Mission Cash logo

Mission Cash

5 ( 1 recenzie ) Votează!
488
96%
FREE SPINS
JOACĂ LA Vlad Cazino
Mission Cash cover
phone shifting suggestion
Mission Cash logo

Joacă Mission Cash

în cazinoul de top Vlad Cazino

Jackpot Progresiv Max Bet Min Bet
DA 500 1
Free Spins Simbolul Scatter Evaluare
DA DA 8
Coloane / Stiluri Combinații posibile Payout
5 20 96%
Mission Cash

Cine nu și-ar dori o misiune în care obiectivul este acela de a câștiga sume imense de bani? Acest lucru este posibil în jocul de păcănele Mission Cash! Alte sloturi top de Play'n GORise of Olympus  ☞ Merry Xmas  ☞ Perfect Gems

Caracteristicile jocului Mission Cash

Jocul Mission Cash ne duce cu gândul la filme cu spioni, în primul rând datorită coloanei sonore parcă scoasă dintr-un film cu James Bond. Dar și pe partea de grafică păstrăm aceeași senzație datorită background-ului care ne afișează o cameră secretă plină de monitoare și aparaturi sofisticate, specifice centrului de comandă a unui spion de primă mână.

Ca și structură, jocul are 5 role și 3 coloane, 20 de linii de plată, iar miza poate fi setată între 1RON și 500RON (pentru câștiguri serioasă joacă pe miza maximă, vezi de ce)

Cu un payout de 96%, nu putem spune că jocul Mission Cash de la Play’n GO rupe gura târgului, dar compensează prin simbolurile speciale și funcțiile bonus disponibile. Erori frecvente comise de începători când joacă sloturi online vezi aici. 


Funcții speciale și joc bonus în Mission Cash

O caracteristică interesantă este funcția ”TAKE THE SHOT” prin care o țintă se va așeza aleatoriu pe un simbol la fiecare rotire. Dacă aceasta pică pe un simbol Agent Albastru sau Agent Roșu, atunci se va extinde pe întreaga rolă și va căpăta rol de WILD. Astfel vei avea șanse suplimentare la câștiguri consistente.

Dacă ținta pică pe simbolul SCATTER se vor declanșa 8 rotiri gratuite. În timpul rundelor gratuite, dacă ținta pică pe un personaj vei primi un FREESPIN suplimentar.

Joacă păcănele online gratis precum Mission Cash

Din partea de sus a acestei pagini ai posibilitatea de a testa complet gratuit jocul Million Cents dând click pe fereastra dinamică. Iar dacă îți place jocul, atunci îl poți juca pe bani reali la unul din cazinourile online propuse. Noi recomandăm ★★★Vlad Cazino★★★ pentru că am căutat jocul în oferta lor și l-am găsit rapid utilizând opțiunea de ”Search”, plus că îți oferă și un super bonus de bun venit Vlad Cazino. Iar dacă vrei să descoperi și alte cazinouri online de top 100% legale în România, accesează pagina de casino online cu oferte speciale