1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Lucky Lady's Charm Deluxe

Lucky Lady's Charm Deluxe

4.99
( 738 recenzii )
Evaluează!
Lucky Lady's Charm Deluxe
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.99 Stele
%
Procentaj de Payout:
95.13%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  5
 • Min Bet
  5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  95.13%
Despre Slotul Lucky Lady's Charm Deluxe

Slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe  este o versiune actualizată a uneia dintre cele mai populare sloturi video cu tematică romantică. Acest joc de la Novomatic are 5 role, și 10 linii de plată reglabile. Fiecare rotire este o șansă de a câștiga sume cu coeficienți diferiți, vezi miturile legate de câștiguri mari aici. 

Datorită prezenței unei roți suplimentare, șansele jucătorului de a câștiga și mărimea plăților cresc semnificativ. Slotul are un simbol sălbatic (wild) și un scatter, care declanșează rotiri gratuite cu un multiplicator suplimentar de plăți și premii. Alte sloturi interesnte de la Noovomatic sunt ☞ Mega Joker ☞ seriile cu fructe Plenty of Fruit 20 Hot ☞ și splendidul joc Roaring Forties

Caracteristicile slotului video Lucky Lady Charm Deluxe

Controlul slotului Lucky Lady’s Charm Deluxe nu diferă cu mult de cele din versiunea clasică, dar există anumite particularități. Iată setările care sunt similare cu versiunea inițială: numărul de linii active, dimensiunea pariului pe linie, etc. Meniul Line îți permite să activezi de la 1 la 10 direcții. Acest lucru se face folosind butoanele de minus și plus, disponibile pe ecran. Controlul pariului / liniei este conceput pentru a modifica dimensiunea pariului pe linie, și poate oscila între 1 la 100 de credite. Vezi avantajele pariului pe miză maximă la sloturi video

În mod implicit, există 5 roți active în slotul video. Al șaselea tambur intră în joc atunci când este activată funcția Pariu suplimentar. Pentru a-l activa, va trebui să apeși butonul cu inscripția corespunzătoare situată deasupra celei de-a șasea role. După aceea, pariul este dublat și toate liniile de joc sunt activate. 

Sumele câștigătoare alocate fiecărei combinații sunt listate în tabelul de plată. Sumele câștigătoare pentru jocul cu al șaselea tambur sunt evidențiate prin culoare. Această secțiune poate fi deschisă cu butonul Paytable. Puteți accesa o altă pagină utilizând tasta "Mai multe informații". Pentru a reveni la joc, ar trebui să faceți din nou clic pe butonul Paytable.

Jocul de risk și bonusuri - Lucky Lady Charm Deluxe

Banditul armat cu un singur braț al Lucky Lady’s Charm Deluxe oferă utilizatorului, adică ție, posibilitatea de a-ți testa intuiția și de a primi plăți suplimentare în timpul unui joc de risc. Jocul de risc poate fi început într-un mod de control manual după ce o combinație câștigătoare este abandonată prin apăsarea tastei Gamble. După începerea acestei runde, un jucător va vedea o carte cu fața în jos în loc de role. Pentru a dubla victoria anterioară, trebuie să ghicești culoarea costumului!. Există două chei pentru acest lucru: roșu sau negru. Dacă un jucător alege culoarea potrivită, jocul de risc poate fi continuat. Dacă un jucător greșește, runda se încheie cu anularea ultimului câștig.

Cum și unde poți juca sloturi gratis și ce avantaje ai?

Portretul personajului principal este un simbol sălbatic al dispozitivului Lucky Lady’s Charm Deluxe. În combinații câștigătoare, acesta înlocuiește toate imaginile, cu excepția scatterului. Este cea mai plătită imagine, pe lângă altele disponibile, cum ar fi pandantiv și o buburuză.

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Netbet ★ Admiral

Admiral Casino
L1172564W000756
Joacă acum Lucky Lady's Charm Deluxe cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16