1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Mona Lisa Jewels

Mona Lisa Jewels

1.67
( 3 recenzii )
Evaluează!
Mona Lisa Jewels
phone shifting suggestion
Rating Total:
1.67 Stele
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  1250
 • Min Bet
  1.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
Despre Slotul Mona Lisa Jewels

Mona Lisa Jewels este un slot cu un Jackpot progresiv creat și promovat de iSoftBet. Titlul este asociat cu tabloul super cunoscut de toată omenirea, care se află în prezent în Louvre. Acest tablou, Mona Lisa de Da Vinci, prezintă interes vădit și este de fapt atracția principală a muzeului cu renume mondial.  Slotul conține elemente colorate pe role și bijuterii, reprezentând valoarea inestimabilă a tabloului în sine. 

Pe lângă Jackpotul progresiv care poate fi câștigat direct pe orice rotire, veți găsi două moduri diferite de a câștiga rotiri gratuite atunci când jucați acest slot. Alte sloturi video populare de iSoftBet ☞ Pinata Fiesta  ☞ Red Dragon Wild  ☞ Super Lucky Reels

Descrierea slotului video Mona Lisa Jewels

Slotul conține pictograme din cărțile de poker, dar și pietre prețioase de diferite culori. Toate elementele au culoarea lor personală, de la cărțile de joc până la pietre, și sunt create cu multă pompozitate. Rolele sunt așezate pe fundalul unei perdele de catifea albastru. 

Și dacă te interesează explicații despre jocuri de păcănele vezi aici detalii

Caracteristicile slotului video Mona Lisa Jewels

Slotul poate fi setat de la începutul jocului, cu pariul dorit sau valoarea monedei. Mona Lisa Jewels are cinci role și vine cu maximum 25 de linii câștigătoare, deși numărul de linii este flexibil. Combinația dintre numărul de linii, valoarea monedei și linia pariu vă va da miza pentru fiecare rotire. Butonul de rotire automată permite redarea slotului fără întrerupere până îl oprești chiar tu. 

Câștigul superior pentru cinci simboluri cu cea mai mare valoare prezintă 150 de monede, în timp ce câștigul cel mai mic este de 100 de monede. Toate bijuteriile vor reprezenta valoara maximă, de 150 de monede, în timp ce câștigul mic vine de la cărți de poker. 

Simbolul wild este reprezentat de un inel cu diamant. Acest simbol are funcția de a înlocui orice alte simboluri în afară de simbolul scatter și Jackpot-ul progresiv.

Diamantul mare ofero 150 de monede cu 5 simboluri pe rând. Însă, pe lângă aceasta mai are și o altă funcție-caracteristică. În cazul în care diamantul apare de două ori pe primul tambur, vei lua imediat două re-rotiri. În timpul acestor rotiri, atât simbolurile bijuteriei, cât și simbolul wild vor deveni sticky, și vor duce la câștiguri suplimentare. 

Simbolul scatter la fel oferă mai multe rotiri gratuite, cu 3 sau mai multe simboluri pe role. 

Simbolul final este Jackpotul progresiv, care oferă câștig maxim la nimerirea a 5 simboluri. NU uita să să joci la dimensiunea maximă a pariului pentru a beneficia de Jackpot progresiv. 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ NetBet ★ Casa Pariurilor ★

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Mona Lisa Jewels cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate