1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. John Hunter & Book of Tut

John Hunter & Book of Tut

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
John Hunter & Book of Tut
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.47%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  19600
 • %
  Payout
  96.47%
Despre Slotul John Hunter & Book of Tut

Dacă ești un fan al sloturilor ce au ca tematică Egiptul Antic, de tipul Book of Ra, atunci John Hunter & Book of Tut este un joc perfect pentru tine. Cu un RTP foarte bun, de 96,5%, acest joc poate acorda câștiguri mari și dispune de rotiri gratuite.

Slotul John Hunter & Book of Tut: cele mai valoroase simboluri și câștigul maxim

Realizat de Pragmatic Play, slotul John Hunter & Book of Tut poate acorda un Jackpot maxim egal cu miza X5000 la o singură rotire sau în timpul rotirilor gratuite.

Jocul are 5 role și 10 linii de câștig, iar cel mai valoros simbol al jocului este Exploratorul, care aduce miza X 500 pentru cinci simboluri identice pe o linie de câștig.

Book of Ra, Book of Dead și alte sloturi inspirate din Egiptul Antic sunt extrem de populare în România, iar John Hunter & Book of Tut intră în aceeași categorie, având un RTP mai bun.

Cartea Magică este atât Wild cât și Scatter și, pe lângă rotirile gratuite, îți poate un câștig de până la 200 de ori miza (5 simboluri Scatter).

John Hunter & Book of Tut: rotiri gratuite cu Scatter sau instant

Pentru a declanșa Free Spins (rotiri gratuite) trebuie să prinzi 3,4 sau 5 simboluri Scatter pe rolele jocului. Primești 10 rotiri gratuite, iar înainte de startul rundei bonus unul din simbolurile jocului devine simbol “special”, care acordă premii pe toate cele 10 linii de câștig atunci când apare pe rolele jocului, așa cum se întâmplă și la celebrul Book of Dead.

Runda bonus se redeclanșează automat când prinzi minim 3 simboluri scatter și se adaugă 10 rotiri gratuite, cu același simbol Scatter.

Și în timpul rundei bonus câștigul maxim e egal cu miza x 5000, iar rotirile gratuite se încheie când atinci acest câștig.

Fiind un joc cu volatilitate mare, funcția specială se declanșează puțin mai greu, însă jucătorii care nu vor să aștepte au o opțiune suplimentară la acest joc. Poți declanșa rotirile gratuite prin apăsarea unui buton, plătind de 100 de ori miza la care vrei să se joace rotirile gratuite.

Pretul nu e deloc mic, însă sunt situații în care merită să ne încercăm norocul, știind ce premii poate acorda acest slot.

Fiind un joc aproape identic cu Book of Ra, dar cu un RTP mai bun cu 1%, cu siguranță John Hunter & Book of Tut este un video slot ce nu trebuie ignorat.

Netbet Casino
L1160651W000195
Încasează 80 FREESPINS fără depozit - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16