Lucky Angler logo

Lucky Angler

2.5 ( 2 recenzii ) Votează!
235
96.4%
FREE SPINS
JOACĂ LA Vlad Cazino
Lucky Angler cover
phone shifting suggestion
Lucky Angler logo

Joacă Lucky Angler

în cazinoul de top Vlad Cazino

Jackpot Progresiv Max Bet Min Bet
NU 600 1.5
Free Spins Simbolul Scatter Evaluare
DA DA 8
Coloane / Stiluri Combinații posibile Payout
5 15 96.4%
Lucky Angler

Ți-ai dorit dintotdeauna să mergi la pescuit la copcă, exact ca un veritabil eschimos? Poate că nu aveai chef să stai să îngheți toată ziua, poate că îți era teamă să stai cu orele deasupra unui lac înghețat, sau pur și simplu nu ai avut norocul să te naști la Polul Nord. Indiferent de motiv, avem cea mai bună alternativă pentru tine, direct din confortul casei tale – jocul de păcănele Lucky Angler.

Vezi alte top sloturi de la NetEnt Disco SpinsHotline Sparks


Caracteristicile jocului de păcănele online Lucky Angler

Lucky Angler este un joc de păcănele de la NetEnt, de 5 pe 3, cu 30 de linii de câștig și o miză ce poate fi setată între 1.50RON și 600RON.

Background-ul este unul dinamic reprezentat de o lume marină, unde diferiți pești se plimbă nestingheriți. Simbolurile disponibile în joc ne duce cu gândul la o mare situată undeva mai la Polul Nord, ținând cont că acestea sunt reprezentate de cărți de joc înghețate, și de pești și alte creaturi marine prinse în sfere de gheață. Și numele complet al jocului este mai mult decât concludent – ”Lucky Angler – A snowy catch”. Iar dacă te interesează tematica, vezi și cele 3 sloturi cu tematică de iarnă de încercat cu oferte faine!


Cum câștigăm în jocul ca la aparate Lucky Angler?

Trebuie să prinzi minim 3 simboluri identice de la stânga la dreapta pe o linie. Simbolul Sticky Wild te poate ajuta în acest sens, el înlocuind orice alt simbol în afară de Scatter pentru a da câștigul maxim posibil pe o linie. Un simbol Sticky Wild rămâne pe o rolă până când nu mai este nici un câștig nou cu Sticky Wild.

De asemenea, trei sau mai multe simboluri Scatter care apar oriunde pe role activează Free Spins în cadrul cărora putem acumula câștiguri consistente.


Unde joci online păcănele, gratis sau pe bani reali?

În primul rând poți juca păcănele online gratis direct pe site-ul nostru. Trebuie doar să te duci în partea de sus a acestei pagini și să dai click pe fereastra dinamică pentru a începe să te joci! Ca alternativă, poți juca Lucky Angler gratis la Vlad Cazino, prin accesarea opțiunii ”Joc pe bani virtuali”.

Iar când te simți pregătit poți face trecerea la sesiuni pe bani reali, ★★★Vlad Cazino★★★ oferind clienților noi un super bonus de bun venit ce poate fi descoperit AICI. Acest joc de păcănele online, ca și multe altele din oferta Vlad Cazino, este disponibil atât de pe desktop, cât și de pe mobil (direct din browser sau prin cadrul aplicației pentru IOS și Android).