1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. John Hunter and the Aztec Treasure

John Hunter and the Aztec Treasure

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
John Hunter and the Aztec Treasure
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  7776
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul John Hunter and the Aztec Treasure

Descoperă secretele aztecilor în John Hunter and the Aztec Treasure, jocul ca la aparate video cu moduri de plată variabile. Găsește comorile ascunse cu ajutorul cărții antice în runda Free Spins, unde toate câștigurile sunt multiplicate de până la 10x.

 

Aplică un spray împotriva țânțarilor, împachetează doar strictul necesar și alătură-te lui John Hunter în cea mai nouă aventură a sa. Pregătește-te să explorezi misterele templelor necunoscute și să câștigi mult.

 

Joacă acum acest slot video în Winboss Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul John Hunter and the Aztec Treasure

Această aventură îl duce pe John Hunter în exotica și periculoasa pădure tropicală mesoamericană, unde poporul aztec s-a luptat cândva cu conchistadorul spaniol Cortes și l-a făcut să piardă comoara pe care împăratul aztec i-a dat-o. Aurul aztec a rămas pierdut de atunci, iar John Hunter este singurul explorator suficient de curajos pentru a-l găsi și pentru a te premia cu câștiguri uriașe.

 

Însoțește-l pe John Hunter în căutarea comorii pierdute, iar el te poate recompensa cu până la 10.804x. Jocul ca la aparate John Hunter and the Aztec Treasure oferă până la 7776 moduri de câștig și o funcție remarcabilă care te va ajuta să câștigi mult.

 

Cum se joacă John Hunter and the Aztec Treasure

John Hunter and the Aztec Treasure este un videoslot cu 5 role și 7.776 de moduri de câștig. Acest joc are o volatilitate ridicată și o valoare RTP de 96,5% care te poate premia cu un câștig de până la 10.804x pariul tău.

 

Se pare că aztecii își doresc cu adevărat ca John să le descopere comoara, deoarece i-au oferit o mulțime de simboluri ajutătoare și șirete:

 

 • John Hunter - Plătește de 3 ori miza ta dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată.
 • Pantera - Plătește de 2,5x miza ta dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Șarpe - Plătește de 1,5 ori miza ta dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Toucan Bird - Plătește 1x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Hat & lasso - Plătește 1x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Torță - Plătește 0,75x miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As și Rege - Fiecare plătește de 0,5 ori miza ta dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Damă și Valet - Fiecare plătește 0,4x miza ta dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată
 • Una dintre cele mai prețioase piese de aur pe care le veți căuta este simbolul Wild. Acesta arată ca un totem aztec și poate ateriza doar pe rolele 2, 3 și 4. Simbolul Totem Aztec poate înlocui simbolurile standard, cu excepția simbolului Bonus al jocului.

 

Simbolul Bonus este cel pentru care tu (și John Hunter) ați sări prin foc. Acesta arată ca un scut rotund, auriu și poate declanșa funcția Free Spins.

 

Cum se câștigă în John Hunter and the Aztec Treasure

Poporul aztec adună puterea tuturor zeilor lor și a echipat acest slot cu o funcție epică.

 

Funcția Free Spins

 

Poți debloca această funcție dacă prinzi 3, 4 sau 5 simboluri Bonus pe role. Înainte ca această rundă să se activeze, ești premiat cu un număr aleatoriu de rotiri gratuite. În funcție de numărul de simboluri Bonus aterizate, primești rotiri gratuite, așa cum se arată mai jos:

 

 • 3 Simboluri Bonus - puteți obține 5, 10, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite.
 • 4 Simboluri Bonus - puteți obține 10, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite
 • 5 Simboluri Bonus - puteți înscrie 15, 20 sau 25 de Învârtiri Gratuite. Priviți aceste numere! Oamenii azteci trebuie să fi fost foarte generoși.
 • În timpul acestei funcții, un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x, 5x, 7x sau 10x este aplicat la fiecare rotire.

 

Loviți 2 sau mai multe simboluri Bonus în runda Free Spins și veți primi mai multe Free Spins. Cerul este limita. Numărul de rotiri gratuite depinde de câte simboluri Bonus ați nimerit:

 

 • 2 simboluri Bonus suplimentare aterizate - puteți câștiga 3, 4, 5, 10 sau 15 Free Spins.
 • 3 Simboluri Bonus suplimentare aterizate - puteți câștiga 4, 5, 10 sau 15 Free Spins
 • 4 simboluri Bonus suplimentare aterizate - puteți câștiga 5, 10 sau 15 Free Spins.
 • 5 simboluri Bonus suplimentare aterizate - puteți câștiga 10 sau 15 Free Spins. Împăratul aztec își dorește cu adevărat ca John Hunter să își găsească comoara, deoarece continuă să îi ofere eroului nostru o mulțime de trucuri câștigătoare. Un lider atât de bun.

 

Pariuri și câștiguri John Hunter and the Aztec Treasure

Pariurile încep de la 0,20 până la 100. Câștigul maxim pe care acest slot te poate recompensa este în valoare de 10.804x miza ta. Poporul aztec știa cu adevărat drumul lor în jurul valorii de bani și recompense.

 

Joacă acum acest slot video în Winboss Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Grafică John Hunter and the Aztec Treasure

Primul ecran afișează un templu aztec impunător sus pe un munte pe timp de noapte în partea dreaptă și o cascadă care țâșnește peste stânci în partea stângă. Pe ambele părți ale rolelor puteți vedea două torțe în flăcări împodobite cu simboluri aztece. Peisajul rămâne același în timpul Free Spins Feature, dar acum timpul este plasat într-o după-amiază viermănoasă. Această caracteristică specială poate transforma cu adevărat noaptea în zi.

 

O muzică misterioasă cu diferite zgomote din junglă vă însoțește pe tot parcursul jocului. Muzica se intensifică și devine mai alertă în Feature Free Spins.

 

Explorați mai mult din America de Sud cu slotul Jane Hunter and the Mask of Montezuma, cu o rundă spectaculoasă de Free Spins pusă la bătaie!

 

Concluzie John Hunter and the Aztec Treasure

Obiectivul tău în slotul John Hunter and the Aztec Treasure de la Pragmatic Play este să declanșezi Free Spins Feature și să colectezi aurul aztec. John Hunter cunoaște secretele junglei și știe cum să aleagă căile cu premii mari. Nu vă faceți griji, spiritul aztec vă va ghida pașii spre cele mai mari câștiguri.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16