1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Jane Hunter and the Mask of Montezuma

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Jane Hunter and the Mask of Montezuma
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.02%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.02%
Despre Slotul Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Jane Hunter apare pentru prima dată la Pragmatic Play și îi duce pe jucători în vechiul imperiu aztec în acest slot video cu 5 role, cu 10 linii de plată și un câștig maxim masiv de 5.000x pariul tău total, care poate fi câștigat în cadrul unei runde impresionante de rotiri gratuite. Cu peisaje frumoase și dragoni care scuipă focul și care păzesc rolele, Jane Hunter nu este o începătoare când vine vorba de aventură - mai ales având în vedere că este în afacerea de familie a câștigurilor suculente pe role!

 

Joacă acum acest slot video în Unibet cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Este posibil să fiți familiarizați cu John Hunter, sau aventurierul rezident de la Pragmatic Play - acum faceți cunoștință cu sora sa care a decis să se alăture acțiunii de pe role! Luându-vă în aventuri la fel ca și fratele ei în sloturi precum John Hunter and the Mayan Gods Demo Slot - Jane Hunter îi duce pe jucători în America de Sud pentru o căutare pentru a găsi masca magică a împăraților azteci care acordă jucătorilor comori și câștiguri pentru simplul fapt că au curajul de a înfrunta rolele în debutul ei fantastic în lumea sloturilor online! 

 

Cum se joacă Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Acest slot online este așezat pe o grilă de role 5×3, cu 10 linii de plată pentru a potrivi toate echipamentele de care vei avea nevoie pentru această aventură în pentru câștiguri spectaculoase - cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pentru 3 sau mai multe simboluri pe rolele adiacente, începând cu cea mai din stânga.  

 

 • Jane Hunter - Plătește de 200x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Leather Satchel - Plătește 100x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Pick and Shovel - Plătește de 50x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Binoclu - Plătește 50x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul A - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul K - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Q - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul J - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul 10 - Plătește 10x pariul total pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Scatter - Apare pe toate rolele, 2 simboluri Scatter plătesc 1x pariul total.
 • Simbolul Wild - poate înlocui toate celelalte simboluri dintr-o combinație câștigătoare, cu excepția Scatter și a celor Bonus. Acest simbol apare, de asemenea, pe toate rolele
 • Simbolul Bonus - aterizează doar pe rola 5 în jocul de bază

 

Cum se câștigă în Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Jocuri Bonus Pick - simbolul Bonus este cheia pentru a declanșa jocul Bonus Pick. Atunci când acesta aterizează pe rola 5, veți avea șansa de a alege unul dintre cele 5 cufere. Posibilele premii ascunse în interiorul cuferelor pot fi:

 

 • Premii în bani - până la 40x pariul total.
 • Runda Free Spins - poate declanșa Free Spins cu 10, 15 și 20 de jocuri gratuite
 • Free Spins - Dacă aventura curge prin venele fraților Hunter, atunci suntem siguri că și câștigurile și plățile epice o fac! Aterizează 3, 4 sau 5 simboluri Scatter pentru a declanșa 10, 15, respectiv 20 de Free Spins, pentru o rundă de acțiune pe role în care toate liniile de plată au atașat un multiplicator minim de 5x! La orice rotire gratuită aleatorie, pot apărea multiplicatori aleatori mai mari atașați la linii de plată aleatorii. Posibilii multiplicatori mai mari sunt: 10x, 100x, 100x, 200x, 300x, 400x, 500x sau 1000x.

 

Toate simbolurile personajelor iau o turnură Money în timpul Free Spins, ceea ce înseamnă că vor acționa ca simboluri Money. Toate simbolurile Money care se lovesc în această rundă sunt colectate în contoare speciale, câte unul pentru fiecare simbol de personaj. Valoarea acestora crește pe măsură ce colectați din ce în ce mai multe simboluri, după cum urmează:

 

 • Simbolul Bani Jane Hunter - începe cu o valoare a pariului total de 10x, crescând cu 5x pariul total de fiecare dată când se ridică la nivel.
 • Simbolul Banii Geantă de piele - are o valoare inițială de 5x pariul total, valoarea sa crescând cu 3x pariul total.
 • Money Symbol Pick and Shovel - are o valoare inițială de 3x pariul total, care crește cu 2x pariul total de fiecare dată când urcă de nivel.
 • Simbolul Banii Binoclu - are o valoare inițială de 2x pariul total și de fiecare dată când urcă în nivel, valoarea sa crește cu 1x pariul total.
 • Runda poate fi redeclanșată dacă prindeți 3, 4 sau 5 simboluri Scatters pe role, acordând astfel până la 20 de Free Spins.

 

Cumpărați Free Spins - Runda Free Spins poate fi declanșată instantaneu din jocul de bază atunci când cumpărați 60x valoarea pariului total 

 

Pariuri și câștiguri Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Porniți spre pădurile tropicale din Mesoamerica cu un pariu minim de doar 0,10 și cu șansa de a-l crește până la un maxim de 100 pentru mega câștiguri pe care acest slot vi le poate aduce! RTP-ul teoretic este de 96,02%, iar premiul maxim al jocului este stabilit la 5000x pariul tău total, care poate fi câștigat atât în jocul de bază, cât și în runda de Free Spins! Dacă ajungeți la câștigul maxim al slotului, runda se va încheia imediat, câștigul dvs. va fi acordat și toate caracteristicile rămase vor fi pierdute, pe măsură ce vă întoarceți la jocul de bază pentru expediția de pe role! 

 

Grafică Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Jane Hunter and the Mask of Montezuma este amplasat pe un slot animat cu 5 role, încadrat în piatră cu modele mesoamericane complicate și dragoni de piatră care respiră foc de o parte și de alta! Simbolurile se potrivesc bine temei, cu toate echipamentele de explorare ale lui Jane Hunter gata să fie potrivite în una sau mai multe dintre liniile de plată pe care le oferă jocul. Peisajul din depărtare este atât de frumos, încât s-ar putea să te simți ca și cum ai fi fost transportat în pădurile tropicale pentru a învârti rolele pentru priveliști similare cu cele văzute în John Hunter și în Aztec Treasure Demo Slot, doar că cu o gazdă frumoasă precum Firebird Spirit Demo Slot - ambele de Pragmatic Play!  

 

O expediție în Africa care vă cheamă pe numele dvs. în slotul Diamonds of Egypt, unde sunt puse la bătaie 4 jackpoturi!

Concluzie Jane Hunter and the Mask of Montezuma

Cu John Hunter și căutările sale fiind atât de populare, ne bucurăm că Pragmatic Play a decis să extindă familia și să o adauge pe sora sa în prima ei aventură în America de Sud! Înfruntând pădurile tropicale și toate minunățiile sale, ea aduce o rolă de grilă 5×3 pe ecran în această versiune, cu o rundă de Free Spins interesantă care te-ar putea vedea plecând cu câștigul maxim de 5000x! Cu un peisaj frumos și un design complicat, Pragmatic Play s-a asigurat că niciun detaliu nu a fost cruțat pentru a se asigura că jucătorii simt experiența de joc imersivă pentru care furnizorul de jocuri de noroc este cunoscut. În timp ce aceasta poate fi prima incursiune a lui Jane în lumea sloturilor online, sperăm cu siguranță să o vedem mai mult pe role dacă acest slot fantastic este ceva de încredere! 

 
 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16