1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Queen of Atlantis

Queen of Atlantis

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Queen of Atlantis
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.42%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  250
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  1024
 • %
  Payout
  96.42%
Despre Slotul Queen of Atlantis

Bogățiile regatului scufundat al Atlantidei sunt la dispoziția ta în Queen of Atlantis, un slot video 5×4, cu 1.024 de moduri de câștig. Simbolul reginei este stivuit pe toate rolele. Vânează trei sau mai multe simboluri Oyster Pearl pentru a declanșa funcția Free Spins. Dacă reușești să găsești Perla Neagră, primești runda Super Free Spins, în care simbolurile Regina se adaugă pe role. Simbolurile Scoica Perla sunt valoroase și chiar și două dintre ele vă acordă bonusul Second Chance, în care puteți alege între Free Spins și Super Free Spins!

 

Bine ați venit în Atlantida, lumea subacvatică în care veți găsi delfini și meduze care se aliniază la supermarket și mașini din corali conduse de caracatițe gigantice cu capete bulbice și ochi mari. Acestea pot deveni foarte zgomotoase și nervoase în trafic, așa că cel mai bine este să nu te lupți cu ele.

 

Joacă acum acest slot video în 888Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Queen of Atlantis

Regina din Atlantida este de fapt sora lui Waterman. Fratele ei trebuia să fie rege, dar ea s-a săturat să îl aștepte. Waterman a trăit în lumea oamenilor atât de mult timp, încât ea a început să creadă că s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată. Regatul subacvatic începuse să-și piardă răbdarea, oamenii (mă rog, amfibienii) aveau nevoie de un lider. Era timpul ca ea să facă un pas înainte și să devină regină. A luat Tridentul de aur care controla fiecare animal viu din regat și s-a așezat pe tronul tatălui ei.

 

Fii de partea reginei în timp ce construiește un joc video de păcănele cu un câștig maxim de 4.608x pariul tău. Nu-ți face griji că nu poți respira sub apă, pune-ți aerul special cu bule pe care ți l-a trimis Regina și vei avea suficient oxigen până la sfârșitul sesiunii de joc.

 

Joacă slotul The Knight King pentru o rundă de distracție medievală și jocuri pe slotul video cu 5 role, unde ai putea să te scufunzi într-un câștig maxim de 5000x!

 

Cum se joacă Queen of Atlantis

Queen of Atlantis se joacă pe o configurație de 5×4 role și oferă 1.024 moduri de câștig și un RTP de 96,42%. Acest slot are o volatilitate foarte mare, clasându-se la 5/5 fulgere în contorul Pragmatic Play.

 

Există 14 simboluri în acest joc de păcănele acvatice și fiecare are un rol important. Simbolurile care oferă cele mai mari câștiguri sunt, desigur, cele legate de Atlantida, cum ar fi caracatița care păzește o comoară sau simbolurile Trident. Cărțile de joc sunt simbolurile care plătesc mai puțin și pot acorda în cel mai bun caz 1x pariul tău. Dar asta nu contează, pentru că toți peștii sunt egali în ochii Reginei.

 

 • Regina din Atlantida - Plătește 2x miza ta dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Caracatița care păzește o comoară - Plătește 1,5x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Delfinul purpuriu cu o coroană - Plătește de 1,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Meduză - Plătește de 1,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Golden Trident - Plătește de 1,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Green Helmet - Plătește 1 x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Ring with Green Gem - Plătește 1x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Simboluri de cărți de joc - Fiecare plătește 1x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cei mai apropiați servitori (și prieteni) ai reginei sunt balenele. Ea nu a fost niciodată curioasă să vadă lumea de la suprafață, spre deosebire de sora ei roșcată care s-a căsătorit cu un prinț, așa că s-a apropiat de aceste creaturi marine uriașe. Când a ajuns la putere, regina și-a făcut din prietenii ei simbolul Wild. Acest simbol înfățișează coada unei balene gigantice gata să stropească apa și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celor Scatter și Super Scatter. Simbolul Wild este prezent pe role chiar și în funcțiile Free Spins și Super Free Spins, unde aterizează pe rolele 2, 3 și 4 cu un multiplicator de 2x sau 3x care se aplică la câștigul total al rotirii. Cel mai mare multiplicator pe care îl poți atinge valorează de 27 de ori pariul tău.

 

Simbolul Scatter este o stridie superbă de perle. Simbolul Scatter poate ateriza oriunde pe ecran și poate declanșa runda de rotiri gratuite. Totuși, aceasta nu este cea mai valoroasă comoară din cutia de bijuterii a reginei. Perla neagră este cea pe care o ține cel mai mult la ea. Acest Simbol poate ateriza doar pe rola 5 și este cheia pentru a activa Super Free Spins Round. Perlele sunt cele mai bune prietene ale sirenei, la fel cum simbolurile Scatter sunt cele mai bune prietene ale jucătorului, nu-i așa?

 

Cum să câștigi în Queen of Atlantis

Învârtirile Gratuite, Funcțiile Super Free Spins și Bonusul A Doua Șansă sunt principalele obiective ale acestui joc ca la aparate online. Fiecare dintre ele vă poate premia cu Free Spins.

 

Funcția Free Spins

 

Dacă vezi cel puțin 3 simboluri Scatter aterizând pe role, trebuie să știi că tocmai ai declanșat runda de Free Spins. 3 Simboluri Scatter vă acordă 8 Free Spins, în timp ce 4 Simboluri Scatter vă aduc 15 Free Spins în joc.  Cel mai mare număr de Free Spins pe care îl poți primi este de 20, iar acesta poate fi declanșat dacă prinzi 5 simboluri Scatter pe ecran.

 

Se adaugă încă 5 Free Spins dacă nimerești 3, 4 sau 5 simboluri Scatter în timpul rundei Free Spins. De asemenea, puteți crește numărul de Free Spins în cadrul funcției Super Free Spins. 3, 4 sau 5 simboluri Pearl vă vor acorda 8, 15, respectiv 20 de Free Spins.

 

Funcția Super Free Spins

 

Super Scatter-ul este simbolul care vă va ajuta să vă mențineți capul deasupra apei în această rundă. Poți declanșa funcția Super Free Spins Feature dacă prinzi cel puțin două simboluri Pearl pe rolele 1, 2, 3 sau 4 și un simbol Black Pearl pe rola 5.

 

Poți juca un maxim de 25 de Super Free Spins dacă prinzi 4 simboluri Pearl și 1 simbol Black Pearl pe ecran. 3 simboluri Scatter + 1 simbol Super Scatter te recompensează cu 15 Super Free Spins, în timp ce 2 simboluri Scatter și 1 simbol Super Scatter îți acordă 8 Super Free Spins. Înainte de începerea rundei Super Free Spins, jocul adaugă simboluri suplimentare Queen of Atlantis pe role.

 

Bonusul celei de-a doua șanse

 

Această funcție este o altă modalitate de a declanșa funcțiile Free Spins sau Super Free Spins. Un simbol Scatter pe rolele 1, 2, 3 sau 4 și un simbol Scatter sau Super Scatter pe rola 5 activează această rundă.

 

Această funcție vă duce pe un nou ecran unde puteți vedea 3 nave scufundate, naufragiate. Misiunea ta este să alegi 1 navă și să descoperi ce comoară ascunde. Aveți grijă, doar o singură navă vă poate acorda Free Spins sau Super Free Spins.

 

Dacă ați declanșat acest bonus cu un simbol Scatter pe rola 5, puteți câștiga 10, 18 sau 20 de Free Spins. Dacă un Super Scatter Symbol se afla pe a 5-a rolă, ar putea fi puse în joc 10, 18 sau 25 de Super Free Spins.

 

Pariuri și câștiguri Queen of Atlantis

Poți să te scufunzi în acest slot de la 0,25 până la 50 pe rotire. Sub mare, banii au o valoare complet diferită. Aici, perlele sunt cele mai prețioase obiecte. Regina a ținut o întâlnire cu cele mai de încredere sirene ale sale și a decis ca cel mai mare multiplicator al acestui joc să fie de 4.608x miza ta.

 

Faceți clic pe butoanele (+) și (-) din partea de jos a ecranului pentru a accesa setările de pariere și pentru a ajusta pariul după bunul dumneavoastră plac.

 

Grafică Queen of Atlantis

Intrarea în Atlantida este decorul acestui slot. Temple ruinate și coloane înalte cu statui de delfini în vârf pot fi observate pe ambele părți ale ecranului. Recifuri de corali frumoase de toate culorile împodobesc partea dreaptă și stânga a rolelor. O lume atât de uimitoare care deține comori enorme!

 

O coloană sonoră enigmatică, care ține jucătorul pe muchie de cuțit vă urmărește pe tot parcursul jocului. Declanșează una dintre cele trei caracteristici și vei observa că o vibrație de genul "aventura-ncepe" îți umple urechile.

 

Concluzie Queen of Atlantis

Regina din Atlantida este nouă în toată treaba cu regalitatea, dar abia așteaptă să înceapă, la fel cum abia așteaptă să joci jocul ei de păcănele. Cu un potențial de câștig de peste 4.000 de ori mai mare decât miza ta, trei funcții de tip dash și o volatilitate ridicată, acest joc are toate ingredientele pentru a deveni slotul tău acvatic preferat. Oceanul nu este doar casa noastră (de câștiguri), ci este ceea ce suntem noi.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16