1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. King Kong

King Kong

3.25
( 4 recenzii )
Evaluează!
King Kong
phone shifting suggestion
Rating Total:
3.25 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
Despre Slotul King Kong

King Kong a atins inimile iubitorilor de filme de groază din momentul în care giganta gorilă apăruse pentru prima oară pe ecran în 1933. Folosind ideia flmului de groază, Playtech vine cu tematică în care jucătorilor de sloturi li se oferă și premii de groază! Playtech mai este cunoscut și pentru jocurile de păcănele ☞ Dragon Champions ☞ Superman the MovieBeach life

Istoria Jocului King Kong

Slotul este bazat pe filmul actualizat din 2005, regizat de Peter Jackson (Lord of the Rings), prezentând actrița îndrăgostită Anne Darrow și aspirantul scenarist Jack Driscoll, porniți într-o călătorie spre misteriosul Skull Island. Pe insulă se planifica să filmeze un film, când îl întâlnesc pe cel mai temut locuitor al insulei - King Kong.

Joacă și în alte 10 sloturi video inspirate din filme sau seriale!

Caracteristicile slotului video King Kong

Slotul ne oferă două moduri de joc separate: Wild Jungle și Dramatic Big City Bonus Mode, care sunt de fapt cele două scene principale ale filmului. Modul principal este modul Jungle, unde există 2 caracteristici bonus, pe care le activezi și obții 3 sau mai multe simboluri King Kong oriunde pe role. Pentru aceste simboluri de temut ți se acordă 3 respins. 

Următoarea și mai interesantă caracteristică se numește Skull Island Bonus. Îl activezi obținând 3 sau mai multe simboluri Kong. Odată intrat, vei găsi o hartă a Skull Island cu 13 opțiuni. Vei dezvălui 1 din 3 creaturi sau chiar pe King Kong - și dacă se potrivesc vei câștiga o valoare multiplicatoare diferită. Alte simboluri prezintă o listă de valori sau multiplicatori. De exemplu, Brontosaurus oferă un multiplicator de 10x, Raptor - de 15x, T-Rex vă va oferi un multiplicator de 20x. În fine, marele și temutul King Kong vă va oferi un multiplicator de 30x. Funcția Bonus Skull Island se va încheia dacă dezvălui 3 creaturi King Kong sau 3 alte creaturi.

Al doilea mod este Modul Big City pe care apare după ce părăsești funcția Bonus Skull Island. Există 2 runde bonus în modul Big City. Prima este caracteristică Respins Wild Kong, care este declanșată prin obținerea a 3 sau mai multe simboluri sălbatice King Kong. Vei primi apoi 3 respins gratuit care vin cu simboluri wild în creștere, iar dacă vrei să afli mai multe despre simboluri wild, vezi aici un articol explicativ. 

Sloturile făcute în baza filmelor de groază, pentru care și Hong Kong, oferă o distracție aparte pentru că mimează o aventură trecută deja vizual. Astfel, jocul în astfel de sloturi nu este doar distractiv, dar și oferă spațiu pentru strategii noi, și desigur că câștiguri neuitate! 

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★★ Netbet ★★ Casa Pariurilor ★★

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum King Kong cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16