1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Peking Luck

Peking Luck

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Peking Luck
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Peking Luck

Perdelele se deschid în lumea operei chinezești în Peking Luck, slotul video 3×5, 25 de linii. Faceți cunoștință cu frumoasa dansatoare WILD care va multiplica toate câștigurile de 2x. Mergeți în culise și căutați printre costume pentru a obține până la 38 de rotiri gratuite cu un multiplicator de 18x.

 

Îmbracă-te frumos, asigură-te că telefonul tău este pe modul silențios (este un teatru, nu noi facem regulile), ia un loc și așteaptă cu răbdare să înceapă piesa.

 

Joacă acum acest slot video în Mr Bit Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Peking Luck

Ai auzit că piesa Peking Luck este o operă chinezească tradițională bună, așa că ai cumpărat bilete la premieră cu câteva săptămâni în urmă, pentru a fi sigur că nu o ratezi. Timpul a zburat și momentul începerii piesei a venit înainte să vă dați seama. Povestea include o femeie frumoasă care dansează cu un evantai de mână înflorit, câteva capete de dragon și un gong. Sunteți curioși cum se leagă toate aceste elemente? Continuați să citiți.

 

Slotul Peking Luck te invită la un spectacol încântător de muzică și magie. Cu un câștig maxim de până la 180.000x miza ta, 25 de linii de plată și o volatilitate super-înaltă, Peking Luck are șanse mari să devină unul dintre sloturile tale preferate. Încearcă-l și dansatoarea chineză nu te va dezamăgi.

 

Cum se joacă Peking Luck

Peking Luck este un slot video cu un teren de joc 5×3 și 25 de linii de plată fixe care te poate premia cu 180.000x miza ta. Volatilitatea acestui joc este mare ca o pagodă magnifică, iar randamentul pentru jucător este de 96,5%.

 

Personajele principale sunt frumoasa dansatoare chineză și Gong-ul, acestea fiind simbolurile Wild, respectiv Scatter. Toată lumea a venit să le vadă, evident. Dar să nu uităm de ceilalți actori, ei sunt la fel de importanți:

 

 • Asian Mask - Plătește 30x pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Colorful Dragon - Plătește 20x pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Drum - Plătește de 16x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Delicate Fan - Plătește 12x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cymbals - Plătește 10x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The Ace Card - Plătește 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The King Card - Plătește 6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Regină - Plătește de 5 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cărțile Valet, 10 și 9 - Fiecare carte plătește 4x pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată.
 • Simbolul Wild este o frumoasă dansatoare chineză care te privește misterios în spatele unui evantai de mână roz, semitransparent. Evantaiul se potrivește perfect cu floarea mare, roz închis de deasupra urechii ei, cu unghiile roșii și cu machiajul ei bazat pe diferite nuanțe de, ați ghicit, roz. Simbolul dansatoarei chineze poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celui de Free Spins, și poate ateriza pe toate rolele. Toate combinațiile câștigătoare care conțin cel puțin un simbol Wild sunt multiplicate de 2x. Dacă prindeți 5 simboluri dansatoare chinezești, veți primi 400x miza dvs. Dintr-o dată iubești rozul, nu-i așa?

 

Simbolul pe care vei fi cel mai nerăbdător să îl vezi aterizând este cel Scatter. Este ușor de reperat, deoarece arată ca un gong mare, auriu, cu cuvintele "Free Spins" în mijloc. Loviți 5 simboluri Scatter pe role și veți fi premiat cu 250x miza dvs.

 

Cum să câștigi în Peking Luck

Dansatoarea chineză a conceput o funcție fantastică Free Spins Feature care îți poate aduce un câștig impresionant.

 

Funcția Free Spins  

 

Aterizați 3 sau mai multe simboluri Gong pe ecran și declanșați Runda de Învârtiri Gratuite. Înainte de începerea funcției, vi se cere să alegeți 1 din 6 fani pentru a dezvălui numărul de Free Spins pe care le veți juca. Acum este timpul să aflați multiplicatorul care se aplică la numărul total de Free Spins. Va trebui să alegeți 1 din 6 capete de dragon pentru a afișa multiplicatorul.

 

În plus, dacă simbolul Wild formează o combinație câștigătoare în timpul rundei Free Spins, câștigul total al liniei de plată este multiplicat de 2 ori.

 

Loviți încă 3 simboluri Scatter și câștigați 10 Free Spins suplimentare cu multiplicatorul actual. Acest gong poate face minuni.

 

Pariuri și câștiguri Peking Luck

La fel ca toate jocurile noastre, Peking Luck vă oferă posibilitatea de a modifica setările de pariere după bunul dumneavoastră plac. Faceți clic pe unul dintre butoanele (+) și (-) din partea de jos a ecranului și va apărea meniul de pariuri. Selectați numărul de monede pe linie de la 1 la 10 și pariul pe monedă de la 0,01 la 0,50.

 

Toată lumea este binevenită la această operă chinezească, așa că biletele variază între 0,25 și 125. Luați loc și bucurați-vă de un spectacol magnific în care dansatorul chinez joacă rolul principal.

 

Grafică Peking Luck 

Primul ecran ne arată o scenă fantastică cu mări albastre și ondulate, lampioane chinezești, copaci înfloriți și nori pufoși - o imagine perfectă pentru o piesă de teatru.

 

Declanșați funcția Free Spins Feature și o cortină roșie și grea acoperă ecranul. Spectacolul este întrerupt pentru câteva secunde, pentru a vă da timp să vă selectați premiile. Luați-vă tot timpul de care aveți nevoie, publicul așteaptă cu răbdare să vadă ce premii alegeți.

 

Instrumentele tradiționale chinezești vă însoțesc pe tot parcursul jocului, completând atmosfera de operă.

 

Concluzie

În slotul online Peking Luck, cheia pentru a obține acel mare câștig în valoare de 180.000 de ori pariul tău este să câștigi favoarea doamnei chineze, astfel încât să te asiguri că rolele vor ateriza simbolul Free Spins cât mai des posibil.

 

Spectacolul s-a terminat, iar publicul este în picioare, bătând din palme cu entuziasm. Toate Simbolurile pășesc pe scenă pentru a lua un binemeritat apel de cortină. Nu le pare rău că plecați, pentru că știu că puteți juca oricând acest joc din nou pe site-urile partenerilor noștri de cazinou.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16