1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Juicy Fruits Multihold

Juicy Fruits Multihold

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Juicy Fruits Multihold
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.04%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  250
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  50
 • %
  Payout
  96.04%
Despre Slotul Juicy Fruits Multihold

Cel mai recent deliciu de fructe de la Pragmatic Play, cunoscut și sub numele de Juicy Fruits Multihold, se mândrește cu simboluri cu adevărat uimitoare, cu un aspect atât de proaspăt și aromat, încât ești tentat să iei unul dintre ele, în timp ce acestea strălucesc pe role. Gameplay-ul este curat, cu un joc de bază standard și o rundă de Free Spins simplă, dar incitantă, care oferă jucătorilor un sentiment puternic de progresie și oportunități infinite! Recunoaștem, ne așteptăm întotdeauna la jocuri grozave de la Pragmatic Play, dar ei reușesc întotdeauna să livreze acel wow percutant în fiecare titlu, iar Juicy Fruits Multihold nu face excepție, așa că hai să o numim o regulă!

 

Joacă acum acest slot video în Conti Cazino Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Juicy Fruits Multihold

Acest Slot Pragmatic ne-a spălat într-un val de răcorire, cu lămâile și limonii săi zesty și lămâile și fructele sale atât de dulci, dulci! Am văzut o mulțime de sloturi cu aromă de fructe, dar Pragmatic Play știe ce face când vine vorba de a păstra conținutul proaspăt. Am fost pierduți într-un paradis de fructe învârtind pentru niște câștiguri grozave, imagini uimitoare și mecanici grozave. Deci, dacă ați fost un fan al originalului Juicy Fruits Demo, sunteți obligat să se încadrează în dragoste cu această nouă versiune! 

 

Cum se joacă Juicy Fruits Multihold

Distracția fructuoasă are loc pe grila 5×5, oferind o răspândire solidă a câștigurilor potențiale cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente cu următoarele premii maxime: 

 

 • Lucky 7 - Plătește 20x pentru 5 pe rolele adiacente.  
 • Watermelon - Plătește 12x pentru 5 pe rolele adiacente  
 • Raspberry - Plătește 8x pentru 5 pe rolele adiacente  
 • Kiwi - Plătește 5x pentru 5 pe rolele adiacente 
 • Bell - Plătește 3x pentru 5 pe rolele adiacente 
 • Strawberry - Plătește 3x pentru 5 pe rolele adiacente 
 • Peach - Plătește 3x pentru 5 pe rolele adiacente 
 • Orange - Plătește 2x pentru 5 pe rolele adiacente 
 • Lemon - Plătește 2x pentru 5 pe rolele adiacente 
 • Cherry - Plătește 2x pentru 5 pe rolele adiacente 
 • Lime - Plătește 2x pentru 5 pe rolele adiacente
 • Simbolul Wild - Apare pe toate rolele și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului și poate lovi sub formă de 1×1, 2×2, 3×3, 4×4 și 5×5 în jocul de bază și în runda Free Spins.  
 • Simbolul Scatter - Apare pe toate rolele și dacă prindeți 3 sau mai multe din acest diamant uimitor, veți declanșa runda Free Spins, în care este introdusă o altă variantă a simbolului Scatter, Diamond Scatter, care este utilizat în runda bogată în funcții interesante. 

 

Cum să câștigi în Juicy Fruits Multihold

Funcția Free Spins - Pentru a activa această funcție incitantă, tot ce trebuie să faceți este să nimeriți 3 sau mai multe simboluri Scatter impresionante și ați intrat! Odată ce ați intrat, distracția continuă, deoarece 4 role separate se deschid pe ecran, cu trei blocate, iar rola din stânga sus este deschisă pentru afaceri. Simbolul Wild joacă un rol cheie aici, deoarece rămâne pe ecran într-o poziție aleatorie în format 1×1, colectând Simbolurile Scatter Diamond. Atunci când sunt colectate 3 simboluri Diamond Scatter, simbolul Wild crește într-un format 2×2 și te premiază cu o Free Spin suplimentară! Wild-ul poate colecta Diamond Scatters până când ajunge la o dimensiune de 5×5 pe role. 

 

Apoi, pentru ca distracția să fie și mai interesantă, grilele suplimentare sunt deblocate prin colectarea a 3 Simboluri Scatter Verzi pe parcursul rundei Free Spins. Fiecare grilă deblocată te premiază, de asemenea, cu o Free Spin suplimentară. Atunci când o grilă este deblocată, Scatterii verzi vor apărea doar pe ultima grilă deblocată, unde simbolurile Green Free Spins pot fi colectate pentru a debloca următoarea grilă. 

 

Buy Free Spins - Declanșarea Free Spins se poate întâmpla și cu opțiunea Bonus Buy, activând runda bonus pentru 100x pariul total curent. Odată cumpărat, rolele se vor învârti și vă vor premia cu cel puțin 3 Scatters, care declanșează în mod natural runda Free Spins. 

 

Pariuri și câștiguri Juicy Fruits Multihold

Pariurile încep de la 0,25 și merg până la un zesty 250. Acest deliciu fructat are un câștig maxim minunat de 8000x, care vă va aduce cu siguranță niște câștiguri frumoase! RTP-ul se situează la un foarte respectabil 96,04%, ceea ce va face ca jocul să dureze o perioadă bună de timp, cu randamente solide pe tot parcursul. Jocul are o volatilitate foarte mare, ceea ce înseamnă că plățile sunt mai mari, dacă ai răbdare și curaj să le apuci! 

 

Grafică Juicy Fruits Multihold

Vedem o mulțime de titluri de fructe, așa cum am menționat mai devreme, toate cu o grafică și imagini frumoase, de exemplu, Fruit Party 2 Demo! În timp ce acest slot are animații mai mult asemănătoare desenelor animate, Juicy Fruits Multihold merge în direcția opusă - acest slot are imagini ultra-realiste, în care fructele par atât de reale încât practic le putem gusta! Grila se află în centrul unui fundal efervescent, care ne încântă cu adevărat, făcându-ne să ne simțim ca și cum am fi în cel mai luxos cocktail pe care l-am încercat vreodată! Muzica întărește această senzație, deoarece ne distrează cu niște melodii lounge chic care ne fac să ne simțim ca și cum am fi în centrul atenției la un mixer de lux - mixer de sucuri, desigur! Jocul aruncă câteva simboluri de cazino de modă veche pentru a ne reaminti că suntem încă aici pentru afaceri - și că afacerea este distracție bună și un joc grozav! 

 

Concluzie Juicy Fruits Multihold

Un produs complet natural și îndrăznim să spunem organic al Pragmatic Play cu cele mai dulci tratamente proaspăt culese de către echipa uimitoare responsabilă pentru a face aceste sloturi minunate să strălucească. Juicy Fruits Multihold este un joc izbitor din punct de vedere vizual, cu o grafică realistă și o coloană sonoră grozavă. Din punct de vedere mecanic, jocul le oferă jucătorilor o experiență de joc dulce, dar netedă, care se simte la fel de bine ca băutura spumoasă în care este așezat plutind! Funcțiile bonus captivante ale acestui slot sunt captivante, dar nu durează deloc să te obișnuiești cu ele, ceea ce duce la un gameplay cu adevărat fascinant. O experiență revigorantă până la ultima rotire!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16