1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Netbet Bonanza

Netbet Bonanza

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Netbet Bonanza
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
95.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  95.5%
Despre Slotul Netbet Bonanza

Slotul Netbet Bonanza este o variație a foarte popularului joc Sweet Bonanza. Simbolurile și caracteristicile sunt aceleași, singura diferență fiind făcută de simbolul Scatter. Din momentul în care deschizi jocul, te trezești într-o lume a dulciurilor. Pe fundal sunt prăjituri, biscuiți și râuri de cremă de tort, în culori îmbietoare. Până și norii de pe cer sunt făcuți de bezele!

Miza minimă este de 0,80 RON, iar cea maximă este de 500 RON. Printr-o suplimentare a sumei pariate, îți mărești șansele de a declanșa jocul bonus (modul miză specială). De exemplu, dacă joci pe mize de 1 RON, ar trebui să apară mai multe simboluri Scatter pe role decât dacă pariezi 0,80 RON. Simbolurile identice plătesc indiferent de poziția pe grilă, cu condiția să fie minim opt.

Descriere slot Netbet Bonanza

Bomboanele și fructele vin din belșug pe cele 6 role și 5 rânduri. Prima categorie de simboluri este și cea mai valoroasă. Dacă pe grilă se oprește numărul minim de bomboane roșii în formă de inimă, primești de 10 ori miza. Minim 12 astfel de bomboane îți rotunjesc balanța contului cu de 50 de ori miza. Dintre fructe, cele mai „bănoase” sunt merele, urmate de prune și de pepenii roșii.

Cele mai multe plăți sunt subunitare, dar puțin cu puțin se adună datorită câștigurilor în avalanșă, despre care poți citi mai multe în secțiunea următoare. „Netbet Bonanza” respectă tradiția Sweet Bonanza și nu are Wild nici în jocul de bază, nici în secvența specială. Simbolul Scatter este reprezentat de acadeaua spiralată pe care scrie NetBet. 

Caracteristici slot Netbet Bonanza

Așadar, trebuie să vorbim mai întâi despre câștigurile în avalanșă Pragmatic Play, pentru că de ele ai parte cel mai des. Se întâmplă în jocul de bază: când pe ecran aterizează minim opt pictograme identice, ele dispar și lasă locul altora. Se pot forma mai multe câștiguri în contul aceleiași mize. Nu există vreo limită din acest punct de vedere.

Jocul bonus (10 rotiri gratuite) este declanșat de minim patru simboluri Scatter exclusive. Numărul Freespins este același indiferent de numărul acadelelor oprite pe grilă, dar diferă plata: 4 Scatters plătesc de 3 ori miza, în timp ce 6 de 100 de ori. Plusul adus de secvența bonus e reprezentat de apariția pictogramelor bombă cu multiplicatori de la 2x la 100x. Poți beneficia de mai mulți multiplicatori în cadrul aceleiași runde, care se înmulțesc cu valoarea combinației câștigătoare.

Ai posibilitatea să cumperi funcția specială, plătind de 100 de ori miza rotirii.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Netbet Bonanza”: Netbet Casino 

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate