care îl crește până la x6. 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Unibet Vlad Cazino ★ Casa Pariurilor ★

Unibet Casino
L1160657W000330
Joacă acum Ramesses Riches cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate