1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Lucky Dragon

Lucky Dragon

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Lucky Dragon
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  1.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  10
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
Despre Slotul Lucky Dragon

Universul chinezesc este reprezentat de un alt slot de păcănele de la iSoftBet, care se numește Lucky Dragon. Este un titlu clasic, cu 3 role, și este unul reprezentativ pentru sloturile cu fructe. iSoftbet mai oferă și jocuri de păcănele cu tematică excitantă ☞ Red Dragon Wild  ☞ Super Lucky Reels  ☞ Rambo

Descrierea slotului video Lucky Dragon

Slotul Lucky Dragon este creat clasic pe 5 linii și 3 role, conține simboluri wild și un jackpot progresiv

Tema chinezească nu este atât de des întâlnită în cazul jocurilor de păcănele cu 3 role. Lucky Dragon este unul dintre aceste sloturi noi, care prezintă grafică în stil asiatic, lăsând la o parte fructele și alte simboluri clasice și adăugând simboluri cu totul neașteptate. Peintre ele găsim floarea de lotus, dragoni norocoși, felinare, lingouri de aur, inele și talgere duble sau chiar triple. Deși sunt destul de tipice pentru un slot cu temă chineză, acestea sunt mult mai puțin obișnuite în titluri cu 3 role.

Caracteristicile slotului video Lucky Dragon

Nu contați pe Lucky Dragon care vă oferă o listă uriașă de caracteristici impresionante. Totuși, acesta este un joc pe 3 role, și aceasta înseamnă o mulțime de câștiguri mai mici de cele mai multe ori sau la unele caracteristici de bază.

Lucky Dragon este simbolul wild, care poate acoperi până la 3 poziții pe fiecare rolă. Întrucât sălbaticul poate plăti jackpot-ul de 40x a pariului inițial, va obține plata de top, de 200x total.

Ca înlocuitor, simbolul wild poate lua locul oricărui simbol din combinațiile obișnuite, ajutând la liniile de plată. Simbolul wild aplică, de asemenea, un multiplicator de 2x, atunci când ai doar una sau două părți din câștig.

Lucky Dragon este un slot atrăgător, dacă iei în considerare jackpot-ul progresiv pe care îl poate plăti, dar din moment ce câștigurile obișnuite oferă cel mult 200x, vei găsi opțiuni mai bune pentru tine în această categorie. Vezi și cele mai căutate jocuri de cazino la Netbet.

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Netbet Casa Pariurilor ★

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Lucky Dragon cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16