1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Ninja Chef

Ninja Chef

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Ninja Chef
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  3
 • Min Bet
  0.05
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  30
 • %
  Payout
Despre Slotul Ninja Chef

Ninja Chef face parte din sloturile culinare, care fac apa gură de fiecare dată când le joci. Dar acest slot, creat de iSoftBet nu este unul simplu, ci oferă o întorsătură neașteptată! Bucătarul este un samurai, îmbrăcat în haine negre care știe să gătească! Alte sloturi inspirate de iSoftBet, la care poți juca sunt ☞ Love GuruRoyal CashCricket Star

Descrierea slotului video Ninja Chef

Slotul Ninja Chef este efectiv o vizită la restaurantul acestui samurai, cu multe pictograme dedicate mâncărurilor: fructe de mare, sushi, homar, o ciorbă de pește pe role. Punctul culminant al jocului sunt rotirile gratuite dar și simbolurile wild și scatter.

Ninja Chef are un fundal simplu în culori bej, pe care sunt ordonate simbolurile. În comparație cu multe alte sloturi existente, acest slot este mult mai slab din punct de vedere grafic, multe dintre simbolurile sunt pur și simplu desenate și lipsite de animație. Totuși, caracterul principal, Ninja arată de parcă a coborât din desene animate. 

Un slot care aparține iSoftBet-ului poate fi cunoscut rapid datorită structurii sale cu fiind pe 5 role și având trei rânduri. Acest joc are 30 de linii de câștig, care sunt flexibile. La începutul jocului vei seta detaliile ce țin de valoarea monedei și valoarea pariului pe linie (între 1 și 10) care va stabili miza totală pentru fiecare rotire. Iar dacă te întrebi care sunt șansele reale de câștig la sloturi online, vezi un articol la temă. 

Caracteristicile slotului video Ninja Chef

Pentru a câștiga, va trebui să luați pe role cel puțin trei simboluri consecutive de la stânga la dreapta pe o linie câștigătoare. Cele mai mari plăți le au simbolurile peștelui - 1.000 de monede pentru 5 simboluri la rând. Alte simboluri plătitoare sunt friptura și sushi-ul - câte 300 de monede. Ciorba de fructe de mare și homarul plătesc 120 de monede pentru o casă completă, iar simbolurile sunt completate de simbolurile cărții de joc poker, care au cea mai mică valoare de altfel. 

Slotul conține 3 simboluri - wild, scatter și un al doilea scatter. Simbolul wild poartă denumirea sa și este prezentat în flăcări. Acest simbol va înlocui orice alt simbol din slot, în afara simbolurilor scatter, care sunt 2, și bonusul. Există patru simboluri wild - unul fără multiplicator, celelalte cu multiplicatori de 2x, 3x și 5x. 

Fii atent și evită cele mai frecvente comise de începători când joacă sloturi online. 

Simbolul scatter este titlul slotului video, și va oferi câștiguri dacă apare în număr de 3 sau mai multe ori pe role. La 5 simboluri scatter iei de 25x pariul total, în timp ce câștigurile de 10x și 5x vor fi obținute pentru 4 sau 3 simboluri.

Al doilea simbol scatter este însuși personajul slotului - Ninja Chef. Acesta este un alt simbol scatter care va activa rotile gratuite bonus, cu trei sau mai multe simboluri apărute pe role.

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★★ Superbet ★★ NetBet ★★

Superbet Casino
L1203785W001253
Joacă acum Ninja Chef cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate