1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Lucky Witch

Lucky Witch

2.5
( 2 recenzii )
Evaluează!
Lucky Witch
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
Despre Slotul Lucky Witch

Un pic de magie nu strică nimănui, de aceea compania DLV a venit cu inițiativa de a crea un slot video frumos și inspirat cu vrăjitori frumoși, astfel reușind să combată stereotipurile pe care le avem. O vrăjitoare roșcată superbă care aruncă o picătură de vrajă asupra jucătorilor ori de câte ori este văzută. Ce ne așteaptă dacă alegem acest slot? Ne da duce vrăjeala spre bine sau spre rău?

Alte sloturi video populare de la Microgaming Conan Racing For Pinks  ☞ Game of Thrones

Descrierea slotului video Lucky Witch

Slotul este unul clasic, creat pe 5 role, pe care trebuie să nimerești simboluri similare pe role consecutive de la stânga la dreapta pe cele 10 linii de plată. Slotul conține pictograme cu elemente magice, dar și cărți de poker, create original în păienjeniș. Valoarea cărților de poker este una mică. Premii serioase te așteaptă în cazul în care iei pictograme multiple cu o bilă de cristal, mătură, pisica neagră sau elemente vrăjitorești. 

Deși DLV nu este o companie cunoscută pe larg pentru sloturile sale video, acestea totuși posedă un portofoliu de sloturi care se dezvoltă rapid, și au un mare succes. Sloturile DLV au 5 role, 10 linii de plată, și desigur o calitate grafică similară. 

Caracteristicile slotului video Lucky Witch

Simbolurile inspirate din elemente gotice sunt așezate pe role pe un fundal destul de înfricoșător. Imaginează-ți o tematică vampirică, cu copaci goi și cu ​​lilieci care zboară în jurul unei lune plină. 

Câteva dintre simboluri, de exemplu bila de cristal și cazanul, plătesc 250x pe miza de linie. Totuși, cele mai valoroase simboluri standard sunt pisica neagră și castelul. Pisica luată pe rolele unu și doi îți oferă miza dublă a pariului.

Simbolul wild este jucat de însăși vrăjitoarea roșcată. Deci, vrăjitoarea poate înlocui orice simbol în afară de simbolul scatter, pentru a crea linii câștigătoare. Iar în cazul în care vrăjitoarea apare în număr de trei sau patru pe rolele din partea dreaptă, atunci valoarea mize tale este dublată!

Simbolul scatter îl reprezintă pălăria, și în cazul în care iei 5 din aceste simboluri pe role poți ajunge la câștigul de  5.000x! Pălăria declanșează și o rundă de bonus pe rotiri gratuite, în număr de 15, fără a plăti un bănuț. Ba mai mult, orice câștig în timpul acestor jocuri bonus va fi triplat față de valorile obișnuite.

Slotul poate fi jucat pe orice dispozitiv, pe orice sistem de operare: desktop, sa mobil, pe iPhone, iPad, Windows sau Android. Vezi câștigurile vrăjitoarei care poate fi luate în orice mod, nu rata un slot special cum este Lucky Witch. Top sloturi video la Winmasters găsești aici. 

Cazinouri recomandate unde putem juca:★★★ Winmasters ★★★

Winmasters Casino
L1160650W000194
Joacă acum Lucky Witch cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16