1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Monkey Warrior

Monkey Warrior

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Monkey Warrior
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Monkey Warrior

Urmează calea lui Wu Kong în Monkey Warrior, un videoslot 3×5 cu 243 de moduri de câștig. Vânează banii și jackpoturile în Runda Respin cu respin-uri nelimitate și completează-ți câștigurile în Runda Free Spins doar cu simboluri de mare valoare.

Joacă acum acest slot video în Amiral Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Monkey Warrior

Zeul Maimuță este gata să lupte din nou pentru dreptate și de data aceasta, te ia cu el. Acum poți vedea cum Sun Wukong poate fi atât un rebel, cât și un supererou chinez și cum te poate premia cu câștiguri colosale.

 

Alăturați-vă războinicului maimuță în căutarea sa pentru corectitudine și integritate și puteți câștiga până la 6.080 de ori pariul dvs. cu ajutorul a două caracteristici fantastice care așteaptă să fie declanșate.

 

Cum se joacă Monkey Warrior

Monkey Warrior este un joc videoslot 5×3 cu 243 de posibilități de câștig. Datorită funcțiilor Free Spins și Respin, ai șansa de a câștiga de 6.080x miza ta inițială. Acesta este unul dintre avantajele de a fi Sun Wukong. Acest joc are o volatilitate medie și o valoare de revenire la jucător de 96,5%.

 

În misiunea sa de a aboli nedreptatea și corupția, războinicul maimuță are o cutie de trucuri gata de utilizare:

 

 • Tang Sanzang, călugărul budist - Plătește de 20x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Zhu Bajie, unul dintre ajutoarele eroului nostru - Plătește de 12x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Sha Wujing, fostul general din Rai - Plătește de 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Pergament de aur - Plătește de 6 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Sticlă de poțiune - Plătește de 2 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As, Rege și Damă - Fiecare plătește de 2 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Puternicul Războinic Maimuță este simbolul Wild - acesta este jumătatea rebelă. Acesta poate înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Bonus și Bani. Acest lucru dovedește că eroul nostru cunoaște foarte bine cele 72 de transformări pământene.
 • Simbolul Bonus este bastonul magic al lui Sun Wukong. Acest simbol poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4 și poate declanșa funcția Free Spins. Simbolul Bonus vă plătește de 2 ori pariul dacă nimeriți 3 pe ecran.

 

 • Cel mai puternic simbol este simbolul bani. Acesta arată ca un fruct roz și poate ateriza pe orice rolă. La fiecare rotire, acesta ia o valoare aleatorie dintr-un set predefinit sau valorile jackpoturilor Mini, Minor, Major sau Grand. Acest simbol special poate declanșa, de asemenea, funcția Money Respin. Ni se pare un fruct destul de suculent.

 

Cum să câștigi în Monkey Warrior

Sun Wukong a creat două caracteristici extrem de valoroase și a fermecat rolele de la slotul Monkey Warrior cu bastonul său magic pentru a le declanșa cât mai des posibil.

 

Funcția Free Spins

 

Aterizează 3 simboluri Bonus pe role și vei fi premiat cu 8 Free Spins. În timpul acestor rotiri gratuite, pe ecran pot apărea doar simbolurile Pink fruit, Golden parchment, Magical staff, Tang Sanzang, Zhu Bajie și Sha Wujing. Toiagul are puteri atât de mari încât vă poate premia cu 8 Free Spins suplimentare dacă prindeți alte 3 simboluri Bonus. Trebuie să iubești acest baston fantezist.

 

Funcția Respin pentru bani 

 

Poți declanșa această funcție dacă prinzi 6 simboluri Money pe role. Toate celelalte simboluri dispar și sunt înlocuite cu spații goale. Simbolurile de bani care au activat funcția sunt singurele care rămân lipite pe ecran. În timpul acestei funcții pot ateriza doar simbolurile de fructe roz, care rămân pe role până la sfârșitul rundei.

 

Începeți cu 5 respins și puteți avea șansa de a câștiga mai mult la fiecare rotire. Un mini-joc de tip "alege un cufăr" poate apărea aleatoriu și te poate premia cu 1, 2 sau 3 respins suplimentare.

 

Funcția se încheie atunci când toate respins sunt folosite sau când ecranul este complet acoperit de simboluri de bani. La final, valorile tuturor simbolurilor de fructe roz sunt adăugate și câștigi întreaga sumă. Dacă toate cele 15 poziții sunt ocupate, jocul multiplică de 2 ori suma totală. Acest Războinic Maimuță nu a practicat tehnicile taoiste degeaba. Puterea sa supranaturală vă poate ajuta să obțineți câștiguri uriașe.

 

Pariuri și câștiguri Monkey Warrior

Monkey Warrior oferă jucătorilor o gamă largă de pariuri, de la 0,25 la 125 pe rotire. Comoara gigantică care te așteaptă la sfârșitul acestei călătorii valorează de 6.080 de ori miza ta. Sun Wukong este de partea ta, gata să își folosească bastonul magic pentru a aduce mai aproape acele câștiguri mari.

 

Grafică Monkey Warrior

Jocul de bază se desfășoară într-o grădină fermecată, cu pajiști verzi și flori de cireș roz pe ambele părți ale rolelor. Peisajul se schimbă cu fiecare funcție pe care o declanșați.

 

Funcția Free Spins Feature vă duce într-un iaz magic, cu nuferi delicați și cascade mătăsoase. În colțul din dreapta sus, puteți vedea un templu chinezesc înalt și intrigant care veghează asupra bălții. Se pare că ne aflăm în aceeași baltă în Runda Respin, dar pe timp de zi. Cascadele argintii sunt mai aproape de tine, iar nuferii plutesc ușor pe apa strălucitoare.

 

Muzica are accente chinezești clare și liniștitoare, încadrându-se perfect în atmosfera relaxantă. Atunci când intrați într-una dintre cele două caracteristici se adaugă sunete mai dinamice, făcându-vă să vă simțiți ca și cum ați asculta o orchestră chinezească.

 

Concluzie Monkey Warrior

Pentru a câștiga mult la slotul Monkey Warrior trebuie să prinzi combinațiile perfecte pentru a debloca cele două funcții. Sun Wukong, Zeul Maimuță, are puteri inimaginabile și suntem siguri că dacă îi aduci o banană sau două, va fi mai mult decât fericit să te ajute să îți înmulțești câștigurile.

 

Războinicul Maimuță este prezent și în Magic Journey, un slot foarte volatil, cu 8 linii de plată și un gameplay unic. Încearcă gratuit acest joc de păcănele și obține un câștig colosal de până la 400x pariul tău.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16