1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Lord of the Ocean

Lord of the Ocean

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Lord of the Ocean
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
95.2%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  9
 • %
  Payout
  95.2%
Despre Slotul Lord of the Ocean

Lord of Ocean este un slot de păcănele creat de Novomatic, cu 5 role și 10 linii de plată. Vei observa că slotul are o temă mitologică greacă, în care este pus accentul pe zeul mării, Poseidon, Lord of the Ocean. Slotul are un aspect similar cu Book of Ra, cu niște note mai moderne. Novomatic mai oferă jocuri gratis ☞ Golden ArkCaptain VentureRoaring Forties

Descrierea slotului video Lord of the Ocean

Rolele slotului sunt așezate pe un fundal albastru frumos, cu o ambianță pașnică. Pe role îl veți întâlni pe marele zeu submarin Poseidon, înconjurat de sirene, cufare pline de comori, amulete încrustate cu bijuterii și o poarta. Acestea sunt simbolurile pe care le veți juca pentru a obține linii de plată. Pe lângă elementele maritime, pictogramele care vă vor aduce câștiguri includ și cărțile de poker, prezente de la numărul 10 până la Ace. Aceste cărți sunt adaptate grafic sub tematica jocului. 

Păcănele online gratis 2020 - joacă pe bani reali!

Caracteristicile slotului video Lord of the Ocean

Ideea de bază este să aliniați pictogramele de a stânga la dreapta consecutiv pentru a lua premii. Simbolul wild este însuși Poseidon. Luat în număr de 5, pe pariu maxim, îți poate oferi un premiu până la 50.000 de monede, unul din cele mai mari jackpoturi cu bani reali! În rol de simbolul wild, Poseidon va înlocui orice alt simbol pictogramă pentru a ajuta la crearea liniilor de plată. Top sloturi video cu jackpoturi aici. 

Imaginea Ornate Gold servește ca Scatter, și declanșează rotiri gratuite. În plus, pictograma Scatter este cea care oferă slotului online Lord of the Ocean varianta mare, prin care RTP este de 95,2%! Vezi mai multe detalii despre noțiunile de Return to Player și volatilitate

Simbolul scatter plătește trei sau mai multe simboluri oriunde pe role. Cu cât sunt mai multe simboluri, cu atât plata este mai mare. Odată ce plata este calculată, jucătorul va primi, de asemenea, zece rotiri gratuite, cu un simbol de expansiune aleatoriu. Simbolul în expansiune este atribuit la întâmplare înainte de a începe rotirile gratuite.

După ce fiecare rotire se termină și câștigurile jucătorului au fost calculate, oricare dintre simbolurile atribuite se va extinde. Aceasta are loc pentru a umple tamburul, iar combinațiile câștigătoare sunt recalculate.

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Superbet ★ NetBet ★ eFortuna Admiral ★ Casa Pariurilor ★

Superbet Casino
L1203785W001253
Joacă acum Lord of the Ocean cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

 

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15