1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Panther Queen

Panther Queen

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Panther Queen
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Panther Queen

Descoperă comoara amazoanelor în Panther Queen, jocul video cu role 5×3 + WIN MULTIPLIER. Jungla și templele sale antice sunt pline de bogății, dar și de pericole! Lovitura WIN MULTIPLIER de pe rola 6 se aplică la câștigul total al fiecărei rotiri. Când o întâlnești pe Regina Pantera Sălbatică, ea va umple toate pozițiile de pe rolă pentru câștiguri extra mari. Iar în funcția BLAZING REELS, rolele 2, 3 și 4 se rotesc împreună ca un SIMBOL GIGANT pentru câștiguri GIGANTICE!

 

Joacă acum acest slot video în Maxbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Panther Queen

Regina Panteră domnește peste jungla din America de Sud cu o mână de fier. Ea trebuie să greșească pe partea de prudență, deoarece maimuța spirituală încearcă mereu să-i joace feste simpaticei păsări tucan, iar scuturatul viclean se luptă constant cu elefantul. Ei trăiesc în districte diferite ale Junglei, dar cumva par să găsească motive să se certe tot timpul. Odată rege sau regină a junglei, întotdeauna rege sau regină a junglei.

 

Pe măsură ce pășești în regatul reginei, observi că toate animalele păstrează o anumită distanță, ca și cum le-ar fi teamă să se apropie de tine. Regina le-a spus să se poarte frumos pentru că ești un oaspete foarte special.

 

Cum se joacă Panther Queen

Panther Queen este un slot video cu volatilitate medie, cu 6 role, 3 rânduri, 25 de linii de plată și un RTP de 96,5%, care vine cu un potențial de câștig de 4.000 de ori mai mare decât miza. Cea de-a 6-a rolă este cea cu Multiplicator de câștiguri, ceea ce înseamnă că afișează doar multiplicatori. Prinde-l pe cel mai mare, care valorează de 10 ori pariul tău, și te vei simți ca regele junglei.

 

Elementele junglei au oferit inspirația pentru simbolurile acestui slot. Regina a privit rapid în jurul ei și a decis imediat cum vor arăta simbolurile. O regină adevărată știe întotdeauna ce vrea.

 

 • Black Panther - Plătește 16x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Monkey - Plătește 10x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Pasărea Tucan - Plătește 8x pariul tău dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Șarpe - Plătește 6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Flower - Plătește de 4 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea As - Plătește de 3 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Rege - Plătește de 2 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The Queen Card - Plătește 1,6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea Valet - Plătește 1.2x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea 10 - Plătește 1 x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Simbolul Wild este frumoasa Regină Panteră, cu o coroană colorată pe cap, o suliță ascuțită în mână și o privire fioroasă în ochi. Regina este de departe cea mai puternică dintre forțe. Acest simbol poate înlocui toate celelalte simboluri și poate oferi premii de până la 16 ori mai mari decât pariul tău. De asemenea, simbolul reginei se poate extinde și poate acoperi întreaga rolă dacă îl prinzi pe rola din mijloc. Ea este regina, poate face tot ce vrea.

 

Aliniați 5 simboluri Panther Queen pe linia centrală în timp ce rola multiplicatoare de câștiguri se oprește la multiplicatorul de 10x, iar jocul vă oferă un premiu de 100x pariul dvs. pe linie.

 

Cum să câștigi în Panther Queen

Regina știe că jungla funcționează după reguli specifice, așa că a avut grijă ca funcția acestui joc să le respecte pentru a te răsplăti cu cel mai mare multiplicator.

 

Funcția de rotiri gratuite 

 

Templul mayaș roșu care poate ateriza doar pe rola a 6-a este cheia pentru a declanșa această rundă. Jocul te premiază cu 5 Free Spins cu simboluri gigantice 3×3 care aterizează pe rolele din mijloc. Multiplicatorii rămân în joc în timpul acestei runde. Dacă nimeriți simbolul Templul Maya pe ultima rolă, veți reactiva această funcție epică Free Spins Feature. Astfel, veți juca 10 Free Spins în total. Nu există o limită a numărului de ori de câte ori puteți redeclanșa această rundă. Este timpul tău să câștigi mult! Din ordinul reginei.

 

Mize și câștiguri  Panther Queen

Panther Queen oferă o gamă completă de pariuri care începe de la 0,25 și poate ajunge la 125. Tu decizi ce fel de rege/ regină vei fi. Câștigul maxim pe care acest slot îl oferă este de până la 4.000 de ori miza ta. Un număr regal pentru un jucător regal.

 

Poți paria pe toate cele 25 de linii de plată, fără a primi opțiunea de a reduce numărul acestora. Poți configura pariul pentru a include până la 10 monede, în timp ce valorile nominale variază între 0,01 și 0,50 euro.

 

Grafică Panther Queen 

Queen Panther trăiește într-o junglă luxuriantă, cu copaci înalți, liane sinuoase și cascade care curg - aceasta este prima imagine pe care o vei vedea atunci când deschizi jocul. În partea dreaptă a ecranului puteți vedea un templu de piatră magnific. Odată, Regina Panteră a avut nevoie să găsească un adăpost în timpul unei ploi puternice și a alergat prin toată pădurea pentru a găsi un loc unde să se odihnească până când ploaia se va opri. Ea a văzut templul măreț și a urcat în grabă scările acestuia. Când a intrat înăuntru, i-a plăcut atât de mult încât a făcut din el casa ei. Acum coboară din templu, puternică și impunătoare, ca o adevărată regină, cu coroana ei colorată care stă nemișcată pe părul ei negru și mătăsos. O panteră neagră este mereu lângă ea, ca un servitor loial, protejând-o de pericolele junglei.

 

Animale sălbatice și o muzică tribală dinamică pot fi auzite în fundal, adăugând tușa finală acestui peisaj impresionant.

 

Concluzie Panther Queen  

Jocul ca la aparate online Panther Queen vă poate oferi câștiguri destul de mari dacă vă jucați cărțile (sau frunzele) cum trebuie. Fii respectuos și încearcă să înțelegi că a fi regina junglei nu este o treabă ușoară. Așa o vei convinge pe Regina Pantera să declanșeze runda de rotiri gratuite.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16