1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Piggy Bank Bills

Piggy Bank Bills

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Piggy Bank Bills
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  9
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Piggy Bank Bills

Sparge seiful în Piggy Bank Bills™ și potrivește cele două jumătăți ale aceleiași bancnote pentru a pune mâna pe valoarea afișată. Activați Free Spins, unde multiplicatori aleatorii de până la 3x pot ateriza pe simboluri standard, mărind câștigul jucătorului!

 

Joacă acum acest slot video în Player Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Piggy Bank Bills

Planul în jocul ca la aparate Piggy Bank Bills este de a fugi cu bancnotele din interiorul seifului. Practic, este o treabă de genul "intră și iese cât mai repede posibil". Cu toate acestea, lucrurile nu sunt la fel de simple cum ar putea părea la prima vedere. Pentru a deschide seiful, trebuie să se potrivească două jumătăți ale aceleiași bancnote, făcându-le astfel întregi. Învârtirile gratuite și modificatorii aleatorii te ajută puțin, dar, dacă filmele de la Hollywood ne-au învățat ceva, este că până și planul impecabil are dezavantajul său. 

 

Cum se joacă Piggy Bank Bills

Primul lucru pe care îl observi în momentul în care jocul se încarcă este aspectul grilei. Acesta nu este un slot video clasic cu role x rânduri, în care simbolurile potrivite acordă premii pe anumite linii de plată. Piggy Bank Bills schimbă regulile prin introducerea sistemului de potrivire a două jumătăți de aceeași bancnotă. Cu alte cuvinte, va trebui să găsești ambele jumătăți ale aceleiași bancnote de porcușor pentru a avea un simbol de bancnotă întreagă. Când acest lucru se întâmplă, jocul acordă valoarea de pe bancnotă. 

 

Combinațiile câștigătoare pot apărea pe rolele adiacente: 1 și 2, 3 și 4, și 5 și 6. Așadar, nu vă entuziasmați dacă aveți jumătate de bancnotă pe rola 1, iar cealaltă jumătate, pe ultima. Simbolurile de bancnote disponibile pe care le puteți crea sunt următoarele: 

 

 • Bancnotă verde deschis - Două jumătăți acordă 1000x pariul.
 • Bancnotă turcoaz - Două jumătăți premiază 100x pariul 
 • Factură roz închis - Două jumătăți premiază 50x pariul 
 • Violet Bill - Două jumătăți premiază 20x pariul 
 • Blue Bill - Două jumătăți premiază 10x pariul 
 • Yellow Bill - Două jumătăți premiază 5x pariul 
 • Green Bill - Două jumătăți premiază 2x pariul 
 • Dark Violet Bill - Două jumătăți acordă 1x pariul 
 • Red Bill - Două jumătăți acordă 0,5x pariul 
 • Light Pink Bill - Două jumătăți premiază 0,25x pariul 
 • Wild-ul lovește, de asemenea, o bancnotă împărțită în două. Similar cu simbolurile plătitoare standard, va trebui să potrivești jumătatea unui Wild și jumătatea unui simbol obișnuit pentru ca valoarea de pe simbolul standard să fie acordată. Dacă nimerești cele două părți ale simbolului Wild, vei primi un premiu aleatoriu. 

 

Scatter-ul este o bancnotă roz complet cu cuvintele Free Spins pe ea. După cum probabil ați ghicit deja, pentru a declanșa runda bonus, va trebui să aduceți două jumătăți ale simbolului Scatter pe ecran, acordând astfel 8 Free Spins. Dacă activați runda cu mai mult de un Scatter, jocul va elimina simbolurile cele mai puțin valoroase. 

Cum să câștigi în Piggy Bank Bills

Jocul de păcănele Piggy Bank Bills oferă o mulțime de ocazii pentru ca jucătorii să atingă acel câștig mare și suculent. De la adăugarea de Wild-uri aleatorii pe role până la jocul de Jocuri Gratuite fără simboluri cu plată mică, acest slot video găsește echilibrul perfect între caracteristici, grafică vie și câștiguri. 

 

Caracteristicile jocului The Piggy

 

Așa cum sugerează și titlul, un modificator poate fi activat aleatoriu la orice rotire. Iată care sunt opțiunile posibile: 

 

 • Piggy Bonus: Jocurile gratuite pot fi declanșate aleatoriu,  
 • Piggy Win: După oprirea rotirii, două sau mai multe simboluri pierzătoare pot fi transformate în combinații câștigătoare, sau 
 • Piggy Wilds: 2, 3 sau 4 Wilds pot apărea pe role în celule aleatorii. 

 

Funcția Free Spins 

 

Jocurile Gratuite vin cu un bonus palpitant: un multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x care aterizează peste celelalte simboluri. Dacă formați o bancnotă întreagă cu un astfel de multiplicator deasupra ei, valoarea bancnotei va fi multiplicată în funcție de valoarea multiplicatorului. 

 

De asemenea, în funcție de numărul de simboluri Scatter care au declanșat runda, simbolurile cu valoare scăzută pot fi eliminate de pe role. Asta este ceea ce numim o porc-surpriză!

 

Pariuri și câștiguri Piggy Bank Bills

Pariurile pentru a intra în piggy bank variază de la 0,20 la 100. Cu toate acestea, puteți schimba pariul oricând doriți în timpul jocului, folosind meniul de pariuri. Îl puteți accesa din partea dreaptă a ecranului, făcând clic pe butoanele (+) și (-). 

 

Grafică Piggy Bank Bills

De la simboluri până la fundalul plin de munți de bani, toate detaliile din acest joc de păcănele online indică un singur lucru și un singur lucru: dolari. Deși unii oameni cred că banii nu sunt totul, nu credem că ai spune nu unui slot captivant, cu un mecanism diferit, care te va ține pe marginea scaunului în timp ce aștepți ca bancnotele să își găsească jumătățile (mai) bune. 

 

Concluzie Piggy Bank Bills

Slotul Piggy Bank Bills ne arată un alt fel de slot machine bazat pe un mecanism de potrivire aplicat într-un mod mai degrabă non-standard. În loc să potrivești simbolurile, de data aceasta vei căuta cele două jumătăți ale aceluiași simbol pe grilă. Modificatorii aleatori adaugă un plus de joc, în timp ce în timpul Free Spins, jucătorii se vor bucura de plăți doar cu simboluri cu plată mare. 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16