1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Juicy Fruits

Juicy Fruits

4
( 1 recenzie )
Evaluează!
Juicy Fruits
phone shifting suggestion
Rating Total:
4 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.51%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  50
 • %
  Payout
  96.51%
Despre Slotul Juicy Fruits

Ești pasionat de păcănelele cu o tematică ceva mai clasică, dar ai vrea câteva provocări mai incitante? Providerul Pragmatic Play a lansat în primăvara anului 2021 un video slot extrem de interesant, Juicy Fruits. Acesta are în prim plan simboluri cu fructe, care au un design delicios, însă care aduc și premii generoase. 

Jocul este regăsit în portofoliul mai multor cazinouri online din România și are câteva particularități inedite. Se diferențiază de majoritatea video slot-urilor care au aceeași temă prin grafică și efecte, dar și prin specificațiile tehnice, payout-ul maxim și funcțiile pe care le poți declanșa. În plus, jocul este disponibil atât în varianta pentru desktop, cât și în varianta pentru dispozitive mobile.

Specificații tehnice ale video slot-ului Juicy Fruits

Odată ce ai deschis păcăneaua Juicy Fruits vei întră într-un univers apetisant, care nu se remarcă doar prin aspect, ci și prin construcția tehnică. În acest sens, trebuie menționat faptul că jocul are un RTP de 96.51 și o volatilitate ridicată. Miza pe care o poți plasa este nevoie să fie de minim 0.25 credite și de maxim 100 credite, iar cel mai mare premiu este de 5000x valoarea unei rotiri.

Distracția se va desfășura pe un matrix de 5x5 care are 50 de linii de plată. Pe grilă vor apărea numeroase icon-uri tematice, iar unele dintre ele au și câteva particularități extrem de speciale. Cu ajutorul lor vei putea activa FreeSpins, dar tot acestea au și capacitatea de a-ți crește șansele de câștig prin modificarea dimensiunilor pe care le au. Video slot-ul Juicy Fruits are numeroase atracții pentru care merită să-i dai o șansă.

Simboluri și funcții ale păcănelei Juicy Fruits

Unul dintre cele mai mari atuuri ale jocului este că simbolul cu rol de Wild, adică singura coroană roșie, poate să își modifice forma. În funcție de norocul pe care îl ai în Juicy Fruits, acest icon poate să crească de la dimensiunea de 1x1 până când ajunge la 5x5. 

Pe lângă numeroasele fructe extrem de delicioase și generoase când plătesc, pe matrix vor mai apărea șeptari și clopote, însă atenția se îndreaptă fără îndoială către diamant. El are rol de Scatter și poate să apară pe orice poziție de pe role. Acesta este cheia care când apare de 3 ori în timpul aceleiași runde va activa FreeSpins și îți scade din riscuri. 

Funcția de Rotiri Gratuite are și ea câteva particularități aparte în Juicy Fruits, precum faptul că este progresivă. Dacă în timpul său, apare constant un Wild, care își modifică poziția pe role, de la rundă la rundă, dar are și capacitatea de a se extinde până ajunge la forma de 5x5.

Deschide cont și joacă cu un bonus atractiv de bun venit!

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16