1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. John Hunter and the Book of the Fallen

John Hunter and the Book of the Fallen

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
John Hunter and the Book of the Fallen
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  399
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  9
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul John Hunter and the Book of the Fallen

Joacă-ți drumul prin paradisul faraonului în slotul video Book of the Fallen cu 5×3, 10 linii. Intră în abisul deliciilor întunecate, târăște-te prin catacombele pline de blesteme și aprofundează-te pentru a-ți dezgropa partea ta de comoară uitată în valoare de 5.000x pariul în această capodoperă mistică a unui slot.

Joacă acum acest slot video în Excelbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul John Hunter and the Book of the Fallen

Călătoriți înapoi în timp cu cel mai recent slot video online cu tematică egipteană antică care a sosit la Social Tournaments și fiți gata să stârniți iadul în timp ce culegeți bogățiile ascunse.

 

Există un alt mister de rezolvat care îl are ca protagonist pe însuși legendarul favorit din toate timpurile, iar dacă ți-a plăcut slotul John Hunter and the Book of Tut, atunci vei fi încântat să descoperi că eroul însuși s-a întors în oraș pentru o altă căutare de comori în slotul video Book of the Fallen.

 

The Book of the Fallen este un slot cu volatilitate ridicată, cu 10 linii de plată care poate acorda câștiguri care se întind până la un minunat 5.000x pariul tău. Indiciile ascunse sunt cu adevărat prinse în cadrul rundei Free Spins, asigurați-vă că o declanșați cât mai mult posibil pentru a debloca o lume cu totul nouă de câștiguri.

 

Cum se joacă John Hunter and the Book of the Fallen

Capturați-vă partea dvs. de simboluri sacre care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu rola cea mai din stânga.

 

 • John Hunter - Plătește 500x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Tutankhamon - Plătește 200x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Anubis - Plătește 75x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Golden Ankh - Plătește 75x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Red A - Plătește 15x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Blue K - Plătește 15x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Purple Q - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Green J - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Blue 10 - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Book of the fallen SCATTER/WILD - Plătește 200x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. Simbolul Book of the Fallen se dublează ca simbol SCATTER și WILD și înlocuiește toate simbolurile. Simbolurile WILD de 5x vor plăti în conformitate cu tabelul de plată al simbolului WILD. Prin lovirea a 3 sau mai multe astfel de simboluri pe role se va declanșa FUNCȚIA FREE SPINS.
 • Cum se câștigă
 • FREE SPINS FEATURE - Atunci când FREE SPINS FEATURE este activă, se vor acorda 10 rotiri gratuite. Înainte ca runda să înceapă, jucătorul poate selecta un simbol care să devină simbolul special de expansiune. În timpul FREE SPINS și după plata simbolurilor obișnuite, simbolul special se va extinde pe verticală pentru a acoperi toate cele 3 poziții de pe rolă. Simbolul special de expansiune va plăti în conformitate cu tabelul de plăți, pe toate rolele, chiar și pe cele care se află în poziții neadiacente. Extinderea va fi declanșată doar dacă sunt prezente suficiente simboluri pentru a forma un câștig.

 

 • SUPER SPIN ANTE BET - În timpul jocului de bază, jucătorii pot opta pentru a plăti 10x pariul total curent pentru fiecare rotire. Atunci când pariul ante este activ, fiecare rotire va fi jucată ca o rotire a funcției FREE SPINS. Jucătorii vor putea preselecta un simbol special de expansiune și toate rotirile ulterioare. În timp ce funcția este activă, simbolurile se pot extinde și pot plăti oriunde, într-un mod similar cu FREE SPINS. Atunci când jucați cu pariul ante, câștigurile simbolurilor vor avea loc în funcție de pariul de bază, cu excepția creșterii de 10x plătite pentru funcția SUPER SPIN.

 

 • BUY FREE SPINS - Runda FREE SPINS cu 10 rotiri gratuite de pornire poate fi declanșată instantaneu din jocul de bază, după ce a fost achiziționată pentru 100x pariul total curent.

 

Pariuri și câștiguri John Hunter and the Book of the Fallen

Câștigul maxim este plafonat la 5.000x pariul atât în jocul de bază, cât și la rotirile gratuite. Dacă câștigul total din Runda de rotiri gratuite ajunge la 5.000x, atunci runda se va încheia imediat, acordând toate câștigurile și pierzând orice rotiri rămase.

 

Câștigul de la rotirile gratuite va fi adăugat la câștigul de pe linia de plată. Toate câștigurile sunt înmulțite cu pariul pe linie. Toate valorile vor fi exprimate ca câștiguri în monede. Atunci când câștigați pe mai multe linii de plată, toate câștigurile vor fi adăugate la câștigul total. Doar cele mai mari câștiguri vor fi plătite pe linie.

 

Pariul minim începe de la 0,10 și poate crește până la un maxim de 50,00.

 

Slotul video Book of the Fallen este o creație foarte volatilă, cu un RTP teoretic de 96,50%. Cu toate acestea, atunci când se utilizează SUPER SPIN ANTE BET se reduce la 96,49% și la 96,48% atunci când se utilizează BUY FREE SPINS.

 

Grafică John Hunter and the Book of the Fallen

Jocul ca la aparate Book of the Fallen este format din imagini uimitoare care emană dramă, aventură și o urmă de pericol, însoțite de o coloană sonoră care este ușor de trimis fiori pe șira spinării jucătorilor săi în timp ce navighează prin alt mormânt plin de surprize.

 

Concluzie John Hunter and the Book of the Fallen

Acest slot este supraîncărcat cu un factor de emoție maximă de la început și pe tot parcursul, dar nu este nevoie să vă opriți cu căutarea aventurii aici, dacă v-ați distrat cu Book of the Fallen, atunci de ce să nu optați pentru o altă provocare! Pentru a te da cu moartea, încearcă slotul demo Return of Dead, sau pentru a intra într-un alt abis antic plin de și mai multe aventuri, atunci slotul video demo Book of Kingdoms ar putea fi exact ceea ce cauți!

 

Furnizorul a făcut o călătorie mai recentă în Egiptul Antic, de data aceasta în epoca Cleopatra. Încearcă slotul Eye of Cleopatra și bucură-te de o experiență de joc cu Wilds adăugate pe role și Free Spins, în timpul cărora ochiul Cleopatrei este garantat să devină activ.

 

Folclorul nu are nimic în comparație cu această frumusețe. Lasă-te hipnotizat de magnificul slot Queen of Gods, cu runde bonus și mai multe moduri de a câștiga. Aceasta este o poveste pe care ți-ar plăcea să o vezi!

 

Joacă acum acest slot video în Excelbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16