1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Mysterious

Mysterious

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Mysterious
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  4
 • Combinații posibile
  4096
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Mysterious

Rezolvă puzzle-urile din Mysterious, jocul video cu role de dimensiuni variabile și până la 4.096 de moduri de câștig. Pune mâna pe multiplicatori în timp ce îl vânezi pe Lord, Simbolurile Misterioase creează un câștig mare atunci când o întâlnești pe Doamnă, iar Baronul aduce Wild-uri Infecțioase. Alege-ți rotirile gratuite la ora fatidică, cu Wilds itineranți sau cu multiplicator de până la 12x!

 

Joacă acum acest slot video în Conti Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Mysterious

În colțul din dreapta al ecranului poate fi zărit un conac cu aspect cândva luxos. Ferestrele sale răspândesc o lumină ciudată, albastră, deși știi că a fost abandonată de ani de zile. Sătenii din Little Town ți-au povestit și despre mitul din jurul familiei Mysterious. Legenda spune că Domnul și Doamna au fost căsătoriți fericit până când a apărut Baronul. Acesta a închiriat o cameră în conacul lor și a fermecat-o pe Doamnă să se îndrăgostească de el. Lordul a aflat secretul lor și i-a ucis pe amândoi. A suferit o moarte cumplită după câțiva ani. Oamenii din Micul Oraș au spus că a fost otrăvit de fantoma Doamnei, din răzbunare.

 

Locuitorii din Little Town s-au săturat, nu mai vor să trăiască în frică, așa că au cerut ajutorul tău. Treaba ta este să joci acest joc de păcănele cu volatilitate ridicată, să atingi câștigul uriaș de până la 9.648x miza ta și să rezolvi puzzle-ul Misterios.

 

Cum se joacă Mysterious

Mysterious este un joc videoslot cu variație ridicată de la Pragmatic Play, cu un RTP stabilit la 96,5%, care folosește o configurație implicită de 4 role, 4 rânduri și 256 de moduri de câștig în jocul de bază. Totul se schimbă în timpul rundei de rotiri gratuite - pe ecran se adaugă încă 2 role, iar numărul de moduri de câștig crește la 4.096. Familia Mysterious era într-adevăr cunoscută pentru generozitatea sa.  

 

Conacul frumos (și acum destul de înfricoșător) a fost sursa de inspirație pentru toate simbolurile din acest joc. De la statui impunătoare la cărți de joc, acest joc a pus laolaltă simboluri cu plată mare și cu plată mică: 

 

 • Logo-ul Mysterious - Plătește de 25x miza ta dacă prinzi 6 pe o linie de plată 
 • Leul de Aur - Plătește de 10x miza ta dacă prinzi 6 pe o linie de plată 
 • Bufnița argintie - Plătește de 6 ori miza ta dacă prinzi 6 simboluri pe o linie de plată 
 • Berbec de bronz - Plătește de 5 ori miza ta dacă prinzi 6 pe o linie de plată 
 • Violet Bull - Plătește de 3 ori miza ta dacă prinzi 6 pe o linie de plată
 • Blue Spade și Red Heart - Fiecare plătește de 2,5 ori miza ta dacă prinzi 6 pe o linie de plată 
 • Green Club și Orange Diamond - Fiecare plătește de 2 ori miza ta dacă prinzi 6 pe o linie de plată 
 • Simbolul Free Spins arată ca o fereastră înaltă, albastră, cu accente victoriene și cuvintele "Free Spins" în mijloc. Acest simbol elegant este singura modalitate de a declanșa Runda de Învârtiri Gratuite și de a intra în conacul bântuit. 

 

Cum se câștigă în Mysterious

Doamna, Baronul și Lordul au căzut de acord să construiască două caracteristici palpitante pentru slotul Mysterious. Una dintre ele se bazează pe personalitățile lor - spiritul antreprenorial al Lordului, inima grijulie a Doamnei și abilitățile seducătoare ale Baronului. Cealaltă implică o mulțime de Free Spins și multiplicatori - combinația ta preferată! 

 

Funcția Wild Modifiers 

 

Aceasta este o poveste despre un triunghi amoros, așa că este firesc ca jocul să aibă 3 moduri de joc. În jocul de bază, la orice rotire, unul dintre cele 3 moduri se poate activa aleatoriu: 

 

 • Modul Lord - șeful cu aspect de dandy al familiei Mysterious este simbolul Wild în modul său (așa cum era de așteptat). El poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celor de la Free Spins, Lady și Baron. Integrați simbolul Lord în combinația dvs. câștigătoare și dezvăluiți un multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x. Mai mult de un Lord Wild se va multiplica reciproc.  

 • Modul Lady - soția Lordului este simbolul Wild în timpul acestui mod de joc. Frumosul simbol Lady poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Free Spins, Lord și Baron. Puterea ei specială este că, după ce plătește toate câștigurile din care face parte, Simbolul Lady se poate extinde pentru a dezvălui un simbol misterios stivuit care creează noi combinații câștigătoare. A fost o tânără atât de drăguță. 

 • Modul Baron - atunci când modul lui este activat, Simbolul Baron se transformă într-unul Wild. Simbolul Baron Wild poate lua locul oricărui alt simbol, cu excepția simbolurilor Free Spins, a simbolurilor Lord și Lady. Loviți un simbol Baron pe role și el va fermeca și va infecta simbolurile din apropiere, transformându-le în simboluri Wild, așa cum a fermecat-o pe Lady să se îndrăgostească de el. A fost un adevărat Don Juan. 

 

Funcția de rotiri gratuite 

 

Loviți 3 sau mai multe simboluri Free Spins pe ecran și declanșați această rundă. Vei primi un anumit număr de Free Spins în funcție de numărul de simboluri Free Spins pe care le prinzi. 3 Simboluri Victorian Window vă acordă 8 Free Spins, în timp ce 4 dintre ele vă aduc 12 Free Spins. În timpul acestei funcții, formatul rolelor se schimbă: de la un format cu 4 role la unul cu 6 role. 

 

Înainte de începerea funcției, ți se cere să alegi ce fel de Free Spins vrei să joci: 

 

 • Lockin Multiplier Free Spins - un ceas magnific, auriu, împodobit cu trandafiri mici aterizează în vârful rolelor. Un nou simbol este adăugat pe listă: Simbolul Ceas. Aterizează un simbol Ceas pe ecran și primești un multiplicator aleatoriu de 3x, 6x, 9x sau 12x care se aplică la câștigul total al rotirii. Loviți 2 Simboluri Ceas și se adaugă încă 3 Free Spins la numărul curent. Aceste 2 noi Free Spins sunt jucate cu multiplicatorul blocat la acel nivel. Magia se întâmplă atunci când ceasul bate miezul nopții. 
 • Resuscitarea Roaming Wilds Free Spins - Simbolul Wild pentru această rundă este o ramă aurie, cu flori delicate pe margine și cuvântul WILD în mijloc. Credem că doamna a creat acest simbol cu florile pe care iubitul ei i le-a trimis în secret. În timpul acestei funcții, toate simbolurile Wild care ajung pe ecran se vor estompa după fiecare rotire. Aterizați un alt simbol Wild și determinați-le pe cele care au plecat să se întoarcă la sfârșitul oricărei Free Spin într-o poziție aleatorie. La fel ca un câine credincios, Simbolurile Wild își găsesc drumul spre casă, aducându-vă cel mai mare câștig.  

 

Pariuri și câștiguri

Familia Mysterious era destul de bogată (dețineau un conac, duh), așa că au stabilit pariul minim la 0,10 și cel maxim la 100. Toți oamenii din Little Town pot juca acest slot, indiferent de suma de bani pe care o au în contul bancar. Tot ce trebuie să facă este să își facă curaj și să intre în locuința cu aspect dubios de pe deal.

 

Grafică Mysterious

O stradă întunecată, pavată, acoperită de o ceață groasă, cu aspect suspect, este primul lucru pe care îl vezi când deschizi slotul online. Singurele lumini care împiedică strada să se scufunde într-un întuneric complet sunt cele care ies din casele din ambele părți ale ecranului. În colțul stâng al ecranului poți vedea o lună albă, rotundă, care răspândește o aură rece pe norii grei.   

 

Sub lună se văd imaginile gri, decolorate, ale Lordului, Doamnei și Baronului. Când se activează unul dintre modurile lor, imaginea prinde viață, făcând ca rama să devină aurie, iar imaginea din interior albastră. 

 

Funcția Free Spins este singura modalitate de a intra în conac. În momentul în care activați această rundă, sunteți dus în holul de intrare al locului unde se spune că a avut loc crima. Pe ambele părți ale rolelor pot fi văzute două scări de lemn, elegante, rotunde, care urcă. 

 

Un fel de muzică înfricoșătoare, cu hohote de tunet și răcnete de bufnițe vă urmează în călătoria dumneavoastră. În runda de învârtiri gratuite sunt adăugate câteva note de pian, ceea ce sporește efectul dramatic și vă face să vi se ridice părul în cap.  

 

Concluzie Mysterious

Jocul de păcănele Mysterious poate oferi o experiență de joc uluitoare, cu o vibrație gotică, care vă poate premia cu un câștig mare. Secretul său este reprezentat de cele 4.096 de moduri de câștig și de cele două caracteristici extraordinare care îți vor da fiori pe șira spinării. Ascultați (și jucați) povestea Doamnei, a Lordului și a Baronului și câștigați-le încrederea, astfel încât să vă poată ajuta să plecați acasă cu un premiu potrivit pentru un membru al familiei regale. 

 

Răsăritul soarelui este semnul tău "e timpul să pleci acasă". Cele trei fantome plutesc delicat pe scări și dispar când ajung în vârf. Trebuie să ieșiți din conacul Misterios, dar nu fiți trist, familia Misterios va fi fericită să vă primească din nou. Tot ce trebuie să faci este să mergi pe site-urile partenerilor noștri și să joci acest joc video de păcănele. 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16