1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. John Hunter and the Book of Tut

John Hunter and the Book of Tut

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
John Hunter and the Book of Tut
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  99
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul John Hunter and the Book of Tut

Urmează-l pe John Hunter în Egipt, în John Hunter and the Book of Tut, jocul ca la aparate video 5×3, 10 linii. Găsește mormântul regelui Tut, bucură-te de runda de rotiri gratuite cu simboluri speciale de expansiune și câștigă un premiu de până la 5.500x miza ta.

 

Joacă acum acest slot video în Winmasters Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul John Hunter and the Book of Tut

"Un nou mormânt plin de aur ne așteaptă în Egiptul Antic", au fost primele cuvinte ale lui John atunci când l-ai cunoscut. "În Cartea lui Tut putem găsi tot ce trebuie să știm despre cum să punem mâna pe comoară", continuă John deschizând o carte veche, prăfuită, cu o copertă aurie. Pe măsură ce călătorești în enigmaticul Egipt, începi să te întrebi ce aventuri (și caracteristici) vei întâlni de data aceasta. Știi din călătoriile anterioare că John Hunter nu este genul de explorator care se dă bătut ușor. El va face orice pentru a se asigura că te întorci acasă cu câștiguri masive.

 

Jocul de păcănele John Hunter and the Book of Tut este un slot foarte volatil, cu 10 linii de plată, care te poate premia cu până la 5.500x pariul tău. Secretul pentru a obține un premiu atât de mare este runda de rotiri gratuite. Declanșați-o de cât mai multe ori și pregătiți-vă pentru o furtună de câștiguri.

 

Ferește-te de scorpionii înțepători din nisipurile arzătoare ale slotului Diamonds of Egypt, unde ai putea câștiga 2500x pariul tău total într-o rundă de Free Spins cu bijuterii! 

 

Cum se joacă John Hunter and the Book of Tut

Jocul de păcănele John Hunter and the Book of Tut se joacă pe o configurație de 5×3 role care se desfășoară în inima deșertului. Acest slot oferă 10 linii de plată, un RTP de 96,5% și un potențial de câștig de până la 5.500 de ori pariul tău. Cu John Hunter alături de tine și cu Cartea lui Tut în rucsac, nimic nu te poate opri.

 

Sunt în joc 10 simboluri aurii inspirate de elemente din mormântul faraonului Tut, atât cele cu plată mare, cât și cele cu plată mică:

 

 • John Hunter - Plătește de 500 de ori miza ta atunci când prinzi 5 simboluri pe o linie de plată.
 • Faraonul Tut - Plătește de 200x miza ta atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Golden Cat - Plătește de 75x miza ta atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Scarabeu - Plătește 75x miza ta atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As și Rege - Fiecare plătește 15x miza ta atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Damă, Valet și 10 - Fiecare plătește 10x miza ta atunci când prinzi 5 cărți pe o linie de plată
 • Cel mai valoros simbol pe care trebuie să îl păzești este Cartea lui Tut. Acesta plătește 200x pariul dvs. dacă prindeți 5 pe o linie de plată și acționează atât ca simbol Wild, cât și ca simbol Scatter pentru că poate declanșa, de asemenea, runda de rotiri gratuite și vă poate permite să intrați în Camera câștigurilor.

 

Cum să câștigi în John Hunter and the Book of Tut

Piramida faraonului Tut are o funcție fantastică care poate fi activată doar dacă deschideți Cartea lui Tut și citiți cu încărcătură primele instrucțiuni sărind într-un picior în fața mormântului. Cum nu poți face asta fizic, de aceea am creat opțiunea virtuală: aterizează numărul corect de simboluri Book of Tut pe role și declanșează funcția Free Spins.

 

Funcția Free Spins

 

Loviți cel puțin 3 simboluri Book of Tut pe ecran pentru a declanșa această rundă fenomenală. Veți juca 10 Free Spins cu un simbol expansiv selectat anterior. O carte deschisă apare pe ecran și cineva (poate fantoma lui Tut) începe să îi amestece paginile până când simbolul expansiv este ales. Acest simbol se extinde pe verticală și acoperă toate cele 3 poziții de pe rolă în timpul rundei Free Spins.

 

Aterizați alte 3 sau mai multe simboluri Scatter și se joacă încă 10 Free Spins cu același simbol de expansiune. Poți reactiva această funcție de câte ori dorești - nu există o limită a numărului de Free Spins posibile.

 

Pariuri și câștiguri

Pentru a intra în această piramidă, vei avea nevoie de cel puțin 0,10 în ghiozdan. Suma maximă pe care o poți paria este de până la 100 pe rotire. Ajungeți la Camera Câștigurilor și atingeți cel mai mare Jackpot de până la 5.500x pariul dumneavoastră. Fie ca Shai, zeul destinului și al norocului, să fie de partea ta!

 

Grafică John Hunter and the Book of Tut

Piramidele puternice, cămilele prietenoase și oazele paradisiace pot fi văzute în fundal, pe cealaltă parte a Nilului. Rolele au o ramă minunată, împodobită cu motive egiptene portocalii și albastre. Două coloane aurii susțin rolele pe nisipul fierbinte. Atât de maiestuos!

 

O muzică egipteană optimistă, potrivită pentru un film de acțiune, vă urmărește în aventura dumneavoastră. Apăsați butonul Spin și un jingle alert care ne amintește de aparatele de păcănele de epocă de pe vremuri pică.

 

Concluzie John Hunter and the Book of Tut

Jocul de păcănele John Hunter and the Book of Tut poate aduce mai aproape averile faraonilor antici cu ajutorul funcției Free Spins și a plății maxime de 5.500x pariul tău. Păstrează Cartea lui Tut în apropiere și fii pregătit să depășești capcanele pe care egiptenii le pun pentru a te împiedica să ajungi la comoară. După ce a acumulat experiență în Da Vinci's Treasure, John Hunter and the Aztec Treasure slot și John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen video slot, exploratorul nostru este gata să înfrunte noi pericole și să îți ofere cel mai mare multiplicator în cea de-a patra aventură a sa!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16