1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Journey to the West

Journey to the West

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Journey to the West
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.47%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.47%
Despre Slotul Journey to the West

Pornește în sacră Călătorie spre Vest alături de eroii clasici. Wukong, Xuanzang, Zhu și Sha sunt stivuiți în videoslotul 3×5, 25 de linii. Experimentează aventurile fiecărui personaj în runda Free Spins, unde poți alege mai multe simboluri care să fie stivuite pe benzile de role și un multiplicator de până la 5x!

 

Wukong, Războinicul Maimuță, se pregătește pentru această călătorie epică dintotdeauna de când își amintește și nu există nimic care să îl rețină. El te-a rugat să i te alături în misiunea sa și să-l ajuți de-a lungul drumului.

 

Joacă acum acest slot video în Casa Pariurilor Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Journey to the West

Călătoria divină a început, iar Războinicul Maimuță vă prezintă pe cei trei prieteni ai săi care se vor alătura călătoriei. Călugărul budist chinez, Tang Sanzang, porcul neastâmpărat, Zhu Bajie și Sha Wujing, creatura cu aspect ciudat, sunt bucuroși să te cunoască și abia așteaptă să înceapă aventura ta.

 

Jocul ca la aparate Journey to the West are o volatilitate medie, 25 de linii de plată și un câștig maxim extraordinar de până la 400x miza ta. Fiecare personaj are funcția specială Free Spins Feature, gata să îl ajute pe eroul nostru-maimuță să depășească toate pericolele și să ajungă la finalul călătoriei teafăr și nevătămat.

 

Cum se joacă Journey to the West

Journey to the West este un slot video 5×3 care ne invită într-o călătorie spirituală pentru a ajunge la iluminarea taoistă. Jocul este dotat cu 25 de linii de plată și un RTP de 96,47% care te va ajuta să depășești amenințările care vor apărea în calea ta. Echipa ta se poate numi Brothership of the Reels - patru prieteni în căutarea unei averi extraordinare.

 

Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt cei patru prieteni. Simbolurile războinicului maimuță este cel mai puternic pentru că plătește de 4 ori pariul tău. El este urmat de Tang Sanzang, Zhu Bajie și Sha Wujing:

 

 • Războinicul Maimuță - Plătește de 4 ori pariul dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată.
 • Tang Sanzang - Plătește de 2 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Zhu Bajie - Plătește de 1,2 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Sha Wujing - Plătește 1 x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul chinezesc care înseamnă patru - Plătește 0,6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Simbolul chinezesc care înseamnă trei - Plătește 0,6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Simbolul chinezesc care înseamnă doi - Plătește 0,52x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Simbolul chinezesc care înseamnă unu - Plătește 0,52x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui Scatter. Arată ca o monedă ciudată, cu fundalul format din șerpi de culoare verde smarald și cuvântul WILD în mijloc. Acest simbol prețios plătește, de asemenea, 16x miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată. Fie ca liniile tale de plată să fie verde smarald cât mai des posibil.

 

Simbolul Free Spins este un alt simbol pe care ai vrea să îl vezi frecvent pe ecran. Aterizați trei sau mai multe pe role și intrați în runda Free Spins. Simbolul Free Spins are doi șerpi aurii pe ambele părți și cuvintele FREE SPINS în mijloc. Nu ai cum să îl ratezi.

 

Cum să câștigi în Journey to the West

În jocul ca la aparate Journey to the West vei întâlni funcțiile Free Spins și Stacked Win. Prima îți oferă cinci Free Spins cu posibilitatea de a alege simbolul stivuit și multiplicatorul de câștiguri, în timp ce cea de-a doua te ajută să prinzi simboluri stivuite pe ecran.

 

Funcția Free Spins

 

Tu și prietenii tăi puteți intra pe tărâmul Free Spins doar dacă prindeți trei sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role. Funcția Free Spins începe cu cinci Free Spins, dar poți câștiga încă trei Free Spins dacă prinzi cel puțin trei simboluri Scatter pe ecran.

 

Regula este că doar unul dintre voi poate intra în Tărâmul Free Spins și poate juca Free Spins. Astfel, înainte de începerea rundei, puteți alege personajul care va juca următoarele cinci Free Spins. Simbolul Wild, Războinicul Maimuță, Tang Sanzang, Zhu Bajie și Sha Wujing sunt opțiunile tale.

 

Personajul pe care îl alegeți va ateriza stivuit pe role și vine cu multiplicatorul său de câștig specific:

 

 • Opțiunea Simbol Wild - Simbolul Wild aterizează stivuit și cu un multiplicator de câștig de 1x. Simbolul Wild plătește 16x pariul dvs. dacă nimeriți 5 pe o linie de plată în timpul celor cinci Free Spins;
 • Opțiunea Monkey Warrior - Simbolul Monkey Warrior aterizează stivuit și cu un multiplicator de câștig de 2x. Simbolul Monkey Warrior plătește 4x pariul dvs. dacă nimeriți 5 pe o linie de plată în timpul celor cinci Free Spins;
 • Opțiunea Tang Sanzang - Simbolul Tang Sanzang apare stivuit și cu un multiplicator de câștig de 3x. Simbolul Tang Sanzang vă plătește 2x pariul dacă nimeriți 5 pe o linie de plată în timpul celor cinci Free Spins;
 • Opțiunea Zhu Bajie - Simbolul Zhu Bajie apare stivuit și cu un multiplicator de câștig de 4x. Simbolul Zhu Bajie plătește 1,2x pariul dvs. dacă nimeriți 5 pe o linie de plată în timpul celor cinci Free Spins;
 • Opțiunea Sha Wujing - simbolul Sha Wujing apare stivuit și cu un multiplicator al câștigului de 5x. Simbolul Sha Wujing plătește 1 x 1 pariul dvs. dacă nimeriți 5 pe o linie de plată în timpul celor cinci Free Spins.

Funcția Stacked Win

 

Această caracteristică se asigură că simbolurile aterizează într-o formație stivuită pe role. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la declanșarea ei, deoarece Stacked Win Feature este disponibilă în timpul jocului de bază. Acest lucru înseamnă că este posibil să vedeți unul dintre personaje să se extindă, acoperind întreaga rolă.

 

Pariuri și câștiguri Journey to the West

Războinicul Maimuță te va duce în călătoria sa spre Vest atât cu 0,25, cât și cu 125 în buzunar. El caută calități personale precum curajul și îndrăzneala atunci când își alege tovarășii. Jocul vă oferă posibilitatea de a vă schimba setările de pariere, de la numărul de monede pe linie până la valoarea monedei. Astfel, puteți alege între 1 și 10 monede pe linie. Valoarea fisei poate varia de la 0,01 la 0,50.

 

O comoară mare de până la 400x pariul tău te așteaptă la sfârșitul călătoriei. Așadar, la sfârșitul călătoriei, nu numai că vei fi un maestru taoist, dar vei fi și mai bogat.

 

Grafică Journey to the West

Rolele sunt susținute de doi stâlpi superb împodobiți cu un model de flori aurii. Deși nu este vizibil, se poate spune că există un acoperiș de pagoda verde care protejează rolele. Patru lămpi chinezești așezate pe ambele părți ale rolelor vă luminează drumul spre câștigul uriaș de până la 400x miza dvs.

 

Declanșați funcția Free Spins Feature și jocul vă duce sus pe cer, deasupra norilor de apus de soare care au o culoare portocalie delicată, unde se află tărâmul Free Spins. Muzica de inspirație asiatică se intensifică, devenind mai alertă în timpul Rundei Free Spins. Poți simți cum se apropie acele câștiguri mari.

 

Concluzie Journey to the West 

Jocul de păcănele Journey to the West vine la pachet cu două funcții uimitoare și îți oferă șansa de a câștiga o avere de până la 400x pariul tău. Declanșează Runda Free Spins, alege-ți personajul preferat și joacă cinci Free Spins cu un anumit multiplicator de câștig. Funcția Stacked Win Feature aranjează simbolurile astfel încât acestea să aterizeze stivuite pe role. Războinicul Maimuță a avut grijă de tot pentru a se asigura că vei obține un câștig mare.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16