1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Master Chen’s Fortune

Master Chen’s Fortune

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Master Chen’s Fortune
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  450
 • Min Bet
  0.09
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  9
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul Master Chen’s Fortune

Pune mâna pe comori în Master Chen's Fortune, jocul ca la aparate video 3×5, 9 linii. Câștigă de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga și urmărește-l pe Wild Master Chen care multiplică toate câștigurile de 2x.

 

Intră în palatul de aur al Maestrului Chen și bucură-te de o experiență palpitantă care te poate răsplăti cu o mică avere de până la 3.600x miza ta.

 

Joacă acum acest slot video în Vlad Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Master Chen’s Fortune

Aștepți să-l întâlnești pe Marele Maestru Chen de ceva vreme și acum este șansa ta. El a folosit o mică parte din averea sa pentru a construi acest joc de păcănele și pentru a se asigura că vei atinge toate câștigurile mari!

 

Marele Maestru vrea să aducă râs (și bani) în viața ta, așa că te-a invitat să joci jocul său. Ai încredere în noi și acceptă-i invitația - nu vei regreta.

 

The Master Chen's Fortune se joacă pe o configurație de 5×3 role și îți poate aduce un câștig uimitor de până la 3.600x miza ta. Fă-l pe Zeul Norocului să râdă și va declanșa în scurt timp cel mai mare câștig din acest slot cu volatilitate redusă.

 

Cum se joacă Master Chen’s Fortune

Master Chen's Fortune este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată, care are potențialul de a te premia cu 3.600 de ori pariul tău. Valoarea RTP este de 96,48%, iar volatilitatea este cotată ca fiind scăzută.

 

Maestrul Chen crede în zicala "cu cât mai bogat, cu atât mai vesel", așa că a ales cele mai vesele și mai premiante simboluri pentru jocul său:

 

 • Waving Kitty - Plătește 555,55x miza ta dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată.
 • Money Tree - Plătește 277,77x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Oranges - Plătește 138.88x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Green Pot with Golden Coins - Plătește 83.33x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The Ace Card - Plătește 55.55x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The King Card - Plătește 33.33x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Valet - Plătește 16.66x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea 10 - Plătește 13.88x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea 9 - Plătește 11.11x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată.

Probabil că cel mai reprezentativ simbol pentru Marele Maestru este cel Scatter. Acesta arată ca o monedă de aur, poate ateriza pe toate rolele și plătește 100x pariul tău. Acest simbol reprezintă tot ceea ce crede el: bogăție și fericire (pentru că văzând-o aterizând te va face să rânjești).

 

Simbolul Wild este însuși Maestrul. Este atât de fericit să te vadă, încât zâmbește de la o ureche la alta. Simbolul Happy Chen poate ateriza doar pe rolele 2, 3 și 4 și poate înlocui toate celelalte simboluri.

 

Dacă reușești o combinație câștigătoare cu simbolul Wild, vei primi un multiplicator x2. Acest lucru îl face pe Maestrul Chen să bată din palme de bucurie.

 

Cum să câștigi în Master Chen’s Fortune

Maestrul Chen este Zeul Norocului, așa că nu are nevoie de prea mult pentru a te face la fel de bogat ca și Croesus. Acest slot online rafinat are o funcție care te va face să sari în sus și în jos de bucurie. Lovește 3 simboluri Master Chen pe ecran și toate combinațiile câștigătoare formate cu aceste simboluri vor fi înmulțite cu x2.  

 

Fiți atenți și la simbolurile Pisicuța care flutură, Copacul cu bani, Portocalele și Oală verde cu monede de aur. Maestrul le-a încărcat cu o mare "putere de câștig" - acestea vă pot recompensa cu un câștig de până la 555,55 ori mai mare decât pariul dvs.  

 

Pariuri și câștiguri Master Chen’s Fortune

Maestrul Chen are tot aurul din lume, așa că pentru el este același lucru dacă pariezi 0,09 sau 45. Treaba lui este să înmulțească această sumă. Și își iubește meseria, îl face foarte fericit.

 

Folosește cele două butoane (+) și (-) din partea de jos a ecranului pentru a alege un pariu și o valoare individuală a fisei. Meniul care apare vă permite să selectați numărul de monede pe linie de la 1 la 10 și pariul pe monedă de la 0,01 la 0,50 euro. Zeul bogăției a construit acest slot cu un singur gând în minte: să împartă cu tine o parte considerabilă din această avere infinită. De aceea, cel mai mare Jackpot pe care îl deține acest slot valorează 3.600x pariul tău.

 

Grafică Master Chen’s Fortune

Primul ecran vă prezintă rolele într-o ramă aurie, cu ornamente asiatice și monede norocoase atârnând de margini. În fundal puteți vedea spirale roșii care se învârt continuu.

 

Dacă nimerești un câștig considerabil, Maestrul Chen apare pe ecran și desfășoară un pergament roșu, mătăsos, cu premiul tău pe el. Acesta este modul lui de a spune "Felicitări! Acum hai să ne bucurăm și să fim fericiți!".

 

Imaginea veselă este frumos încheiată de muzica de inspirație asiatică care te va face să dansezi ca și cum ai fi câștigat o avere. Oh, stai, ai câștigat!

 

Concluzie

Master Chen's Fortune este un joc video de păcănele care te poate premia cu bogății în valoare de 3.600x pariul tău. Fă-l fericit pe Maestrul Chan (știi cât de mult îi place un râs bun) și vei avea garantat un câștig mare.

 

Maestrul Chen știe că te pregătești să pleci, dar nu-ți face griji, nu va fi trist, pentru că știe că te vei întoarce să joci jocul lui pe site-urile partenerilor noștri.

 

Joacă acum acest slot video în Vlad Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16