1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

Găsește bogățiile Egiptului Antic în Scarab Queen, jocul video de 5×3, 25 de linii. Rolele sunt sufocate de simboluri bănești pentru a câștiga, pentru a le crește valoarea, pentru a le multiplica, pentru a le extinde sau pentru a le reînvârti cu ajutorul simbolurilor Collect. În Free Spins, ultima respin oferă șansa de a câștiga valoarea tuturor simbolurilor de bani adunate în runda respectivă, pentru câștiguri extra mari!

 

Pune-ți niște cremă de protecție solară, urcă-te pe cămila ta zâmbitoare și urmărește-l pe bunul tău prieten John prin dunele nisipoase, până la piramida antică, unde egiptenii au ascuns mormântul iubitei lor regine scarabeu.

 

Joacă acum acest slot video în Admiral Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Detalii despre jocul John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

John Hunter este gata să pornească în cea de-a treia misiune: găsirea mormântului Reginei Scarabeu. El are nevoie din nou de ajutorul tău pentru a depăși toate obstacolele pe care egiptenii i le pun în cale. De data aceasta, eroul nostru a venit pregătit cu noi trucuri în mânecă, caracteristici și simboluri epice pentru a se asigura că câștigurile tale ajung cât mai sus.

 

Legenda spune că în mormântul acestei frumoase regine egiptene pot fi găsite comori incredibile de până la 10.500x miza ta. Rețineți că simbolul cheie în acest joc de păcănele este Scarabeul - acesta poate declanșa funcția de colectare a banilor și vă poate multiplica toate câștigurile înainte de a putea spune Egipt.

 

Cum se joacă John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen se încadrează în categoria videoslot clasic cu 5 role și 3 linii. Cu 25 de linii de plată, un RTP de 96,5% și o volatilitate medie, acest joc te poate premia cu 10.500x pariul tău inițial. Trăiască regina!

 

Acesta nu este primul rodeo al lui John Hunter, așa că știe cât de important poate fi instrumentul potrivit atunci când este folosit la momentul potrivit. Partenerul tău a reușit să pună mâna pe câteva simboluri destul de puternice:

 

 • John Hunter - Plătește 32x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Anubis - Plătește 7x pentru 5 pe o linie de plată
 • Pistoale - Plătește 6x pentru 5 pe o linie de plată
 • Rucsac - Plătește 5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As, Rege, Damă și Valet - Fiecare plătește 4x pentru 5 pe o linie de plată
 • Puternica regină scarabeu este simbolul wild. Acesta poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Scatter, Money și Collect. Ea nu are atât de multă putere, nu este Cleopatra până la urmă. Simbolul Scarab Queen poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5.

 

Simbolul Scatter arată ca o piramidă la lumina zilei. Acesta poate plăti 1x pariul total dacă 3 dintre ele aterizează pe role. Simbolul piramidă declanșează, de asemenea, funcția Free Spin.

 

Aceasta este o aventură ca nicio alta, așa că eroul nostru are nevoie de ajutor suplimentar pentru a reuși în misiunea sa. Zeii Egiptului au fost destul de amabili să îi ofere lui John un cadou special: Simbolurile de colectare. Aceste simboluri deblochează Funcția de colectare a banilor.

 

Cum se câștigă în John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

Două caracteristici regale vin în ajutorul lui John și îi deschid calea spre comoara egipteană prin deșertul vânjos. Una dintre aceste caracteristici colectează toate câștigurile care apar pe role, în timp ce cealaltă vă răsplătește cu Free Spins.

 

Funcția de colectare a banilor 

 

Aterizați unul dintre simbolurile Collect și declanșați această funcție. Le veți recunoaște cu ușurință, deoarece arată ca niște scarabei. Toate Simbolurile Collect apar pe rola 5, cu excepția Simbolului Bani. Mitul spune că regina scarabeilor iubea cu adevărat acest mic scarabeu. Unii oameni iubesc câinii, alții iubesc reptilele și alții iubesc scarabeii. Cine suntem noi să judecăm?

 

Există 6 moduri posibile în care poate merge funcția Money Collect Feature:

 

Simbolul Banii - apare pe rolele 1, 2, 3 și 4 și ia o valoare aleatorie dintr-un set predefinit la fiecare rotire;

 

 • Collect - însumează valorile tuturor simbolurilor de bani de pe ecran;
 • Extra Credit Collect - valoarea acestui simbol este adăugată la toate Simbolurile de bani de pe ecran și apoi este plătită;
 • Multiplier Collect - valoarea totală a tuturor Simbolurilor de bani colectate este înmulțită de până la 25x înainte de a vă fi plătită;
 • Expanding Collect - toate simbolurile de bani de pe ecran se extind pentru a umple întreaga rolă. Simbolurile de bani suplimentare iau o valoare aleatorie. La finalul funcției, jocul calculează suma tuturor valorilor;
 • Respin Collect - fiecare Simbol de bani de pe role este ținut pe loc în timp ce celelalte piese se învârt din nou, oferindu-vă șansa de a obține simboluri de bani suplimentare. Toate valorile de pe ecran sunt însumate.

 

Funcția Free Spins 

 

Această funcție este declanșată atunci când 3 simboluri Piramidă aterizează pe role. Tu și John Hunter intrați în piramida veche și plină de aur și așteptați ca cele 8 Free Spins acordate să se încheie pentru a vă colecta câștigurile. Simbolurile Bani și Colectează sunt active în timpul acestei funcții. Toate valorile simbolurilor de bani sunt colectate și adăugate la o bară afișată în colțul din dreapta sus. Odată ce toate rotirile au fost jucate, este timpul pentru marele final. Un simbol masiv de bani Scarabeu este adăugat pentru a acoperi complet primele 4 role, urmat de o rotire a celei de-a 5-a role. Acest Simbol de bani Scarabeu super mare are valoarea barei. Dacă un Simbol de Colectare lovește, se acordă valoarea completă a barei.

 

Aterizați 3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4 în această rundă și funcția Free Spin Feature este redeclanșată. Generozitatea Reginei Scarabeu nu cunoștea limite. De aceea, poporul ei o iubea atât de mult.

 

Pariuri și câștiguri John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

Pariurile variază între 0,25 și 125, astfel încât vă puteți alătura distracției fără a sparge pușculița regală. John Hunter îndură căldura deșertului și încearcă să depășească capcanele pe care egiptenii i le pun în cale pentru un câștig maxim de până la 10.500x miza ta. El ar face orice pentru a vă vedea că puneți mâna pe comoara de aur.

 

Grafică John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

Acest joc de păcănele John Hunter este amplasat pe un fundal deșertic, cu linii de nisip auriu și piramide impresionante care pot fi văzute în depărtare. Norii par joși și grei, ca și cum ar semnala apropierea unei furtuni de nisip cu premii uriașe.

 

Tocmai ai văzut un simbol de colectare pe rola 5 care trage gloanțe strălucitoare, de aur către un simbol de bani pe rolele 1, 2, 3 și 4? Acesta este doar efectul vizual care însoțește funcția de colectare a banilor, așa că nu vă alarmați - este o veste bună de cel mai înalt calibru.

 

O coloană sonoră ritmică de inspirație egipteană vă însoțește în această aventură. Atunci când declanșați orice funcție, muzica se intensifică și se adaugă câteva sunete câștigătoare.

 

Rotiți rolele unde relicvele de aur și pietrele prețioase se plătesc în orice poziție de pe role în slotul Gates of Gatot Kaca!

 

O nouă călătorie în Egiptul Antic este pe cale să înceapă în demo-ul John Hunter and the Book of Tut Megaways! 

 

Concluzie John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen

În slotul John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen tot ce trebuie să faci este să aterizezi cât mai mulți scarabei. Această creatură minusculă este cheia către câștiguri extraordinare!

 

Acum că ai găsit marea comoară, este timpul ca tu și John Hunter să vă luați la revedere pentru moment. Tu și John puteți să vă întâlniți din nou și să retrăiți această aventură. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul "Play" și vei fi din nou în deșert.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16