1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Lucky Clover

Lucky Clover

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Lucky Clover
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  3
 • Min Bet
  0.05
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  NU
 • Rating
  10
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Lucky Clover

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Lucky Clover cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Lucky Clover este un joc de păcănele produs de iSoftbet, un provider destul de cunoscut în România. Astfel este interesant de văzut cu ce vine acest slot video. Joacă gratuit și la alte sloturi video asemănătoare de la alți producători ☞ Dragon’s Wild Fire de Mazooma  ☞ Zeus de WMS  ☞ Orient Express de Yggdrasil Gaming


Caracteristicile jocului de păcănele Lucky Clover

Lucky Clover ne întâmpină cu un background verde plin de frunze de trifoi, semn că norocul este peste tot în aer. Structura este una clasică de 5 pe 3, cu 5 linii de câștig. Având puține linii, înseamnă că o combinație câștigătoare poate genera câștiguri destul de consistente.

Una din caracteristicile principale care mi-a sărit în ochi este miza minimă. Aceasta pornește de la doar 0.05RON. Eu nu am mai văzut până acum un joc cu o miză minimă atât de redusă la nici un alt joc de păcănele din România. Miza maximă poate fi urcată doar până la 2.50RON, jocul fiind clar destinat jucătorilor cu un buget redus.

Ca simboluri, găsim fucrte (prune, cireșe, banane), dar și șeptari. Deci putem trece Lucky Clover în categoria jocurilor ca la aparate 7777, sau în categoria păcănelelor cu fructe. Vezi top păcănele de fructe recomandate de PariuriX!


Cum câștig în jocul de păcănele 777 Lucky Clover?

Trebuie să prinzi minim 3 simboluri identice de la stânga la dreapta pe o linie. Simbolul WILD te poate ajuta în acest sens, el înlocuind orice alt simbol în afară de Scatter pentru a da câștigul maxim posibil pe o linie. Deci are rol de Joker.

Există și două tipuri de simboluri Scatter.  În primul rând avem steluțele care pot apărea oriunde pe ecran, ele oferind diferite câștiguri în funcție de numărul lor (minim 3). Simbolul banană are rol de Scatter special. El apare doar pe rolele 1, 3 și 5, dar poate aduce câștiguri foarte consistente!

 

Joacă aici păcănele 777 gratis precum Lucky Clover!

Poți juca păcănele 777 gratis direct pe site-ul nostru. Trebuie doar să te duci în partea de sus a acestei pagini și să dai click pe fereastra dinamică pentru a începe să te joci! Ca alternativă, poți juca Lucky Clover gratis la Vlad Cazino, prin accesarea opțiunii ”Joc pe bani virtuali”.

Iar când te simți pregătit poți face trecerea la sesiuni pe bani reali, ★★★Vlad Cazino★★★ oferind clienților noi un super bonus de bun venit Vlad Cazino. Acest joc de păcănele 777, ca și multe altele din oferta Vlad Cazino, este disponibil atât de pe desktop, cât și de pe mobil (direct din browser sau prin cadrul aplicației pentru IOS și Android). Mai vezi și 5 jocuri cu RTP de 98% de la Vlad Cazino

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Lucky Clover cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate