1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.53%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  125
 • %
  Payout
  96.53%
Despre Slotul John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

John Hunter se află în misiunea de a găsi secretele comorii lui Da Vinci în acest joc ca la aparate video 5×3, 25 de linii. Urmează harta și pornește în căutarea în care poți câștiga până la 100x pariul. Descoperă indicii în arta lui Da Vinci pentru câștiguri instantanee. În runda de rotiri gratuite, multiplicatorii se adună, crescând cu 1x la fiecare rotire gratuită, până la 60x.

 

Fă-ți curaj, îmbracă-ți cea mai bună pereche de cizme de munte și alătură-te lui John Hunter în călătoria sa pentru a dezvălui comorile ascunse ale pictorului italian.

 

Joacă acum acest slot video în Excelbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

John Hunter a găsit o hartă suspectă care duce la comoara lui Da Vinci și are nevoie de ajutorul tău pentru a descoperi moștenirea geniului din toate timpurile. Dar fii avertizat - drumul spre bogățiile antice este pavat cu capcane ascunse.

 

Jocul ca la aparate Da Vinci are un potențial de câștig enorm, de până la 48.000 de ori pariul tău. Polimatul italian a conceput trei caracteristici captivante în acest joc super volatil și vrea să vadă dacă John Hunter poate rezolva toate puzzle-urile pentru a ajunge la imensa comoară.

 

Cum se joacă John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

Da Vinci's Treasure este un slot cu 5 role și 3 linii, cu o mulțime de funcții distractive și 25 de linii de plată care îți pot aduce câștiguri de 48.000x miza ta.

 

Acest joc are o volatilitate ridicată, cu un RTP stabilit la 96,53%. Bunul tău prieten John Hunter este destul de generos, nu-i așa?

 

Pentru a depăși toate obstacolele, aventurierul nostru neînfricat are câțiva ași în mânecă: simboluri și caracteristici care îl pot ajuta în căutarea sa:

 

 • John Hunter - Plătește 32x pentru 5 pe o linie de plată
 • Cartea misterioasă - Plătește 20x pentru 5 într-o linie de plată
 • Rucsacuri antice - Plătește 20x pentru 5 într-o linie de plată
 • Mașina zburătoare - Plătește 12x pentru 5 într-o linie de plată
 • Crossbow - Plătește 12x pentru 5 într-o linie de plată
 • Cărțile As, Rege și Damă - Fiecare plătește 6x pentru 5 într-o linie de plată
 • Cărțile Valet, 10 și 9 Rege - Fiecare plătește 4x pentru 5 într-o linie de plată
 • Cele mai puternice simboluri nu sunt John Hunter sau uimitoarea Mașină Zburătoare. Eroul nostru are 2 arme secrete care ar trebui folosite doar atunci când este nevoie. Acestea sunt simbolurile Wild și Bonus.

 

Simbolul Wild îl înfățișează pe Da Vinci însuși. Acest simbol poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5 și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui Bonus.

 

Simbolul Bonus arată ca niște suluri rotative și este singurul care vă oferă acces la premiile misterioase ale pictorului renascentist.

 

Cum se câștigă în John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

Loviți 3 simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4 și declanșați una dintre cele 3 funcții Bonus Da Vinci's Bonus:

 

Caracteristica Map Quest

 

Derulatorul începe să se învârtă și se oprește la "Map Quest". Ecranul afișează o roată care se învârte și o cale printr-o grădină regală. John Hunter stă în dreapta, gata de acțiune, așteptând să îl duci de la linia de start până la castelul mare din mijloc. Trebuie să învârtiți roata pentru a determina cât de departe va avansa eroul nostru. Există 23 de opriri pe drumul spre castel care îți vor aduce premii în bani. Numărul de rotiri este nelimitat, așa că sunt destul de multe premii stocate pentru tine. Ajungeți la castel și veți fi premiat cu 100x câștigul dvs. Căutarea hărții se termină atunci când roata se oprește la GAME OVER.

 

Înainte de a vă întoarce la jocul de bază, aveți șansa de a paria și de a vă mări câștigurile totale ale funcției. Puteți alege între:

 

 • Gamble 2x - alegeți unul dintre cele 2 cufere. Un cufăr câștigă de 2 ori suma jucată, iar celălalt pierde suma jucată;
 • Gamble 3x - alegeți unul dintre cele 3 cufere. Un cufăr câștigă de 3 ori suma pariată, în timp ce celelalte 2 pierd suma pariată;
 • Gamble 4x - alegeți unul dintre cele 4 cufere. Un cufăr câștigă de 4 ori suma jucată, în timp ce celelalte 3 pierd suma jucată;
 • Gamble 5x - alegeți unul dintre cele 5 cufere. Un cufăr câștigă de 5 ori suma pariată, în timp ce ceilalți 4 pierd suma pariată;
 • Collect - adaugă câștigurile la suma totală fără a le multiplica.
 • Progressive Multiplier Free Spins - primiți 12 rotiri gratuite cu un multiplicator care crește cu 1 la fiecare rotire. Acest lucru înseamnă că până la ultima rotire puteți aștepta cu nerăbdare un multiplicator de 12x, iar cu șansa de a reactiva bonusul cu până la 60 de rotiri gratuite, puteți ajunge potențial la un multiplicator de 60x. Dar nimic nu te șochează, pentru că ești un om de știință în materie de jocuri de păcănele, nu-i așa? La finalul acestei funcții, jocul îți va oferi să pariezi câștigurile, câștigând 2x, 3x, 4x sau 5x sumele câștigate sau nimic, la fel ca în funcția Map Quest.
 • Prize Picker - în această funcție ai posibilitatea de a alege între 3 picturi celebre ale lui Leonardo Da Vinci. Fiecare operă de artă dezvăluie un premiu în bani. La finalul acestui joc sunteți întrebat dacă doriți să pariați sau doar să vă colectați câștigurile.

 

Pariuri și câștiguri John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

Pariurile pentru această aventură încep de la 0,25. Cea mai mare sumă pe care tu și John Hunter o puteți juca este de 125. Ține minte că urmărești comoara lui Da Vinci care valorează 48.000x miza ta.

 

Grafică John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

Când jocul începe, ne aflăm în fața unei hărți vechi care ascunde comori misterioase. În mijlocul ecranului se află rolele atotputernice, iar pe margine sunt accesoriile pentru căutarea lui John Hunter: o busolă, o frânghie și o lumânare aprinsă.

 

Fiecare funcție bonus are un decor unic, care te duce din ce în ce mai aproape de comoara pictorului. Prize Picker îți arată camera de pictură în care Da Vinci a terminat trei dintre cele mai faimoase opere de artă ale sale. Căutarea hărții deschide un ecran în care o pistă lungă și sinuoasă formată din 23 de pietre prețioase strălucitoare ("Pietre prețioase. De ce ar trebui să fie pietre prețioase?") te conduce spre magnificul castel.

 

Muzica participă activ la crearea vibrației de "gata de acțiune" a jocului. Sunetele inspirate de explorarea-trezorelor-descoperite te însoțesc pe tot parcursul jocului, devenind mai alert de fiecare dată când apeși butonul de rotire.

 

Concluzie John Hunter and the secrets of Da Vinci’s Treasure

Slotul video Da Vinci's Treasure este construit în jurul celor 3 funcții bonus. Fiecare dintre aceste funcții vă poate premia pe dumneavoastră și pe eroul nostru cu câștiguri mari, dacă prindeți 3 suluri. Căutarea noastră nu poate avea decât un final fericit: te întorci acasă cu rucsacul plin de câștiguri, iar John Hunter dezvăluie Secretele Comorii lui Da Vinci și poate trece la următoarea aventură.  După cum știm cu toții, locul ei este într-un muzeu.

 

Joacă acum acest slot video în Excelbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16