1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter and the Mayan Gods

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
John Hunter and the Mayan Gods
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.46%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  99
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.46%
Despre Slotul John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter pornește într-o nouă călătorie care îl va duce adânc în misterioasa Pădure Maya, unde zeii mayași îl așteaptă cu multiplicatori uriași la îndemână. Alătură-te eroului nostru în John Hunter And The Mayan Gods, videoslot-ul 3×5 cu 10 linii de plată, dotat cu o funcție de rotiri gratuite progresive care oferă mai multe rotiri gratuite cu fiecare nivel pe care îl atingi. Să înceapă aventura!

 

Joacă acum acest slot video în Yoji Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter a auzit despre templul enigmatic din interiorul Pădurii Maya și abia așteaptă să vadă ce pericole va întâlni de data aceasta. Legenda spune că zeii mayași au ascuns o comoară colosală de până la 500x pariul tău în sanctuar. Este treaba eroului nostru să intre în templu și să lovească cât mai multe simboluri Wild, atât în timpul jocului de bază, cât și în modul Free Spins, pentru că este cheia secretă care poate acorda câștiguri uriașe.

 

Ești pregătit pentru o altă aventură palpitantă? Călătorește în Pădurea Maya și alătură-te exploratorului nostru în căutarea sa pentru a obține o bucată din câștigul maxim suculent de 500x miza ta.

 

Sora lui John a venit în lumea sloturilor online în slotul Jane Hunter and the Mask of Montezuma, unde un câștig maxim de 5000x ar putea fi al tău!

 

Cum se joacă John Hunter and the Mayan Gods

Slotul John Hunter and the Mayan Gods se joacă pe o grilă de 3×5, cu zece linii de plată și un RTP de 96,46%. Volatilitatea este evaluată ca fiind ridicată, cu 5 din 5 fulgere pe scara Pragmatic Play, în timp ce câștigul maxim este în valoare de 500x pariul.

 

Simbolurile care lovesc rolele prezintă un zeu mayaș cu aspect serios, care este, de asemenea, unul dintre simbolurile cu plată mare, acordând până la 40x miza. O statuie de aur care joacă rolul simbolurilor Wild și un templu mayaș care vă poate recompensa cu un câștig fabulos de până la 50x pariul sunt alte simboluri demne de luat în seamă. Zeii mayași au știut ce fac atunci când au stabilit simbolurile pentru acest slot online.

 

 • John Hunter - Plătește de 50x pariul pentru cinci pe o linie de plată
 • Zeul Maya - Plătește 40x pariul pentru cinci pe o linie de plată
 • Head of Mayan Dragon - Plătește de 30x pariul pentru cinci pe o linie de plată
 • Ring with Purple Gem - Plătește de 25x pariul pentru cinci pe o linie de plată
 • Cuțitul - Plătește 20x pariul pentru cinci pe o linie de plată
 • Golden Goblet - Plătește de 20x pariul pentru cinci pe o linie de plată
 • Cărțile de joc As, Rege, Damă și Valet - Fiecare plătește de 10x pariul pentru cinci pe o linie de plată
 • Simbolul Wild este reprezentat de o statuie de aur zâmbitoare care poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celui Scatter. Acest simbol poate ateriza pe rolele 2, 3 și 4 și, dacă poate forma combinații câștigătoare, se extinde pe verticală, acoperind întreaga rolă.
 • Simbolul Scatter înfățișează un templu mayaș înalt, la lumina zilei. Trebuie să urci peste 1000 de trepte pentru a intra în acest loc misterios și sacru, care poate ateriza pe toate rolele și poate plăti 2x, 20x sau 50x pariul dacă nimerești 3, 4 sau 5 pe o linie de plată. Este, de asemenea, singurul simbol care poate debloca runda Free Spins.

 

Cum să câștigi în John Hunter and the Mayan Gods

Funcția Free Spins disponibilă în slotul John Hunter and the Mayan Gods vine cu o întorsătură progresivă care te va face să urmărești simbolurile Wild de pe ecran.

 

Funcția Free Spins 

 

Declanșați această rundă prin aducerea a cel puțin 3 simboluri Scatter pe ecran. Funcția începe cu 12 Free Spins, dar fiecare simbol Wild care ajunge pe ecran adaugă mai multe jocuri gratuite, în funcție de numărul de simboluri Wild pe care le prinzi într-o rotire. Deoarece aceasta este o funcție Free Spins progresivă, va trebui să parcurgeți 6 niveluri consecutive. Avansezi unul sau mai multe niveluri cu fiecare simbol Wild care aterizează. Prin urmare, simbolul Wild nu numai că poate adăuga mai multe rotiri gratuite, dar este și singurul care te poate ajuta să ajungi la nivelul următor.

 

În funcție de numărul de simboluri Wild care aterizează, poți juca încă trei Free Spins pentru 2 simboluri Wild într-o rotire, nivelul crescând cu 2. Dacă pe ecran apar 3 simboluri Wild, vei juca cinci Free Spins suplimentare, în timp ce nivelul crește cu 3.

 

Fiecare nivel vine cu role speciale și cu anumite schimbări în ceea ce privește modul în care aterizează simbolurile:

 

 • Nivelul 2 - Toate simbolurile Golden Goblet se transformă în simboluri Knife până la sfârșitul rundei
 • Nivelul 3 - Toate simbolurile Cuțit se transformă în Inel cu Gemă Mov până la sfârșitul rundei
 • Nivelul 4 - Toate simbolurile Inel cu gemă mov se transformă în simboluri Cap de dragon mayaș până la sfârșitul rundei
 • Nivelul 5 - Toate simbolurile Cap de dragon mayaș se transformă în simboluri de zeu mayaș până la sfârșitul rundei.
 • Nivelul 6 - Toate simbolurile zeului mayaș se transformă în simboluri John Hunter până la sfârșitul rundei
 • Reporniți acest mod cu trei sau mai multe simboluri Scatter pe ecran și jocul acordă încă 12 Free Spins. Nu există o limită a numărului de ori în care puteți reactiva runda. De asemenea, funcția Free Spins se termină atunci când nu mai există Free Spins de jucat.

 

Funcția Free Spins progresivă, care adaugă mai multe simboluri cu câștiguri mari pe măsură ce avansezi, este, de asemenea, corolar în Street Racer, un joc palpitant, plin de funcții care cresc adrenalina și o grafică spectaculoasă. La fel ca în jocul ca la aparate John Hunter and the Mayan Gods, simbolurile de curse din Street Racer se transformă în simboluri de mare câștig pe măsură ce avansezi prin cele 5 niveluri disponibile.

 

Pariuri și câștiguri John Hunter and the Mayan Gods

Zeii mayași îi primesc pe toți jucătorii în templul lor, indiferent de greutatea buzunarelor lor. Astfel, poți alege să plasezi orice pariu între 0,10 și 100. Vi se cere să plasați un pariu pe toate cele 10 linii de plată, jocul permițându-vă să ajustați numărul de monede pe linie între 1 și 10. De asemenea, puteți selecta valoarea nominală a monedei de la 0,01 la 1. Marea comoară pe care o caută eroul nostru valorează 500x pariul. Oamenii din pădure chiar știu despre ce vorbesc când vine vorba de câștiguri, nu-i așa?

 

Grafică John Hunter and the Mayan Gods

Jocul se desfășoară pe un fundal viu, cu copaci uriași și vegetație luxuriantă care înconjoară rolele. Pietrele de pe ambele părți ale ecranului ne fac să credem că intrarea în Templu se află chiar în spatele coloanelor. Învârte rolele, declanșează funcția Free Spins și intră în templu, unde te așteaptă comoara colosală!

 

În timpul rundei Free Spins, veți vedea câteva elemente noi în partea de sus a grilei. Cele șase simboluri care acordă cele mai mari câștiguri sunt afișate în rame aurii. De fiecare dată când prindeți un simbol Wild, simbolurile se schimbă în funcție de nivelul la care vă aflați. Așadar, obiectivul tău principal în această rundă este să ajungi la nivelul 6 și să vezi doar fața lui John Hunter în toate cele șase celule.

 

Coloana sonoră care te urmărește în această căutare s-ar putea să-ți sune familiar. Are aceleași accente de aventură, cu note de tobe și sunete asemănătoare pădurii, ca și slotul video John Hunter and the Aztec Treasure sau slotul video Da Vinci's Treasure.

 

Concluzie John Hunter and the Mayan Gods

Jocul ca la aparate John Hunter and the Mayan Gods te trimite într-o călătorie în inima pădurii Maya, unde va trebui să vânezi simbolurile Statuie de aur care te pot ajuta să ajungi la nivelul final în funcția Free Spins. Găsește templul și pleacă acasă cu cel mai mare câștig de până la 500x pariul tău.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16