1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Pirate Gold

Pirate Gold

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Pirate Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  200
 • Min Bet
  0.4
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Pirate Gold

Urcă la bordul navei și caută comoara în Pirate Gold, jocul ca la aparate video 5×4, 40 de linii. Lovește 8 saci cu bani pentru a jefui în Runda Respin, unde poți câștiga comori, jackpoturi și multiplicatori și chiar poți redeclanșa funcția. Echipajul este Wild în funcția Free Spins Feature pentru câștiguri mari, stivuite!

 

Felicitări, ești un pirat în căutarea Aurului Blestemat. Căpitanul Barbă Neagră comandă pe navă, dar nu aș avea încredere totală în el. Este un pirat, este de bun simț să nu ai încredere în el.

 

Joacă acum acest slot video în PublicWin Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Pirate Gold

Piratul Barbă Neagră, în hainele sale zdrențuite, cu pălăria lui dragă într-o mână, te întâmpină la bordul navei Queen Anne's Revenge. Se uită la tine de sus în jos, fără să spună un cuvânt. Echipajul ridică ancora și nava începe să se balanseze de pe punte.

 

Acum navighezi spre Insula Comorilor pentru a găsi cufărul imens plin de aur care valorează 32.270x miza ta. Marea este calmă și cerul este senin, dar aveți grijă, pentru că o furtună pe mare poate începe pe neașteptate.

 

Cum se joacă Pirate Gold

Pirate Gold este un joc videoslot cu 5 role și 4 rânduri, cu 40 de linii de plată, care te poate premia cu un premiu în valoare de 32.270x miza ta. Volatilitatea acestui joc este ridicată, iar valoarea RTP este de 96,5%.

 

Ca orice căpitan care știe câte ceva despre a fi pirat, Barbă Neagră înțelege că are nevoie de un echipaj curajos și loial pentru a ajunge întreg la Aurul Blestemat:

 

 • Blackbeard - Plătește 25x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Anne Bonny - Plătește de 25x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Parrot - Plătește 15x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Black Pearl - Plătește 15x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Treasure Map - Plătește 10x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Spyglass - Plătește 10x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Hook Hand - Plătește 3,75x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Golden Coin - Plătește de 3,75x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Silver Coin - Plătește de 2,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Moneda de bronz - Plătește de 2,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Simbolurile pe care Barbă Neagră le ține închise într-un cufăr mare din cabana sa sunt simbolurile Wild, Bonus, Bani, Multiplicator și Retrigger, pentru că acestea sunt cele care îl pot aduce cu adevărat mai aproape de aur.

 

Simbolul Wild arată ca un cufăr deschis și poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celor Bonus și Money. Simbolul cufăr deschis poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5.

 

Simbolul Bonus seamănă cu o busolă veche, folosită, care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și poate declanșa funcția Free Spins, dacă prindeți 3 pe role.

 

Simbolul Banii care trece drept o pungă maro cu bani și ia fie o valoare aleatorie dintr-un set predefinit, fie Jackpotul Minor sau Major. Acest simbol declanșează, de asemenea, funcția Lucky Treasure Bag Feature și poate ateriza pe toate rolele.

 

Simbolul Multiplicator ia o valoare aleatorie de 2x, 3x sau 5x. De asemenea, acesta se adaugă la multiplicatorul total al rundei. Câștigul tău total este înmulțit cu multiplicatorul final la sfârșitul funcției. Acest simbol cool arată ca o pungă verde cu monede.

 

Simbolul Retrigger vă poate premia cu o altă rundă Lucky Treasure Bag după ce runda curentă s-a încheiat. Este în regulă dacă îți vine să cânți sea shanty, aceasta este reacția tipică a simbolului Retrigger. Noua rundă va avea aceeași grilă de început a Simbolurilor de bani ca și cea inițială. Cu siguranță veți dori să vă amintiți acest simbol, este chiar imaginea unui cufăr de comori închis cu un craniu auriu în față.

 

Cum să câștigi în Pirate Gold

Această navă are la bord două caracteristici extrem de premiante: Free Spins și Lucky Treasure Bag Features. Arrrrr!

Funcția Free Spins

 

Loviți 3 simboluri Bonus pe role și deblocați funcția Free Spins Feature care constă în 10 rotiri gratuite. Pirații trăiesc după zicala "nimic nu este gratis", dar de data aceasta este ok să procedați fără precauție, aceste rotiri sunt gratuite pe bune. În timpul acestei runde, Barbă Neagră cu un plasture pe ochi și Anne Bonny se vor transforma în Wild-uri pe rolele 2, 3, 4 și 5 (la fel ca Keira Knightley în acel film). Queen Anne's Revenge este o corabie fermecată și te va premia cu încă 10 rotiri gratuite dacă prinzi încă 3 simboluri Bonus în runda de rotiri gratuite.

 

O rundă de Free Spins în 2 faze, plină de Wild-uri care marchează celule, poate fi declanșată în cel mai recent joc Pragmatic Play, slotul Pirates Pub!

 

Funcția Lucky Treasure Bag

 

Ai găsit o comoară norocoasă, poți sărbători și poți deschide acea sticlă de rom la care te-ai holbat de la începutul jocului. Această caracteristică poate fi declanșată dacă prinzi 8 sau mai multe simboluri de bani pe ecran. Toate celelalte simboluri dispar, lăsând doar Simbolurile de bani care au declanșat funcția și spațiile goale de pe ecran. Pe rolele care reumplu spațiile goale vor ateriza doar Simbolurile Bani, Retrigger și Multiplicator.

 

Funcția Lucky Treasure Bag Feature începe cu 3 respin-uri. Toate Simbolurile de bani care ajung pe role după fiecare respin rămân lipite până la sfârșitul rundei. Atunci când un Simbol Bani aterizează, numărul de respin-uri este resetat la 3.

 

Funcția se termină atunci când se termină toate respin-urile sau când toate pozițiile de pe ecran sunt umplute cu saci maro de monede. La finalul rundei, toate simbolurile de bani sunt adăugate și jocul plătește suma totală, înmulțită cu multiplicatorul total. Vestea bună este că, dacă toate cele 20 de poziții sunt ocupate, câștigi Marele Jackpot!

 

Pariuri și câștiguri Pirate Gold

Pariurile pentru a juca slotul Pirate Gold variază între 0,40 și 200 de euro - atât pentru cei care ați găsit deja aurul, cât și pentru cei care îl caută. Știm cu toții că pirații nu cutreieră cele mai periculoase mări pentru câțiva bănuți. Comoara pe care o urmăresc ei valorează de 32.270 de ori mai mult decât miza ta. Ăsta este un premiu pentru care cineva ar naviga zile întregi, nu-i așa?

 

Grafică Pirate Gold

Primul ecran ne arată un port cețos cu nave andocate de fiecare parte a setului de role. În fundal, valurile se unduiesc liniștit, iar la orizontul îndepărtat se poate vedea un apus de soare uimitor. Rolele sunt realizate din lemn întunecat cu două lămpi ruginite de miner care se leagănă de fiecare parte. În partea de sus a rolelor puteți vedea cele 3 bijuterii după care umblă toți pirații: Jackpoturile Minor, Major și Grand Jackpot.

 

Declanșați funcția Free Spins Feature și un tun de focuri de armă pune stăpânire pe ecran. Fumul dispare încet, iar acum puteți observa că marea este nervoasă și că frumosul apus de soare s-a transformat într-o ploaie întunecată și puternică. Pe fundal se văd 3 nave care par să fi fost atacate de pirați vicioși și însetați de aur.

 

Întregul tablou este completat de sunetele pescărușilor și de stropii de apă. La un moment dat, se aude chiar începutul unui cântec de marinar. Deblocați orice funcție și muzica se accelerează, devenind mai ritmată și mai agitată, la fel ca marea de pe fundal.

 

Concluzie Pirate Gold

Jocul ca la aparate online Pirate Gold are ca scop declanșarea funcțiilor Free Spins și Respins de cât mai multe ori, astfel încât să găsești Aurul Blestemat.

 

Acum că ai găsit aurul, poți coborî de pe Queen Anne's Revenge. Dacă vrei să simți din nou briza sărată a mării pe față și legănarea constantă a vasului, trebuie doar să mergi mai departe și să apeși din nou pe butonul "Play" și vei fi din nou în inima aventurii.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16