1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Orient Express

Orient Express

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Orient Express
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.1%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.1%
Despre Slotul Orient Express

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Orient Express cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slotul Orient Express e realizat de Yggdrasil Gaming și e inspirat din povestea legendarului tren cu același nume. Alt slot destul de popular de Yggdasil este ☞ Legend of the Golden Monkey


Caracteristicile jocului ca la aparate Orient Espress

Rolele jocului sunt transparente, iar pe fundal ai priveliștea orașului în care te afli. Sunt patru orașe disponibile: Paris, Veneția, Belgrad și Istanbul, iar startul jocului are întotdeauna loc în Paris.

Te vei "deplasa" în celelalte orașe pe parcursul jocului, iar în fiecare oraș vei avea parte de funcții speciale( merită să tragi cu ochiul și la slotul video Narcos care este plin de funcții bonus!)

Orașul se schimbă de fiecare dată după ce declanșezi funcțiile speciale. După ce treci și prin Veneția, Belgrad și Istanbul vei avea oportunitatea să alegi în ce oraș să ajungi de fiecare dată când vei declanșa rotirile gratuite (FREE SPINS).

Dacă ți-am captat deja atenția, stai să vezi care sunt funcțiile speciale din fiecare oraș în care te afli.

 

Paris: wildurile plimbătoare (walking wild)

Când joci slotul Orient Expres și ai Parisul pe fundal funcția specială e reprezentată de Walking Wild (Wild plimbător). În acest mod, simbolurile wild apar deasupra simbolurilor normale si oferă o re-rotire gratuită. În momentul re-rotirii, simbolurile wild de pe panou se mută automat pe rola din stânga. Vei avea parte de re-rotiri gratuite atâta timp cât pe role există măcar un simbol Walking Wild. Evident, aceste simboluri înlocuiesc orice alt simbol pentru realizarea unei combinații câștigătoare.

În timpul rotirilor gratuite, simbolurile wild plimbătoare apar mult mai des pe cele 5 role. Funcția de wild asemănătoare mai pote fi găsită și la slotul de sărbători, Secrets of Christmas, care are o ofertă bombă!


Veneția: premii înmulțite de până la 5 ori

Când ajungi în Veneția, funcția specială e reprezentată de un multiplicator ce apare pe ecran după o rotire câștigătoare. Câștigurile pot fi astfel înmulțite între două și cinci ori (în timpul rotirilor clasice). Funcția se declanșează aleator în timpul rotirilor clasice, dar în timpul rotirilor gratuite (Free spins) se va declanșa automat după fiecare câștig.


Belgrad: role întregi cu wilduri

În Belgrad slotul Orient Express trece la un alt nivel. Pe rolele jocului se vor plimba trenulețe de la dreapta la stânga, iar în momentul în care unul din aceste trenulețe se va opri pe o rolă anume, întreaga rolă e completată cu simboluri wild.

În jocul de bază, poți prinde între una și trei role pline de wilduri, în timp ce în timpul rotirilor gratuite (Free Spins) vei avea garantat o rolă plină de wilduri la fiecare rotire, dar poți ajunge și în acest caz până la 3 role cu wild-uri.


Istanbul: vederile se transformă în wild-uri

Istanbul e, teoretic, stația finală, dar distracția abia începe în cazul nostru. Aici funcția specială a jocului e reprezentată de vederile care aterizează în mod aleator pe simbolurile jocului (pot ateriza pe orice simbol mai puțin pe Scatter și Wild) și le transformă în wild-uri. Funcția se declanșează aleator în jocul de bază și poate transforma între 1 și 12 simboluri în wild-uri.

În timpul rotirilor gratuite (Free Spins), funcția se declanșează la fiecare rotire și poți astfel avea între 1 și 12 simboluri wild pe cele cinci role.


Cum declanșezi Rotirile Gratuite (Free Spins)

Pentru a prinde rotirile gratuite, indiferent de orașul în care te afli, trebuie ca pe rolele jocului să si minim trei simboluri Free Spins, indiferent de poziția lor. La trei simboluri primești 7 rotiri gratuite. Dacă prinzi patru simboluri Free Spins primești 15 rotiri gratuite, iar la cinci simboluri primești 30 de rotiri gratuite și își asiguri un câștig memorabil.

Cel mai des vei câștiga 7 rotiri gratuite, dar o să ai surpriza să realizezi că aceste 7 rotiri pot fi suficiente pentru o rundă bonus extrem de profitabilă. Vezi cum folosești și opțiunea STOP spins la slotul video și ce prezintă aceasta. 

Slotul Orient Express are un RTP (return to player) de 96,1%, adică deloc spectaculos, însă faptul că te plimbă de-a lungul Europei și îți oferă o varietate de funcții bonus reprezintă garanția că nu te vei plictisi când îl joci.

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Orient Express cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate