1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Magician’s Secrets

Magician’s Secrets

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Magician’s Secrets
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  4
 • Combinații posibile
  4096
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Magician’s Secrets

Privește cum realitatea se transformă în fantezie în jocul ca la aparate Magician's Secrets, plin de puteri nelimitate. Vei dori să te plimbi cu grijă în timp ce experimentezi toate trucurile meseriei alături de un magician foarte nemulțumit în acest slot video 6×4. Privește cum își atinge bagheta, iar din pălăria lui cad 4.096 de moduri minunate de câștig.

 

Joacă acum acest slot video în Superbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Magician’s Secrets

Pășește pe scenă pentru trucuri, tratamente și iluzii, precum și pentru eliberarea de puteri mistice. Magicianul s-a întors și nu ai de unde să știi ce va scoate din pălărie în acest slot video online cu 4.096 de moduri de câștig. Dabblează-te cu artele întunecate pentru a descoperi recompensele din alte lumi, dar orice ai face, asigură-te că prinzi acele cărți zburătoare, deoarece consecințele ar putea fi fatale. Dacă te apropii suficient de mult de colectarea a trei simboluri scatter glob de cristal strălucitor, te poți trezi deblocând o funcție de rotiri gratuite cu multiple fațete, producând o întreagă serie de delicii întunecate. 

 

Poțiunile magicianului sunt atât de puternice, încât se pare că monștrii drăguți din slotul Monster Superlanche au furat-o pentru a-și crea propriile poțiuni! 

 

Cum se joacă Magician’s Secrets

Intră în spectacolul magicianului și joacă-ți bine cărțile pentru a conjura simbolurile corecte, care plătesc de la stânga la dreapta, începând cu rola din stânga. 

 

 • Simbolul Book of Magic - Plătește 100x pariul pentru șase pe o linie de plată. 
 • Simbolul Golden Shield - Plătește 20x pariul pentru șase pe o linie de plată. 
 • Simbolul Golden Chalice - Plătește 8x pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • Simbolul Sabia curbată - Plătește 6x pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • Simbolul Toxic Potion - Plătește de 4 ori pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • Simbolul Orange Gem - Plătește 1,6x pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • Simbolul Pink Spade - Plătește 1,4x pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • Simbolul Red Heart (Inimă roșie) - Plătește 1,2x pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • Green Club - Plătește 1 x pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • Blue Diamond - Plătește 0,8x pariul pentru șase pe o linie de plată.  
 • WILD - Simbolul wild magician poate înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolului scatter. Acesta va apărea pe rolele 2,3,4 și 5. Există, de asemenea, șansa ca wild-ul să se extindă și să acopere întreaga rolă pe verticală. Simbolul va adăuga un multiplicator aleatoriu de 2x și 10x la câștigul total dacă simbolul se extinde.  
 • SCATTER - Simbolul Scatter apare pe toate rolele. Loviți trei sau mai multe simboluri scatter pentru a declanșa funcția Free Spins. Scatterii pot plăti în orice poziție pe role. Colectarea a 6x simboluri bonus poate acorda 2.000x pariul total, 5x simboluri bonus poate acorda 200x miza totală, iar 4x simbolurile bonus pot plăti 20x miza. 

 

Cum se câștigă în Magician’s Secrets

În slotul video Magician's Secrets, sunt disponibile două tipuri de funcții Free Spin. Jucătorii trebuie să aleagă între Free Spins cu Expanding Wilds sau Free Spins cu Sticky Wilds.  

 

Free Spins with Expanding Wilds - Dacă este aleasă această opțiune, vor fi acordate 10 Free Spins de la începutul rundei. Simbolul Wild trebuie să atingă rolele 3 sau 4 pentru a se extinde și a umple întreaga rolă, activând o reînvârtire. Pentru fiecare respin, un multiplicator de 1x va fi adăugat la wild-ul în expansiune și va crește valoarea totală a câștigului. Prin lovirea a trei sau mai multe simboluri scatter în timpul rundei, vor fi recompensate 10 Free Spins suplimentare. 

 

Free Spins with Sticky Wilds - Un total de 8 Free Spins vor fi acordate dacă este selectată această opțiune. Un simbol aleatoriu va fi selectat la începutul rundei, unde, dacă va lovi rolele 2,3,4 sau 5, se va transforma într-un simbol wild. Toate simbolurile care apar ca urmare a selecției aleatorii vor rămâne pe ecran pe toată durata Free Spins. Atunci când rolele verticale devin pline de simboluri wild, se vor acorda 3 Free Spins suplimentare în timpul aceleiași învârtiri. 

 

Funcția Buy Free Spins - Runda Free Spins poate fi activată direct din jocul de bază și poate fi achiziționată pentru 100x pariul total.  

 

Pariuri și câștiguri Magician’s Secrets

Această capodoperă a magicianului are un RTP implicit de 96,5%. 

 

Cele mai mari câștiguri sunt plătite în funcție de combinațiile câștigătoare care apar pe aceeași linie de plată. Atunci când apar câștiguri pe aceeași linie de plată, toate câștigurile vor fi adăugate la marele câștig total. 

 

Pariul minim pornește de la 0,10 și poate crește până la un pariu maxim de 100,00. 

 

Câștigurile cu multiplicator maxim sunt plafonate la 5.000x pariul în cadrul jocului de bază și în timpul Free Spins.  

 

Grafică Magician’s Secrets

Există o temă copleșitoare de întuneric și mister în cadrul slotului Magician's Secrets. Ne trezim călcând pe coji de ouă în interiorul bârlogului magicianului slab luminat, care se îndreaptă spre partea înfiorătoare. Suntem legănați în mrejele suspansului la intrarea în acest slot înfricoșător și fermecător, unde muzica și calitățile vizuale adaugă exact cât de mult dramatism, pentru a ne face să ne uităm peste umeri, întrebându-ne ce ar putea urma. 

 

Concluzie Magician’s Secrets

Slotul The Magician's Secrets este o creație ciudată, dar perfect palpitantă, în care să te implici, și fiind una dintre cele mai recente lansări, emoția maximă poate fi garantată pe tot parcursul jocului. Acest joc de mare volatilitate oferă o abordare interesantă a funcțiilor bonus, deoarece jucătorii pot alege dintre două tipuri diferite de Free Spins, ambele se vor dovedi a fi recompensatoare prin adăugarea a două dintre cele mai valoroase simboluri de pe role. 

 

Jucătorii vor fi conduși mai aproape de a obține câștigul maxim de 5.000x pariul prin colectarea simbolurilor obișnuite cu plată mare, cum ar fi Cartea Magiei care plătește până la 100x pariul, iar într-o cameră plină de manuale de trucuri, am spera să găsim undeva formula câștigătoare. 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16