1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Narcos

Narcos

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Narcos
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  1.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
Despre Slotul Narcos

Jocul este inspirat din serialul cu același nume „Narcos” difuzat de platforma online de streaming Netflix, care la rândul lui conturează povestea reală a traficanților de droguri din Columbia și a vieții lui Pablo Escobar, cel care a condus imperiul de droguri în anii 1970 și care a fost vânat mult timp de americanii de la DEA (Drug Enforcement Administration).

NetEnt sunt autorii acestui joc, fiind unul dintre cele mai apreciate în materie de sloturi. Printre creațiile dezvoltatorului suedez se mai numără ☞  Scarface, ☞  Vikings, ☞  Lost Relics, ☞  Gonzo’s Quest sau ☞  Starburst.

Joacă gratuit 10 sloturi video inspirate din filme sau seriale!

Povestea jocului Narcos

Fanii serialului vor savura acest joc și vor intra mai ușor în atmosfera jocului, care te va arunca într-o luptă violentă a clanurilor pentru droguri și bani. Veți vedea explozii, arme, mormane de bani, pe Escobar, oamenii săi, polițiști și femei. Serialul creat de Netflix a prins foarte bine la public, fiind unul dintre cele mai apreciate creații ale platformei de streaming. Pe IMDb, fanii l-au catalogat ca fiind unul foarte bun cu o medie de 8.8. Pablo Escobar este interpretat de Wagner Moura, personajul principal al primului sezon, din care practic se țese acțiunea serialului și după care cei de la DEA aleargă până la ultimul episod.

El Patron, cum era alintat de către toți columbienii la acea vreme, a fost unul dintre cei mai temuți conducători ai unui cartel de droguri. A fost iubit și apoi hulit de întreaga comunitate columbiană, în timpul evenimentului petrecute. La vârsta de 43 de ani a murit încercând să fugă de trupele americane (DEA), dar și cele columbiene, după o căutare intensă ce a durat mai bine de 16 luni. Cu 3 ani înainte de apariția la Netflix, o televiziunea columbiană, Caracol TV, au creat o producție în care era conturată povestea vieții celebrului Pablo Escobar, denumită „Pablo Escobar: El Patron del Mal”, iar în 2016 National Geographic au făcut o serie în care erau conturate portretele unor figuri importante din istorie, denumit „Facing”.

Caracteristicile jocului Narcos

Configurația jocului vă oferă 243 de moduri de a câștiga, alături de care mai sunt atașate și alte funcții suplimentare pentru a ridica nivelul și a vă oferi plăcerea garantată de a reveni și a juca.
În cazul sloturilor bazate pe filme și seriale se folosesc imagine reale ale actorilor, însă în cazul Narcos, creatorii au optat pentru niște desene extrem de realiste care conturează figurile celor mai importante personaje din serial: (Wagner Moura - Escobar, Pedro Pascal - Javier Pena și Joanna Christie - Connie Murphy) și nu numai.

Printre simboluri veți regăsi păsări flamingo, un avion de mici dimensiuni care zboară în fundal, simboluri de cărți decorate cu arme, bani etc.
Fundalul este inspirat dintr-un film de acțiune, în care cercuri de praf se învârt din când în când în peisaj, iar imaginile prind contur și aduc acțiunea când rundele bonus sunt activate și apar anumite bande în mașini care trag cu arma, sau filmări live care te trimit dintr-un slot de joc, într-o emisiune TV aflată în direct. Vezi toate bonusurile oferite de slotul video Narcos!

Spin-ul este creat din „butoiașul” unui revolver, care se învârte de fiecare dată când joci, iar muzica este tipic sud-americană redând atmosfera caldă și relaxantă din acele locuri. Jocul are 3 rânduri și 5 coloane, cu 10 de linii de plată, RTP-ul fiind de 96.23% (mai multe detalii despre RTP și volatilitate), iar ca și miză puteți începe de la 10 RON și puteți paria maxim 2.000 de RON. Află de ce trebuie să joci pe mize maxime și care sunt avantajele Un ecuson al poliției este un simbol special, care se deplasează către stângă în urma rotiri și care ajută să adauge mai multe bani în cont dacă se combină bine cu alte elemente din joc. Escobar este și el un simbol special, care aduce foarte mulți bani, atunci când îl prinzi în 3 sau mai multe locuri pe același rând. Acesta declanșează runda bonus unde alte semne cu Escobar îți aduc 3 spinuri gratuite și alți bani. Tot aici mai apar simbolurile Locked Up și cutii aurii, ultimele fiind pline cu alți bani, sau cu o “bombă”, care îți va reduce din suma obținută până atunci, în runda bonus.

Fundalul pe care se desfășoară această rundă bonus este într-o închisoare, în care apar garduri cu sârmă ghimpată sau lanțuri. Simbolul unei mașini cu spinuri gratuite se activează când întâlnești 3 sau mai multe astfel de obiecte, schimbând fundalul într-un bar luminat slab în care se dă o luptă cu arme, în timpul celor 10 rotiri gratuite. Suma mai mare pariată oferă șanse mai multe de câștig la runda bonus, însă nu uitați să pariați întotdeauna cu măsură, iar atunci când simți că nu aveți mână bună este bine să vă retrageți.

Jocul îl puteți încerca gratuit sau cu cu bani pe ★ Unibet Betano Vlad Cazino Netbet ★ Fortuna ★ Superbet 

Superbet Casino
L1203785W001253
Joacă acum Narcos cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15