1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Lights

Lights

2.5
( 2 recenzii )
Evaluează!
Lights
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.1%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  450
 • Min Bet
  0.45
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  9
 • %
  Payout
  96.1%
Despre Slotul Lights

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Lights cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Te-ai săturat de stresul cotidian și vrei să te relaxezi la un joc de păcănele cu totul aparte? Atunci încearcă Lights, slotul video de la NetEnt care de la prima accesare te va întâmpina cu o melodie caldă, de meditație, numai bună pentru a trage un pui de somn după ce o asculți. Grafica este și ea una relaxantă, o pădure cu munți pe margine și cu un râu în centru formând background-ul. NetEnt este renumit pentru multe top sloturi, printre care ☞ Secret of the StonesReel RushSpinata Grande


Caracteristicile jocului de păcănele online Ligts

Dar lăsând la o parte atmosfera relaxantă creată de Lights, cu ce caracteristici vine jocul, și cum câștigăm în el?

Jocul este de 5 pe 3, cu 9 linii de câștig și o volatilitate medie. Miza poate fi setată între 0.45RON și 450RON. O singură mână îți poate aduce câștiguri de până la 90,000 de fise. O altă funcție mai puțin cunoscută la sloturi online dar foarte comodă este cea de autoplay, vezi ce prezintă aceasta. 

Iar pentru ca să joci cu pasiune și cu ceva câștiguri, recomandăm să revezi strategia jocului la aparatele slot!


Floating Wild, una din funcțiile speciale ale jocului

Una dintre principalele funcții ale jocului este simbolul Floating Wild. Pe durata fiecărei învârtiri licuricii roiesc pe role activând aleatoriu între 2 și 4 Floating Wilds. Simbolul Wild are rol de Joker, el putând să înlocuiască orice alt simbol cu excepția celor Scatter    .

De asemenea, 3 simboluri Scatter (reprezentate prin simbolul Ying-Yang) oriunde pe role declanșează 10 rotiri gratuite. Fiecare simbol Scatter suplimentar (maxim 5) aduc 10 runde suplimentare. La fiecare rotire gratuită apar aleatoriu între 3 și 6 Floating Wilds, ceea ce poate genera super premii!


Unde joci online păcănele, gratis sau pe bani reali?

În primul rând poți juca păcănele online gratis direct pe site-ul nostru. Trebuie doar să te duci în partea de sus a acestei pagini și să dai click pe fereastra dinamică pentru a începe să te joci! Ca alternativă, poți juca Lights gratis la Vlad Cazino, prin accesarea opțiunii ”Joc pe bani virtuali”. Cum și unde mai poți juca gratuit în sloturi video?

Iar când te simți pregătit poți face trecerea la sesiuni pe bani reali, ★★★Vlad Cazino★★★ oferind clienților noi un super bonus de bun venit ce poate fi descoperit AICI. Acest joc de păcănele online, ca și multe altele din oferta Vlad Cazino, este disponibil atât de pe desktop, cât și de pe mobil (direct din browser sau prin cadrul aplicației pentru IOS și Android).

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Lights cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15