Lucky Clover logo

Lucky Clover

5 ( 1 recenzie ) Votează!
40
96%
JOACĂ LA Vlad Cazino
Lucky Clover cover
phone shifting suggestion
Lucky Clover logo

Joacă Lucky Clover

în cazinoul de top Vlad Cazino

Jackpot Progresiv Max Bet Min Bet
DA 3 0.05
Free Spins Simbolul Scatter Evaluare
NU NU 10
Coloane / Stiluri Combinații posibile Payout
5 5 96%
Lucky Clover

Lucky Clover este un joc de păcănele produs de iSoftbet, un provider destul de cunoscut în România. Astfel este interesant de văzut cu ce vine acest slot video. Joacă gratuit și la alte sloturi video asemănătoare de la alți producători ☞ Dragon’s Wild Fire de Mazooma  ☞ Zeus de WMS  ☞ Orient Express de Yggdrasil Gaming


Caracteristicile jocului de păcănele Lucky Clover

Lucky Clover ne întâmpină cu un background verde plin de frunze de trifoi, semn că norocul este peste tot în aer. Structura este una clasică de 5 pe 3, cu 5 linii de câștig. Având puține linii, înseamnă că o combinație câștigătoare poate genera câștiguri destul de consistente.

Una din caracteristicile principale care mi-a sărit în ochi este miza minimă. Aceasta pornește de la doar 0.05RON. Eu nu am mai văzut până acum un joc cu o miză minimă atât de redusă la nici un alt joc de păcănele din România. Miza maximă poate fi urcată doar până la 2.50RON, jocul fiind clar destinat jucătorilor cu un buget redus.

Ca simboluri, găsim fucrte (prune, cireșe, banane), dar și șeptari. Deci putem trece Lucky Clover în categoria jocurilor ca la aparate 7777, sau în categoria păcănelelor cu fructe. Vezi top păcănele de fructe recomandate de PariuriX!


Cum câștig în jocul de păcănele 777 Lucky Clover?

Trebuie să prinzi minim 3 simboluri identice de la stânga la dreapta pe o linie. Simbolul WILD te poate ajuta în acest sens, el înlocuind orice alt simbol în afară de Scatter pentru a da câștigul maxim posibil pe o linie. Deci are rol de Joker.

Există și două tipuri de simboluri Scatter.  În primul rând avem steluțele care pot apărea oriunde pe ecran, ele oferind diferite câștiguri în funcție de numărul lor (minim 3). Simbolul banană are rol de Scatter special. El apare doar pe rolele 1, 3 și 5, dar poate aduce câștiguri foarte consistente!

 

Joacă aici păcănele 777 gratis precum Lucky Clover!

Poți juca păcănele 777 gratis direct pe site-ul nostru. Trebuie doar să te duci în partea de sus a acestei pagini și să dai click pe fereastra dinamică pentru a începe să te joci! Ca alternativă, poți juca Lucky Clover gratis la Vlad Cazino, prin accesarea opțiunii ”Joc pe bani virtuali”.

Iar când te simți pregătit poți face trecerea la sesiuni pe bani reali, ★★★Vlad Cazino★★★ oferind clienților noi un super bonus de bun venit Vlad Cazino. Acest joc de păcănele 777, ca și multe altele din oferta Vlad Cazino, este disponibil atât de pe desktop, cât și de pe mobil (direct din browser sau prin cadrul aplicației pentru IOS și Android). Mai vezi și 5 jocuri cu RTP de 98% de la Vlad Cazino