1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Piggy Bankers

Piggy Bankers

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Piggy Bankers
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.05%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.05%
Despre Slotul Piggy Bankers

Banca din jocul ca la aparate Piggy Bankers este condusă de doi bancheri, bărbat și femeie. Aceștia lovesc ca Wilds ai jocului, declanșând runda bonus atunci când se întâlnesc pe role! Simbolurile se potrivesc frumos cu întreaga temă bancară a slotului online, cu trabucuri și bănci de porci aterizând ca simboluri de caractere. Dar nimic distractiv nu se întâmplă dacă nu aduci bancnotele pe rola de sus - citește mai departe pentru a afla puterea lor specială!

 

Joacă acum acest slot video în Pokerstars Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Piggy Bankers

Purcelușii din slotul Piggy Bank Bills tocmai au fost upgradați în Piggy Bankers în cel mai recent slot Pragmatic Play! Noul titlu de slot vine cu 20 de linii de plată și un câștig maxim de 10.000x. Cu toate acestea, acest slot Pragmatic este departe de videoslot-ul tău clasic - cu o rolă de bancnote și o rundă Wild Respins, această bancă este pe cale să explodeze de distracție!

 

Cum se joacă Piggy Bankers

Jocul de păcănele Piggy Bankers are câteva simboluri familiare pe care probabil că le vei recunoaște de la slotul anterior inspirat de porcușori, dar păstrează un gameplay proaspăt prin adăugarea câtorva simboluri noi. Toate plătesc de la stânga la dreapta, începând cu rola cea mai din stânga, pe 20 de linii de plată.

 

 • Golden Piggy Bank - Plătește de 12,5 ori pentru 5 pe o linie de plată
 • Golden Scales - Plătește de 7,5 ori pentru 5 pe o linie de plată
 • Whiskey - Plătește 5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Cigars - Plătește 7,5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul A - Plătește 3x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul K - Plătește 3x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul Q - Plătește 2x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul J - Plătește 2x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul 10 - Plătește 2x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simboluri Wild - două Wild-uri aterizează pe rolele acestui videoslot, Piggy Banker și Lady Piggy Banker. Acestea pot înlocui toate celelalte simboluri din joc și vin cu o plată de 12,5x pentru aterizarea a 5 simboluri pe role.

 

Cum se câștigă în Piggy Bankers

Rolă cu bancnote - dacă în titlul original, trebuia să potrivești două jumătăți din aceeași bancnotă pentru a debloca un câștig, în slotul Piggy Bankers, acestea aterizează pe o rolă separată. Există nouă tipuri de bancnote, fiecare deținând propria valoare. Pentru a o debloca, o verticală completă de Wilds trebuie să aterizeze sub bancnotă. Iată care sunt plățile disponibile:

 

 • Bancnota portocalie - Acordă 0,5 ori pariul total.
 • Bancnotă albastră - Premiază cu 1x pariul total
 • Bancnotă verde - Premiază 2x pariul total
 • Bancnotă verde deschis - Premiază pariul total de 5x
 • Bancnotă albastru deschis - Premiile sunt de 10x pariul total
 • Bancnota violet - Premiile sunt de 20x pariul total
 • Bancnota roz - Premiază 50x pariul total
 • Bancnotă turcoaz - Premiază pariul total de 100x
 • Bancnota Free Spins - declanșează runda Free Spins
 • Funcția Wild Respins - această rundă poate fi declanșată aleatoriu în jocul de bază. Ceea ce trebuie să faceți este să prindeți o stivă verticală completă de simboluri Wild, care va transforma întreaga rolă într-un Wild mare și va declanșa Respins. În funcție de ce Wild lovește, cel masculin sau cel feminin, Wild-ul se va deplasa în direcții opuse:

 

Dacă Piggy Banker Wild aterizează pe role, acesta se va deplasa spre partea dreaptă a ecranului, celulă cu celulă, respin după respin, până când va cădea din grilă.

Dacă Lady Piggy Banker Wild aterizează pe role, acesta se va deplasa spre partea stângă a ecranului, celulă cu celulă, învârtire după învârtire, până când va cădea din grilă.

Indiferent de simbolul Wild care lovește, respin-urile continuă până când nu mai sunt Wild-uri la vedere. Dacă reușești să aterizezi ambele wild-uri pe role în același timp și acestea se întâlnesc pe aceeași rolă, se acordă runda Free Spins. Mai mult, dacă cele două se întâlnesc sub o bancnotă, valoarea bancnotei respective este acordată de două ori.

 

Free Spins - așa cum am menționat mai sus, există două moduri de a declanșa această rundă: prin aterizarea unei bancnote Free Spins pe rola de sus sau prin atingerea a două Wilds în aceeași celulă. Bonusul începe cu cinci Free Spins și o nouă bancnotă care se alătură bandei de bancnote: cea de 1000x!

 

Respins sunt active și în timpul Free Spins. Astfel, atunci când două Wild-uri mari se întâlnesc pe aceeași rolă, se acordă o Free Spin suplimentară, iar cele două Wild-uri primesc un multiplicator 2x. Respins continuă, pe măsură ce cele două Wild-uri se despart și își încep călătoria spre marginile ecranului - unul la stânga și celălalt la dreapta. Wild-urile rezultate în urma împărțirii au, de asemenea, un multiplicator 2x, iar dacă întâlnesc un alt Wild mare pe drum, multiplicatorul crește de +1x pentru fiecare întâlnire ulterioară. Bancnota de la Free Spins nu își va face apariția pe rola to, așa că va trebui să te descurci doar cu bancnote de bani.

 

Cumpărați Free Spins - pentru o modalitate mai rapidă de a activa Free Spins, puteți face clic pe butonul roșu din partea stângă a ecranului și plăti 80x pariul total curent pentru ca Free Spins să fie activat instantaneu. Runda bonus va fi declanșată aleatoriu, fie prin lovirea unei bancnote Free Spins pe rola de sus, fie prin întâlnirea a două Wilds pe ecran.

 

Pariuri și câștiguri Piggy Bankers

Poți intra în Piggy Bank cu doar 0,20 în buzunare, iar cea mai mare sumă posibilă este de 240. Îți poți ajusta cu ușurință mărimea pariului folosind cele două simboluri + și - din partea dreaptă a ecranului.

 

Grafică Piggy Bankers

Măreția și luxul sunt cuvintele cheie pentru a descrie slotul Piggy Bankers. Rolele sunt poleite cu aur, iar simbolurile aterizează într-o ramă aurie pentru unele simboluri de personaje sau sub forma unor diamante de forme diferite pentru cele cu plată mică. Tamburul de sus este clar separat de grilă, la fel ca în slotul Fat Panda, ceea ce face ca bancnotele să iasă în evidență. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu covorul roșu, cu coloanele înalte și aurii și cu scara elegantă care alcătuiesc fundalul. Este exact tipul de decor pe care îl vezi în filmele vechi, în care oamenii de afaceri se întâlnesc la bancă pentru a fuma trabucuri în timp ce discută despre următoarele lor mișcări - old fashion și gangsta.

 

Concluzie Piggy Bankers

Jocul de păcănele Piggy Bankers este cel mai recent slot Pragmatic Play și, ca majoritatea titlurilor furnizorului, este plin de funcții palpitante! Tamburul cu bancnote este probabil primul pe care îl veți observa, cele nouă bancnote aterizând pentru a crește potențialul jocului. Slotul online oferă, de asemenea, două Wild-uri care pot schimba regulile jocurilor într-o clipă, declanșând Wild Respins. Această funcție este activă în timpul Free Spins, unde o nouă bancnotă se alătură cu o valoare totală a pariului de 1000x. Faceți ca Piggy Banker Wild și Lady Piggy Banker să aterizeze pe aceeași rolă și urmăriți cum se declanșează Free Spins! Dacă cei doi se întâlnesc în timpul rundei bonus, vei primi un multiplicator suplimentar! Bine ați venit la Piggy Bank!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15