1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Leprechaun Carol

Leprechaun Carol

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Leprechaun Carol
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.53%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.53%
Despre Slotul Leprechaun Carol

Moș Crăciun s-a uitat peste costurile de la Crăciunul de anul trecut și nu este mulțumit. "Spiridușii au cerut mai mult decât anul trecut. Nu cred că îmi permit și anul acesta.", se gândește el. "Să vedem, ce alte creaturi mici și harnice, legate de zâne, știu eu care să mă coste mai puțin?". Nu i-a luat mult timp să găsească răspunsul: "Spiridușii!". Sigur, sunt șireți și morocănoși jumătate din timp, dar sunt de ajuns.

 

Îmbrăcați-vă bine, suntem pe cale să facem o excursie în patria spiridușilor și poate fi destul de frig în această perioadă a anului.

 

Joacă acum acest slot video în Magnumbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Leprechaun Carol

Moșului i-a plăcut Tărâmul Spiridușilor, așa că a decis să construiască jocul de păcănele acolo. Când intrați pentru prima dată pe aceste terenuri, un spiriduș zâmbitor, îmbrăcat în roșu și ținând în mână o trompetă vă salută și se oferă să vă fie ghid prin acest joc.

 

Jocul de păcănele Leprechaun Carol este biletul tău spre o lume încântătoare de colinde de Crăciun și câștiguri fantastice. Cu o volatilitate ridicată și un RTP de 96,53%, acest slot video îți poate aduce un premiu masiv de până la 6.000x pariul tău și îți poate încălzi sărbătorile!

 

Cum se joacă Leprechaun Carol

Leprechaun Carol este un slot video cu 5 role și 3 rânduri, cu 20 de linii de plată, care te poate premia cu câștiguri în valoare de comoara de la capătul curcubeului. Acest joc are o valoare de revenire la jucător de 96,53%, iar volatilitatea sa este cotată ca fiind ridicată.

 

Spiridușii au tot felul de simboluri magice care te pot ajuta în joc:

 

 • Spiridușul - Plătește 50x miza ta dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată.
 • Pălăria - Plătește 25x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Lucky Pipe - Plătește de 12,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Pahar cu bere irlandeză - Plătește de 10x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The Ace Card - Plătește 8.75x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The King Card - Plătește de 7,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Regină - Plătește 6,25x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cărțile Valet și 10 - Fiecare plătește de 5 ori miza ta dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată.
 • Probabil cel mai strălucitor și mai fericit simbol din Universul Simbolurilor este simbolul Wild din acest joc. Acesta arată ca un curcubeu colorat și are mici cadouri în colțul din dreapta. Simbolul Curcubeu poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celui Scatter. Fiind un simbol atât de pozitiv și vesel, acesta aterizează pe toate rolele.

 

O oală de aur galbenă, strălucitoare, cu un decor de Crăciun, reprezintă simbolul Scatter - bucurie (și aur) pentru lume. Acest simbol prețios aterizează pe rolele 1, 3 și 5 și poate declanșa Jocul Bonus.

 

Cum să câștigi în Leprechaun Carol

Spiridușii au vrut să vă ofere cel mai bun cadou de Crăciun, așa că au echipat acest slot cu 2 caracteristici uimitoare:

 

Funcțiile Random Spin 

 

În sezonul cadourilor, jocul ca la aparate Leprechaun Carol îți oferă patru posibile caracteristici aleatorii:

 

 • The Raining Wilds - mai degrabă Snowing Wilds, nu-i așa? În această rundă, un număr aleatoriu de simboluri Wild sunt adăugate pe ecran în poziții arbitrare în timpul rotirii.
 • Alege o vioară - după ce se termină rotirea, 5 vioare înghețate, albe și roșii, împodobite cu fulgi de zăpadă jucăuși, apar pe ecran. Alege unul și dezvăluie un premiu în bani!
 • Simbol uriaș - în timpul rotirii, un simbol uriaș format dintr-o grilă 3×3 a aceluiași simbol apare oriunde pe ecran. Ho ho ho ho, surpriză, surpriză!
 • Scatter Nudge - această funcție este o scurtătură vicleană a spiridușilor către jocul bonus. Ei au creat această pistă prin Tărâmul Scatter pentru ca tu să ai mai multe șanse de câștig! Această funcție poate fi declanșată aleatoriu atunci când se întâmplă 2 lucruri în același timp: (1) există 2 simboluri Scatter pe rolele 1 și 3 și (2) un alt simbol Gold Pot se află chiar deasupra sau sub primul simbol sau ultimul simbol de pe rola 5. Când spiridușul-ghid simte că un simbol Scatter este atât de aproape de a ateriza, el lovește ecranul, făcându-l să se agite astfel încât simbolul dorit să cadă. Ei sunt 100% zâne, așa că spiridușii au propriul lor tip special de magie.
 •  

Jocul bonus aleatoriu  

 

Vedeta acestui joc de păcănele este jocul bonus. Acesta poate fi activat prin aterizarea a 3 simboluri Gold Pot pe rolele 1, 3 și 5. Se va declanșa unul dintre următoarele 3 Jocuri Bonus:

 

1. Alegătorul de rotiri gratuite  

 

Fulgi de zăpadă sclipitori vor aluneca pe ecran, lăsând în urmă o pajiște acoperită cu zăpadă înghețată și o mulțime de ciuperci, de toate formele și mărimile.

 

Free Spins Picker începe cu 20 de învârtiri gratuite și un multiplicator 3x în mod implicit. Înainte de începerea rundei, jocul vă va cere să culegeți ciuperci pentru a dezvălui mai multe premii, până când veți găsi o ciupercă de colecție (sau mai bine zis otrăvitoare). Așadar, alegeți cu viclenie. Puteți câștiga până la 3 tipuri de premii:

 

Free Spins - ciupercile care te premiază cu rotiri gratuite se numesc Spinny Mushrooms din motive evidente. Acest tip de premiu vă oferă mai multe rotiri gratuite care se adaugă la cele implicite.

Multiplicator - unele ciuperci vor dezvălui un multiplicator care va fi adăugat la cel existent. Spiridușul le cunoaște sub numele de Ciuperca Multiplicatoare.

Simboluri care se transformă în Wild-uri - dezvăluie un anumit simbol care va juca rolul de simbol Wild, având posibilitatea de a înlocui orice alt simbol în timpul rundei Free Spins Picker. Aceste Trufe Wild sunt destul de rare, dar merită atât de mult.

Ciuperca Collect pune capăt acestei Parade a Premiilor - atunci când o dezvălui, nu mai poți selecta o ciupercă. Runda Free Spins începe cu suma totală a premiilor câștigate. Dacă ai fost cuminte anul acesta, sacul lui Moș Crăciun îți va aduce toate aceste premii.

 

2. Colecționar de monede  

 

Această funcție începe cu 15 Free Spins și un multiplicator de 4x. În această rundă, toate simbolurile Gold Pot sunt înlocuite cu un simbol Coin strălucitor, cu un fulg de zăpadă în mijloc.

 

Spiridușii au adăugat o funcție progresivă în această rundă, pentru ca tu să poți da lovitura mare. Pentru a juca această funcție, trebuie să colectați puncte pentru a avansa prin cele 2 niveluri consecutive. Strângeți puncte dacă prindeți cât mai multe simboluri Coin. Fiecare Simbol Monedă vă acordă 1 punct și, dacă acumulați 5 puncte, se acordă 5 rotiri gratuite suplimentare și o creștere de 1x a multiplicatorului. Valoarea maximă a multiplicatorului este de 6x. Dacă adunați alte 5 puncte, se acordă mai multe rotiri gratuite, dar multiplicatorul rămâne același.

 

3. Simboluri gigant  

 

Această rundă vă acordă 3 rotiri gratuite cu un simbol uriaș pe role. La începutul fiecărei învârtiri, spiridușul care te ghidează începe să cânte la trompetă melodia "Și un An Nou fericit!". 9 note muzicale duble zboară de pe instrumentul muzical spre role și aterizează pe ele, în grup. Un simbol uriaș se formează în locul unde au aterizat. Un simbol gigant diferit va apărea la fiecare rotire gratuită.

 

Pariuri și câștiguri  

Poți intra în Comunitatea Spiridușilor cu 0,20 sau 100 în buzunar. Spiridușii sunt atât de obișnuiți cu banii (în special cu aurul) încât nu le mai pasă de ei. Pentru a-ți mări pariul pur și simplu apasă butoanele (+) și (-) de lângă cel de "Spin".

 

Grafică   

Primul ecran vă oferă o priveliște uimitoare a Patriei Spiridușilor. Locuințe mici acoperite de zăpadă albă și pufoasă pot fi văzute pe ambele părți ale rolelor. Ghidul tău este așezat în colțul stâng al rolelor, așteptându-te să obții acele câștiguri mari. Un milion de fulgi de zăpadă se leagănă delicat de pe cerul fără nori și aterizează pe partea de sus a rolelor.

 

Moș Crăciun a adăugat niște note de Crăciun la muzica irlandeză care a dominat Țara Spiridușilor. De aceea, veți asculta o combinație de sunete asemănătoare colindelor și tonuri irlandeze. A făcut o treabă destul de bună, dacă ne întrebați pe noi.

 

Activați orice funcție și în timpul rundei se va auzi cântecul "We wish you a Merry Christmas!". Chiar poți simți magia Crăciunului, nu-i așa?

 

Concluzie  Leprechaun Carol

Leprechaun Carol este un joc video de păcănele video de iarnă și festiv care te poate premia cu cadouri dulci în valoare de 6.000 de ori miza ta. Învârte rolele până când declanșezi toate funcțiile și stai aproape de ghidul tău Leprechaun, el te va ajuta să atingi toate câștigurile mari.

 

Dacă îți place simpaticul spiriduș, joacă slotul original, Leprechaun Song și ai șansa de a câștiga până la 757x pariul tău

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16