1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Peak Power

Peak Power

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Peak Power
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.02%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.02%
Despre Slotul Peak Power

Acest joc de păcănele online vine cu 10 linii de plată pentru a potrivi poțiuni și substanțe chimice de neon pentru a obține câștiguri șocante în acest joc de păcănele cu role cu grilă 5×3! Aterizează bila de plasmă de 3 ori sau mai mult și vei avea parte de o surpriză cu runda profitabilă de Free Spins care te va face să îți freci mâinile ca un răufăcător nebun pe care l-ai putea găsi amestecând oala în depărtare! Cu un câștig maxim masiv de 10 000x în joc, tot ce va trebui să faci este să îți pui pantalonii curajoși, sau costumul de hazmat, și să te îndrepți spre seiful subteran, de unde te-ai putea întoarce ca un câștigător!

 

Joacă acum acest slot video în Million Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Peak Power

Există un nou om de știință nebun în lumea sloturilor online și și-a făcut bârlogul lor malefic în subsolul centralei electrice Pragmatic Play! Pompând câștiguri epice și oferind jucătorilor care îndrăznesc să intre șansa de a pune în sac câștiguri electrizante, slotul Peak Power este cea mai recentă lansare de la Pragmatic Games. Dispunând de o rundă uimitoare de Free Spins și de mecanisme similare cu slotul demonstrativ Might of Ra, asigură-te că ai tot echipamentul de protecție de care ai nevoie pentru a intra în temnițele celui mai nebun om de știință care face câștigători din jucători dacă sunt norocoși! 

 

Cum se joacă Peak Power

Acest slot captivant vine la tine pe 5 role, în Pragmatic Play Power Station, unde se pot obține câștiguri electrizante! Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând de la rola cea mai din stânga. 

 

 • Mecanism galben - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Mecanism Red Flame - Plătește de 5 ori pariul total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Mecanismul Verde - Plătește de 3 ori pariul total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Mecanismul Blue Water - Plătește de 2 ori pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • 3x simboluri BAR stivuite - Plătește 1,5x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • 2x simboluri BAR stivuite - Plătește 1x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul BAR - Plătește 0,4x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Scatter - Reprezentat ca o minge de plasmă - Plătește 3x pariul tău total pentru 3 pe o linie de plată 

 

Cum să câștigi în Peak Power

Free Spins - Pentru a participa la runda de Free Spins, tot ce va trebui să faci este să prinzi minim 3 simboluri Scatter pe role pentru ca până la 14 Free Spins să fie acordate! În timpul acestei runde, toate liniile de plată vor avea atașat un multiplicator minim de 5x. În mod aleatoriu, după orice Free Spin, pot apărea multiplicatori aleatori mai mari atașați la linii de plată aleatorii. Multiplicatorii mai mari posibili sunt 10x, 100x, 200x, 300x, 400x, 500x sau 1000x pariul tău total. 

 

Cumpărați Free Spins - Puteți cumpăra runda de Free Spins la 100x pariul dvs. total pentru runda Standard Free Spins cu un multiplicator minim de 5x pe fiecare linie de plată - sau 300x pariul dvs. total pentru a declanșa funcția Super Free Spins cu un Multiplicator minim de 100x pe fiecare linie de plată! 

 

Pariuri și câștiguri Peak Power

Puneți rolele reactive să se învârtă cu un pariu minim de doar 0,10, cu opțiunea de a-l crește până la 100 pentru câștiguri mai mari! RTP-ul teoretic al acestui slot se situează la 96,02% și are un rating de volatilitate electric ridicat de asemenea! Premiul maxim la care vă puteți aștepta de la slotul Peak Power este de 10 000x atât în jocul de bază, cât și în runda de rotiri gratuite! Dacă totalul rundei Free Spins a ajuns la 10 000x, runda se va încheia imediat, câștigul tău va fi acordat, iar toate rotirile gratuite rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică Peak Power

Acest nou slot captivant are loc în ceea ce pare a fi ultimul etaj din centrala electrică a unui om de știință nebun, unde super-eroii vin să își sporească puterile folosind mecanisme strălucitoare care ar putea sfârși lumea dacă ar cădea în mâinile greșite și ar putea transforma oamenii în zombi, ca în slotul Wild Walker Demo! Cu un aspect de metal corodat, cu semne de neon care arată liniile de plată și multiplicatorii disponibili, s-ar putea să existe un om de știință nebun care să se ascundă în depărtare ca omul fără dinți din slotul The Wild Machine Demo! Simbolurile iau, de asemenea, forma unor mecanisme care par să adăpostească poțiuni luminoase pentru a-ți aduce noroc și câștiguri spectaculoase! 

 

Concluzie Peak Power

Pragmatic Play a dezlănțuit un savant nebun pe role, cu poțiunile sale magice pentru a aduce jucătorii cu un pas mai aproape de visul lor de a câștiga în stil mare! În timp ce metodele sale ar putea fi puțin neortodoxe, știm că jucătorii vor fi pe mâini bune având în vedere suma masivă a câștigurilor maxime pe care o oferă! Cu simboluri care iau forma unor medicamente sau tincturi colorate, doar cei mai curajoși dintre jucători vor îndrăzni să intre în temnița lui, unde îl așteaptă runda de Free Spins cu caracteristici suplimentare de multiplicator aleatoriu! Cu 10 linii de plată pe acest slot cu 5 role, vei învârti rolele în speranța de a fi transformat în câștigătorul care știm că ai putea fi!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16