Lost Relics logo

Lost Relics

2.5 ( 2 recenzii ) Votează!
226
96.3%
FREE SPINS
JOACĂ LA Vlad Cazino
Lost Relics cover
phone shifting suggestion
Lost Relics logo

Joacă Lost Relics

în cazinoul de top Vlad Cazino

Jackpot Progresiv Max Bet Min Bet
NU 200 1
Free Spins Simbolul Scatter Evaluare
DA DA 8
Coloane / Stiluri Combinații posibile Payout
5 30 96.3%
Lost Relics

Lost Relics este o nouă producție marca NetEnt ce ne duce în căutarea de comori de mult pierdute, ce ne pot genera la propriu câștiguri fantastice. Vorbim astfel de o temă mistică și intensă ce combină o grafică modernă cu o coloană sonoră ce te afundă definitiv în atmosfera creată de joc. Alte sloturi NetEnt ☞ Mythic MaidenOzzy OsbourneSparks


Caracteristicile jocului de păcănele Lost Relics

Tabla de joc este una inedită de 5 pe 5. Miza minimă este de 1RON și poate fi urcată până la 200RON. Ca simboluri găsim tot felul de bijuterii antice  ce iau forme cunoscute precum treflă, inimă, romb și multe altele. Vezi avantajele pariului pe miză maximă la sloturi video aici. 

Modul de câștig este și el unul inedit. Spre deosebire de majoritatea jocurilor de păcănele unde trebuie să ai mai multe simboluri consecutive pe o linie pentru a câștiga, aici trebuie să formezi un cluster de minim 6 simboluri. Un simbol este parte dintr-un cluster dacă este adiacent pe orizontală sau verticală cu același simbol. Asta înseamnă că poți avea de exemplu 3 simboluri pe o linie, și exact pe linia de sub încă 3 de același tip.


Facilități disponibile în Lost Relics

Jocul Lost Relics vine cu multe funcții interesante precum ”Funcții aleatorii”, ”Coin Win”, ”Extra Wild”, ”Extra Scatter”, ”Free Spins” sau  ”Hidden Chest”. Dar nu îți voi strica surpriza; cel mai bine este să accesezi jocul chiar acum și să descoperi singur în ce constă fiecare din aceste super funcții! Mai mult despre tipuri de wild întâlnit la păcănele, aici. 


Unde găsesc păcănele gratis online precum Lost Relics?  

În primul rând poți juca păcănele online gratis direct pe site-ul nostru. Trebuie doar să te duci în partea de sus a acestei pagini și să dai click pe fereastra dinamică pentru a începe să te joci! Ca alternativă, poți juca Lost Relics gratis la Vlad Cazino, prin accesarea opțiunii ”Joc pe bani virtuali”.

Iar când te simți pregătit poți face trecerea la sesiuni pe bani reali, ★★★Vlad Cazino★★★ oferind clienților noi un super bonus de bun venit ce poate fi descoperit AICI. Acest joc de păcănele, ca și multe altele din oferta Vlad Cazino, este disponibil atât de pe desktop, cât și de pe mobil (direct din browser sau prin cadrul aplicației pentru IOS și Android).

Păcănele online gratis 2020 - joacă pe bani reali!