1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Joker Bombs

Joker Bombs

3.5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Joker Bombs
phone shifting suggestion
Rating Total:
3.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul Joker Bombs

Slotul „Joker Bombs” de la Hacksaw Gaming este foarte asemănător cu Sweet Bonanza, dar are caracteristici îmbunătățite, despre care vom vorbi mai jos. Grila este plasată pe fundalul unui parc de distracții, iar pe role vin baloane și bomboane în diferite forme și culori. Mai apar cutii din care ies capete de clovni și bombe ce fac ca explozia de culori să fie completată de o explozie de câștiguri.

Este o păcănea Megaways cu 6 role și 6 rânduri, iar pentru a se face o plată nu este necesar ca pictogramele de același fel să se afle pe role adiacente. Este nevoie de minim 8 simboluri. Pe de altă parte, pragul minim al mizei este puțin mai ridicat, de 0,80 RON. Cel maxim este de 400 RON. Am căutat informații despre câștigul maxim, dar nu am găsit. Oricum, cu siguranță că depășește de 10.000x miza.

Descriere slot Joker Bombs

Pictogramele reprezintă tot ce își doresc copiii într-un parc: baloane frumos colorate și bomboane care să le îndulcească ziua. Bomboanele sunt mai valoroase, dintre ele detașându-se cea roșie, care plătește de 200 de ori miza dacă apare pe ecran în minim 15 exemplare. Pentru numai opt bomboane roșii primești de 2,5x miza, ceea ce este destul de ok. Balonul galben în formă de stea este cel mai valoros din categoria sa.

Cum distracția nu este completă fără clovni, jokerul apare și el destul de des în peisaj. Cum se oprește, dă din cap destul de sinistru, dar treci peste acest amănunt dacă se nimerește să contribuie la formarea unui câștig, din postură de Wild. 

Caracteristici slot Joker Bombs

Caracteristica de care beneficiezi cel mai des este modul colapsabil: pictogramele care au alcătuit o combinație câștigătoare dispar, iar în locul său cad altele, astfel că poți obține câștiguri în avalanșă. Dacă un Joker participă la o astfel de combinație, el nu nu dispare, dar nici nu mai este Wild pentru noua „generație” de pictograme. Dacă se strâng minim trei Jokeri, atunci se declanșează o serie de 10 rotiri gratuite în care bombele cu multiplicatori apar mai des pe role.

În mod normal, multiplicatorii se adună, iar abia apoi se înmulțesc cu valoarea combinației. Situația este diferită dacă pe role se oprește „bomba epică”, o bombă care are X pe ea. X-ul se transformă în valoare (până la 10x) care se înmulțește cu valoarea însumată a multiplicatorilor (dacă sunt mai mulți). Dacă pe ecran nu e niciun multiplicator, atunci bomba epică nu explodează.

Bomba cu semnul întrebării ia aleatoriu o valoare de multiplicator, până la 50x. Să tot fie explozii!

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Joker Bombs”: Superbet Cazino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate