1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Rambo

Rambo

2.75
( 2 recenzii )
Evaluează!
Rambo
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.75 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  25
 • Min Bet
  0.05
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  720
 • %
  Payout
Despre Slotul Rambo

Slotul video Rambo este bazat pe renumitul film cu Sylvester Stallone, care joacă rolul unui veteran de război din Vietnam. Alte patru serii au fost create datorită succesului blockbuster-ului, unul final în 2008, pe care se bazează șu slotul creat de iSoftBet. În timp ce joci rolul caracterului lui Stallone, poți câștiga unul dintre cele patru jackpot-uri diferite și te poți bucura de o rundă gratuită de rotiri - cu toate acestea, cea mai marcantă caracteristică a slotului sunt cele 720 de linii de câștig și aspectul oarecum diferit al rolelor.

Vezi și alte sloturi video inspirate de filme sau seriale!

Descrierea slotului video Rambo

Inspirat de Rambo, personajul slotului va avea o listă de misiuni unice în timpul desfășurării jocului. Simbolurile de pe role reflectă acest lucru - printre acestea găsim grenade de mână, cuțite, muniție, mașini blindate și chiar pe Rambo însuși. Fondul slotului îl prezintă o scenă cu iarbă arsă de foc și atmosferă incendiară la propriu. O combinație câștigătoare va stârni animarea simbolurilor. Ocazional vei auzi sunetul sirenelor și al focurilor de armă pe fundal de război. Slot dat necesită o strategie de joc specială pentru jocuri de păcănele, recomandăm să vezi un articol cu strategii la sloturi video aici. 

Caracteristicile slotului video Rambo

Unul dintre primele lucruri pe care le vei observa atunci când joci, este faptul că cele cinci role au un aspect diferit. Rolele unu și cinci au trei simboluri; rolele doi și patru au patru simboluri, în timp ce tamburul din mijloc are cinci simboluri. Este un format de piramidă, mai rar întâlnit la sloturi. 

Rambo conține 720 de moduri de a câștiga. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care simbolul apare pe cel puțin trei role consecutive de la stânga la dreapta, ți se oferă un câștig. 

Simbolul de plată de top al jocului este mașina blindată, în valoare de 500 de monede, pentru 5 simboluri. Șarpele este plătit cu 100 de monede, în timp ce cuțitul și muniția plătesc câte 50 de monede. Alte simboluri, mai puțin plătite, sunt cărțile de poker. 

În slotul Rambo există o opțiune automată de rotire automată. Pur și simplu apăsați butonul și jocul va continua până când luați un câștig sau îl opriți manual. Rambo este simbolul Wild, deci va înlocui orice alt simbol în joc, în afară de simbolul scatter și jackpot-ul progresiv.

Simbolul grenadei de mână este un simbol scatter și duce la câștiguri de jackpot-uri. Cu 5 simboluri de grenade pe pe role poți ajunge pe teritoriul de jackpot. Cele patru oferte sunt Jackpoturile Stealth, Bravery, Honor și Explosive, acestea plătind atunci când obții 5, 6, 7 sau 8 grenade de mână, respectiv. Jackpotul exploziv este cel mai bine plătit dintre cele patru.

Funcția de rotiri gratuite este activată când luați simbolul de scatter, care oferă 5 rotiri gratuite în schimbul a 3 scatteri, cu 5 rotiri adăugate pentru fiecare scatter suplimentar. 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Netbet ★ Superbet ★ Winmasters ★ Casa Pariurilor 

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Rambo cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15