1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Kobushi

Kobushi

2.25
( 2 recenzii )
Evaluează!
Kobushi
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.25 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  2
 • Min Bet
  0.05
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  10
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  30
 • %
  Payout
Despre Slotul Kobushi

iSoftBet prezintă un slot cu adevărat original - jocul de păcănele Kobushi, inspirat din serialul francez în care mai multe  personaje animate devin vii. Două jackpot-uri și runde gratuite sunt bonusuri pe care sigur vrei să le obții jucând acest slot gratuit. Mai vezi și jackpoturi în sloturile top de iSoftbet ☞ Lucky DragonRoyal CashMona Lisa Jewels

Descrierea slotului video Kobushi

Slotul prezintă multe personaje, inclusiv o caracatiță purpurie, un pește cu ochi largi și câteva personaje de sushi viu colorate. Acest slot de iSoftbet are un design foarte original. Simbolurile sunt create în formă de pătrat. Aceasta face ca slotul să pară mai compact. Fiecare simbol are un fundal diferit, iar jocul în sine arată foarte colorat și elegant. Pe lângă personajele din serialul animat francez, slotul mai conține și simboluri de poker. Coloana sonoră însoțitoare este foarte potrivită fiind o melodie orientală care cântă pe tot parcursul jocului. 

Tipuri de sloturi (păcănele) disponibile la cazinourile online care merită jucate acum!

Caracteristicile slotului video Kobushi

Ca și majoritatea sloturilor de la iSoftbet, Kobushi are cinci tambururi. Există un total 30 de linii câștigătoare, cu flexibilitatea de a alege un număr de până la 30. La început vei configura jocul după dorință și îți vei alege suma monedei și pariul pe linie.

Pentru a câștiga, va trebui să obții cel puțin trei simboluri la rând de la stânga la dreapta pe o linie câștigătoare. Fiecare simbol îți va oferi o sumă diferită de câștig, de exemplu Bandana verde care poartă sushi este simbolul plătit în comun cu caracatița. Acestea îți oferă un câștig de 1000 de monede pentru cinci simboluri luate. Acest simbol are funcția de Wild în timpu jocului și va înlocuitoate simbolurile în afară de simbolurile Scatter și bonus. Celelalte simboluri din slot plătesc între 500 și 50 de monede pentru cinci, simbolurile cărților de poker fiind de cea mai mică valoarei.

Simbolul Scatter este somonul, și acesta plătește 5x, 10x sau 25x dimensiunea totală a pariului tău în cazul în care obții 3, 4 sau 5 simboluri oriunde pe cele cinci role.

Slotul video Kobushi oferă două jackpot-uri progresive care pot fi câștigate în acest joc - Jackpotul Sushi mic și Jackpotul Kobushi mare. Acestea sunt disponibile doar când joci pe pariu maxim. Pentru a activa runda, va trebui să nimerești simbolul Bonus Kobushi minim trei pe role. 

Runda bonus este activată cu al treilea simbol de scatter în timpul jocului, bonusul fiind reprezentat de o pisica grasă. Urmează un joc în care pisica va alege care bol de sushi să mănânce și câte rotiri gratuite ți se oferă. Aici poți descoperi și un simbol wild care îți va mări suma câștigată în baza multiplicatorilor. Merită de revizuit și opțiunea stop spin care este o atracție la unele sloturi video online. 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Netbet Superbet ★ Casa Pariurilor ★

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Kobushi cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15