1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Madame Destiny Megaways

Madame Destiny Megaways

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Madame Destiny Megaways
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.47%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  200704
 • %
  Payout
  96.47%
Despre Slotul Madame Destiny Megaways

Slotul Madame Destiny Megaways de la Pragmatic Play e un joc impresionant din multe puncte de vedere, care poate aduce câștiguri masive jucătorilor. Află din acest articol cum declanșezi funcțiile bonus și care sunt specificațiile acestui joc nou realizat de Pragmatic Play.

Madame Destiny Megaways: până la 200704 linii de câștig

Video slotul Madame Destiny a fost lansat inițial în 2018 și s-a bucurat de un mare succes, însă noua versiune este și mai spectaculoasă. Pracmatic Play a adăugat jocului funcția Megaways, ceea ce face ca numărul liniilor de câștig să varieze de la o rotire la alta, dar să facă posibile până la 200.704 linii de câștig.

Slotul are 6 role și pe fiecare rolă pot apărea până la 7 simboluri (8 în cazul rolelor 2, 3, 4 și 5, care dispun de o rolă orizontală suplimentară), ceea ce face ca numărul combinațiilor să ajungă până la 200704. Pentru a realiza un câștig e suficient să prinzi trei simboluri identice de la stânga la dreapta, oriunde poziționate pe role. Excepția e constituită de simbolul Bufniță – cel mai valoros din joc, unde e suficient să prinzi două simboluri identice pentru a realiza un câștig.

Simbolul Wild este și multiplicator și dublează premiile realizate în combinațiile în care apare, înlocuind orice simbol cu excepția Scatter-ului.

Jocul poate acorda un câștig maxim la o singură rotire egal cu de 5000 de ori suma mizată.

Cum cumperi Rotiri Gratuite la Madame Destiny Megaways

Principala funcție bonus a jocului e reprezentată de Rotirile Gratuite (Free Spins), care se declanșează automat când prinzi trei sau mai multe simboluri Scatter (Globul de cristal) pe rolele jocului. În plus, simbolurile scatter acordă și câștiguri: de 5 ori miza pentru trei simboluri scatter, de 10 ori miza pentru patru simboluri Scatter, 20X pentru 5 simboluri Scatter și 100X miza pentru 6 simboluri Scatter.

După ce declanșezi funcția specială, vei afla numărul rotirilor gratuite în ecranul următor, cu ajutorul roții Bonus. Aici vei primi un multiplicator ce variază între X2 și X25 și între 5 și 12 rotiri gratuite.

Cel mai des vei prinde un multiplicator X2 sau X3 și 8-10 rotiri gratuite.

Jocul îți permite și să declanșezi automat rotirile gratuite! Practic, poți cumpăra funcția bonus cu o miză egală cu de 100 de ori miza normală. Nu e însă recomandat să faci asta pentru că vei avea nevoie de un câștig mare pentru a ieși pe plus. De cele mai multe ori vei realiza câștiguri ce variază între 50 și 100 de ori miza în timpul rotirilor gratuite, deci nu vei acoperi suma plătită.     

Netbet Casino
L1160651W000195
Încasează 80 FREESPINS fără depozit - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16