1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Magic Journey

Magic Journey

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Magic Journey
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.54%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  8
 • %
  Payout
  96.54%
Despre Slotul Magic Journey

Descătușează povestea în Magic Journey, jocul ca la aparate video cu 1 rolă și linii fixe. Câștigurile continuă să crească cu respins consecutive, până la 400x pe 8 linii de plată, descoperind toate personajele iconice. Alătură-te lui Sun Wukong în misiunea sa de învățare a îndrumărilor taoiste și s-ar putea să-ți acorde cel mai mare jackpot al acestui slot!

 

Joacă acum acest slot video în Sportingbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Magic Journey

Călătoria noastră începe atunci când Sun Wukong a ieșit dintr-o stâncă și i s-a încredințat misiunea de a învăța filozofia taoistă, filozofia centrală în viața religioasă chineză, astfel încât să vă poată acorda cele mai mari câștiguri. Calea spre iluminarea taoistă este lungă (și super grea), dar el nu renunță atât de ușor. El încearcă cu greu să stăpânească arta Respin și să învețe celelalte simboluri cum să aterizeze într-o linie de plată cât mai des posibil. Regele Maimuță trăiește după dictonul taoist: "Când văd pe cineva jucând slotul Magic Journey, îl voi susține cu noroc".

 

Cum se joacă Magic Journey

Magic Journey este într-adevăr un videoslot magic și unic. Acesta este format dintr-un slot de 1×5 care poate fi învârtit și un card de scor cu grilă 3×3. Acest slot are 9 simboluri inspirate din celebrul roman chinezesc, Journey to the West. În mod surprinzător, aceste simboluri rămân nemișcate pe tot parcursul jocului. Cardul de scor are 8 linii de plată fixe care vă pot premia cu 400x miza dvs.

 

Volatilitatea acestui joc este cotată ca fiind ridicată, iar valoarea RTP este de 96,54%. Regele Maimuță este interesat doar să învețe secretul preceptelor taoiste, așa că te va lua cu el dacă pariezi fie 0,20 euro, pariul minim, fie 100 de euro, pariul maxim.

 

Poți câștiga la acest joc învârtind slotul. La fiecare rotire, rândul orizontal poate dezvălui până la 5 dintre personaje (sau niciunul) care se evidențiază pe tabela de marcaj atunci când aterizează, ceea ce înseamnă că ai nimerit o linie de plată. Aceste linii plătesc după cum urmează:

 

 • 1 linie - Plătește 2x pariul dvs.
 • 2 Linii - Plătește de 5 ori pariul dvs.
 • 3 Linii - Plătește 10x pariul dvs.
 • 4 Linii - Plătește 15x pariul dvs.
 • 5 Linii - Plătește 30x pariul dvs.
 • 6 Linii - Plătește 100x pariul tău
 • 8 linii - Plătiți 400x pariul dvs.
 • Simbolul cel mai echilibrat este cel Respin. Acesta seamănă cu Sun Wukong cu bastonul său puternic care poate învinge orice inamic.

 

Cum să câștigați în Magic Journey

Sun Wukong știe că cel mai sigur mod de a învăța principiile taoiste este funcția Respin, de aceea a ales-o ca funcție principală a acestui slot. Există două moduri de a o declanșa și de a fi recompensat cu cel mai mare multiplicator de până la 400 de ori pariul tău.

 

Funcția Respin 

 

Poți declanșa această caracteristică în două moduri:

 

Atingeți una sau mai multe linii de plată. Dacă personajele care au aterizat pe rând formează o linie de plată pe cardul de punctaj, ești premiat cu un Respin! Formați o altă linie în runda Respin și veți primi un nou Respin. Acest lucru continuă până când nu se creează linii noi sau până când fiecare simbol de pe cardul de punctaj este aprins.

Aterizați simbolul Respin. Loviți simbolul Sun Wukong și Maimuța își învârte bastonul și vă răsplătește cu un Respin.

Jocul vă va premia cu un Respin fără să vă ia bani din depozit, indiferent de modul în care ați declanșat această funcție.

 

Pariuri și câștiguri Magic Journey

Regele Maimuță este interesat doar să învețe secretele preceptelor taoiste, așa că te va lua cu el dacă pariezi fie 0,20, pariul minim, fie 100, pariul maxim. Câștigul maxim al acestei Călătorii magice este de 400 de ori mai mare decât miza. Fiecare linie de plată pe care o creați vă aduce mai aproape de acest multiplicator fantastic.

 

Grafică Magic Journey

Primul ecran vă duce în vârful unei pagode cu acoperișul curbat în sus, făcut din cărămizi de culoare verde închis și împodobit cu felinare mici și rotunde care se leagănă de curbele de pe ambele părți ale ecranului. În fundal puteți vedea un amurg senin, portocaliu, cu nori pufoși care alunecă leneș pe ecran.

 

În timp ce slotul se învârte, puteți asculta o muzică liniștită, cu accente chinezești clare. Loviți un simbol Respin și războinicul maimuță strigă de bucurie. Aterizează toate cele 8 linii de plată și o ploaie de monede de aur apare pe ecran, ceea ce înseamnă că tocmai ai câștigat de 400x pariul tău.

 

Concluzie Magic Journey

Magic Journey este un joc video slot spiritual construit în jurul funcției Respin și pe principiile All-The-Winnings-Are-Yours. Dacă îl urmezi pe eroul nostru și îl ajuți din când în când, el va fi cu siguranță acolo pentru tine.

 

Dacă doriți să parcurgeți elementele de bază ale filozofiei taoiste, puteți oricând să jucați jocul video ca la aparate Magic Journey pe site-urile cazinourilor noastre partenere.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16