1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Legacy of Dead

Legacy of Dead

1.9
( 5 recenzii )
Evaluează!
Legacy of Dead
phone shifting suggestion
Rating Total:
1.9 Stele
%
Procentaj de Payout:
94.51%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  94.51%
Despre Slotul Legacy of Dead

Legacy of Dead este un slot video clasic cu 5 role, 3 coloane și 10 linii de câștig, însă există și capitole la care se evidențiază de alte jocuri de genul. La fel de corect este și faptul că vom găsi și multe similitudini cu alte sloturi video mult mai cunoscute. Play'n Go mai oferă și alte sloturi precum ☞ Rise of MerlinTroll Hunters 2Book of Dead


Caracteristicile jocului Legacy of Dead

Legacy of Dead este un joc similar cu Book of Dead, care era răspunsul celor de la Play'N Go pentru popularul Book of Ra de la Novomatic. Astfel Legacy of Dead, ca și celelalte jocuri menționate, ne transportă în Egiptul Antic acolo unde vom da nas în nas cu faraoni și simboluri specifice acelor vremuri, dar și cu cufere misterioare care iau locul popularelor cărți din Book of Ra și Book of Dead. Nu lipsesc nici simbolurile secundare cu câștiguri mici reprezentate prin cărți de joc (10, J, Q, K, A).

Coloana sonoră a jocului este una apăsătoare, mai ales atunci când lăsăm jocul în stand-by. Însă când începem să ne jucăm, sunetul devinde deodată mult mai vioi, mai ales atunci când prindem și câteva mâini câștigătoare mai valoroase. Și dacă te interesează păcănele online - Unde să joci Book of Ra și cele mai bune sloturi legate de tema egipteană, fă click aici!


Cum câștigăm în Legacy of Dead?

Simbolul Scatter funcționează ca un Joker și poate înlocui toate celelalte simboluri, având practic același rol pe care îl aveau Wild-urile în alte jocuri (trage cu ochiul și la tipuri de wild-uri existente la jocuri de păcănele). Însă aceste nu este singurul său rol; atunci când prindem 3 sau mai multe scattere se activează rundele gratuite (inițial în număr de 8).

În timpul Rotirilor Gratuite este selectat aleatoriu un simbol obișnuit (cu excepția simbolului Scatter) care se va transforma în Simbol Extins. Când apare un număr suficient de simboluri, acestea se extind și acoperă toate pozițiile de pe role. Aceste simboluri nu trebuie să fie alăturate pentru a realiza o combinație câștigătoare. 3 sau mai multe simboluri Scatter reactivează Rotirile Gratuite. Se acordă 8 rotiri gratuite suplimentare. Este selectat aleatoriu un Simbol special Extins suplimentar.

Jocul mai are, de asemenea, o rundă opțională de Pariu (Gamble) care vă oferă șansa de a multiplica premiul total la orice rotire în jocul principal ghicind corect culoarea sau numărul unei cărți ascunse. Runda Gamble poate fi jucată de până la cinci ori la rând. Practic este o funcție foarte similară cu celebrul pariu pe roșu / negru pe care îl știm din alte jocuri de păcănele.


RTP, miză minimă și cazinouri recomandate

Jocul de păcănele Legacy Of Dead are un RTP de 94.51%, deci nu excelează la acest capitol. Vestea bună este aceea că miza minimă pe linie este de 0.05RON, deci te poți juca pe mize ce încep de la doar 0.50RON mâna. Ce înseamnă volatilitatea când joci sloturi online? Vezi un articol la temă. 

Legacy of Dead poate fi găsit la mai multe cazinouri online licențiate (ai lista mai jos), iar toate acestea oferă și pachete atractive de bun venit. De asemenea, ai posibilitatea de a testa întâi jocul pe fonduri virtuale înainte de a face trecerea către sesiuni pe bani reali. Vezi și ce trebuie să știi despre jocul gratis la sloturi online. 
Cazinouri online recomandate unde ne putem juca: ★ Betano Netbet Unibet Vlad Cazino ★

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă Legacy of Dead cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate